Bots Ras Verhuizingen in Valkenswaard

Verhuizers

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Bots Ras Verhuizingen

Beschrijving

Het bedrijf is op 8 april 1925 opgericht door de vader van Simon Bots. Door de vele Bots-sen in Valkenswaard werd ervoor gekozen de naam van zijn echtgenote Ras eraan toe te voegen. In 1968 nam Simon de zaak over van zijn vader en richtte zijn verhuisbedrijf op. Dat bleek een schot in de roos te zijn en het bedrijf groeide voorspoedig.

Verhuizen is een vak!

In 1994 werd naar Bergeijk uitgeweken wegens ruimtegebrek en ging het bedrijf zich meer specialiseren in bijzonder transport.
Martien Konings, werkzaam vanaf 1980 bij het bedrijf: ?Ik ben destijds begonnen bij Simon, al die jaren gebleven, meeverhuisd naar Bergeijk en toen Simon stopte in 1989 altijd contact blijven houden. Ik vond het zonde dat het verhuizen steeds minder werd. We hebben daarin zo?n goede naam opgebouwd en mijn hart ligt echt bij dit vak, anders kan je het niet volhouden.?
Martien en zijn vrouw Dorian hakten de knoop door en per 1 oktober is Bots Ras Verhuizingen officieel weer terug in Valkenswaard, m?t de zegen van Simon! De focus ligt op de particuliere verhuissector, zowel nationaal als internationaal. De goede naam en reputatie zijn opgebouwd door met respect en zorg om te gaan met andermans spullen en deze perfect af te leveren. Martien: ?Verhuizen is vaak een emotionele gebeurtenis voor mensen en dan is het fijn om achteraf te horen dat ze een heel goed gevoel hadden over de verhuisdag zelf. Daar doen we het voor!?
Verhuizingen (geheel of gedeeltelijk), meubelopslag en bijzonder vervoer (oa. piano) behoren allemaal tot de mogelijkheden en geschieden onder de voorwaarden van Erkende Verhuisbedrijven.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven

Diensten

  • Opslag,
  • Vervoer

Aangesloten bij / Certificering

  • Overig Erkend Verhuisbedrijf

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

    4 / 10/ 5

    Prettige samen werking tijdens afspraak voor verhuizing