Bouw- en Aannemingsbedrijf Van Omme & de Groot BV in Rotterdam

Bouwbedrijf

  Heemraadssingel 223, 3023CD, Rotterdam

7.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 79 beoordelingen

79 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Bouw- en Aannemingsbedrijf Van Omme & de Groot BV

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor bouwbedrijf in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 79 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Van Omme en de Groot bouwt toekomstgerichte woningen, met mooie ontwerpen en degelijke bouwkwaliteitVan Omme en de Groot bouwt toekomstgerichte woningen, met mooie ontwerpen en degelijke bouwkwaliteit. De kopersbegeleiding is goed, de oplevering is fantastisch en je krijgt een goed gevoel de kwaliteit van de woning.

  4 / 10/ 5

  Goede ervaringen met ons huisOveral is het een goede ervaring geweest voor ons

  3.5 / 10/ 5

  DegelijkGoed gebouwd, weinig opleverpunten. Gehoopt op iets meer flexibiliteit bij bijvoorbeeld casco badkamer.

  3 / 10/ 5

  Mooie projecten, weinig communicatieMooi project echter weinig tot geen tot te late communicatie op cruciale momenten.

  4 / 10/ 5

  Toplevert goed werk

  3 / 10/ 5

  Komt afspraken naHeel fijn bedrijf alleen jammer dat sommige dingen niet goed is gegaan zoals het moest.

  3.5 / 10/ 5

  Redelijk goede bouwer, zeker niet slechter dan andere, maar inspelen op klantwensen mag echt beterVODG is een redelijk goede bouwer, zeker niet slechter dan andere, maar inspelen op klantwensen mag echt beter.

  4 / 10/ 5

  Hoge kwaliteitseisen aan onderaannemers en fairVan Omme & de Groot heeft een uitstekende projectmanager aangesteld die er bovenop heeft gezeten en ons tijdens de bouw en ook na oplevering goed heeft geholpen. Zij gingen echt voor kwaliteit en niet kwantiteit/goedkoopste prijs. Ook hebben zij ons goed geholpen met zaken na oplevering die niet hadden gehoeven.

  Meer en minderwerk was fair; voor minderwerk 2x toilet en 2x badkamer hebben wij 12k teruggekregen. Daarnaast zijn de kabelgoten en leidingen geplaatst op de plekken conform onze , terwijl wij de badkamers casco hebben laten opleveren.

  Wel vond ik dat de "badkamers en toiletten" waarmee werd gepromoot tijdens de verkoop met Mosa, Grohe en Villeroy & Boch, ver onder de maat lag. In een luxe villa stond o.a. een mengkraan douche en een radiator die niet eens in de showroom stonden omdat deze nooit worden verkocht (oude modellen). Dit vond ik misleidend.

  5 / 10/ 5

  Suppercorrect bedrijf met vakkundige mensenIk heb de afgelopen tijd intensief en zeer goed contact gehad met de aannemer (Ilse de Visser en Jan Both), vooral het contact met de uitvoerder (Frans Lap) was super!! Hij stond altijd open voor een gesprek en handelde eventuele vragen/punten snel en naar volle tevredenheid af.

  4 / 10/ 5

  Degelijk werk geleverdbouw(ontwikkeling) goed van kwaliteit en volgens planning.

  4 / 10/ 5

  positiefpositief

  4.5 / 10/ 5

  Professioneel en servicegericht, reactiesnelheid kan beterProfessioneel en servicegericht, reactiesnelheid kan beter als het gaat om het oplossen en sluiten van opleverpunten.

  4 / 10/ 5

  Prima aannemer, goede kwaliteit, wel wat starHuis naar tevredenheid opgeleverd, hoogwaardige afwerking. Op het gebied van opties was weinig mogelijk, buiten de optielijst kon eigenlijk niets. Al met al wel een prima ervaring en een prima woning!

  4 / 10/ 5

  Mooi huis gebouwd, en op tijd geleverdDoen wat ze beloven, en leveren op tijd af. Maar verwacht geen wijzigingen te kunnen maken tijdens het bouwproces.

  4 / 10/ 5

  Betrouwbaar, professioneel maar niet flexibelVan Omme & de Groot is een professionele partij die huizen van goede kwaliteit lever en op de bouw netjes te werk ging. De flexibiliteit was minder, zodra er verzoeken waren die niet 'standaard' waren, was het moeilijk om tot een oplossing te komen. AL met al vinden we wel dat ze in deze moeilijke tijd in de bouw, goed werk hebben geleverd.

  4 / 10/ 5

  Veel en duidelijke informatieIn een later stadium is overgegaan naar een digitale communicatie, dit is voor de wat oudere mensen met minder computer ervaring minder prettig.

  4.5 / 10/ 5

  Degelijk bouwbedrijfWij zijn erg tevreden met onze nieuwe woning. Het bouwproces verliep erg voorspoedig en het eindresultaat is zeer naar tevredenheid. De bouwplaats zag er geordend uit en de uitvoerder had een scherp oog voor kwaliteit. Bij oplevering had onze woning hierdoor nauwelijks oplevergebreken. Ook goed dat tijdens de bouw een goede oplossing is gevonden voor de hoogteverschillen tussen de kavels, iets wat oorspronkelijk niet was voorzien. Verbeterpunt zou zijn om in het voortraject gemakkelijker in te spelen op veelgevraagde specifieke wensen van kopers die niet op de oorspronkelijke meer/minderwerklijst staan, zoals een koelfunctie op de warmtepomp. Ook de inflexibiliteit m.b.t. de indelingsmogelijkheden van de badkamer was niet prettig.

  3 / 10/ 5

  Een bedrijf met veel kunde en expertise, maar is meer bouwer dan huizenverkoper (klantgerichtheid)Van Omme & de Groot is in staat om het klant echt naar de zin te maken, maar mist de wil om hiervoor de extra stap te maken.

  4 / 10/ 5

  Prima ervaringMeedenkende bouwer, schappelijk waarbij ook het belang van de koper in acht wordt genomen, niet alleen dat van de bouwer.

  4 / 10/ 5

  Prima kwaliteitOver het algemeen goed op sommige punten zoals meedenken in voorbereiding, flexibiliteit in aanpassingen of duidelijkheid kan beter. Maar prima bouwer!

  4.5 / 10/ 5

  Een betrouwbaar bedrijf dat afspraken nakomtDe afspraken die je maakt met VODG worden nagekomen. Prettig is dat de klant daarbij steeds contact met dezelfde contactpersonen (uitvoerder / kopersbegeleiding) heeft, die goed meedenken en zeer oplossingsgericht te werk gaan.

  Veel goede tips ontvangen tijdens de oplevering, zowel gevraagd als ongevraagd.

  3.5 / 10/ 5

  Goede kwaliteit, maar weinig flexibel wat betreft meerwerk.Onze nieuwbouwwoning had zeer weinig opleverpunten en werd bijna volgens originele planning opgeleverd. Wel hadden we graag meer keuzemogelijkheden gehad en soms duidelijkere communicatie.

  1 / 10/ 5

  Waardeloos!!! In eerste instantie werdik super snel en vriendelijk geholpen, raampje was snel ingemeten en waren er op tijd, vervolgens 3 weken gewacht en niks meer gehoord, na 5 keer bellen einelijk de goede persoon aan de telefoon, bleek dat ze nog steeds niks hebben uitgevoerd en niet eens wisten welke afmeting de lengte en de breedte was.

  Ik doorgegeven hoe het precies zat, raam besteld en zou na 2 weken binnen komen en daarna zo snel mogelijk in gezet. Na 3 weken niks gehoord, ik weer bellen is meneer op vakantie. Na 2 maanden dus nog steeds geen nieuw raampje!!

  Echt een stel stumpers bij elkaar die allemaal langs elkaar heen werken!!!

  Reactie van het bedrijfWij hebben op de website van Bouwnu uw review gelezen m.b.t. het vervangen van uw raampje.
  Wij betreuren het ten zeerste dat e.e.a. niet goed is gegaan, waarvoor onze excuses. Zoals reeds met u afgesproken zullen wij na uw vakantie contact opnemen om het raampje te komen plaatsen.

  3 / 10/ 5

  Blij met eindresultaat maar de weg er naar toe was lang.Langdurig project

  3 / 10/ 5

  Goede opleveringDeskundig advies, wat kleine opleverpunten die wel wat tijd hebben gekost om verholpen te worden. Vergeten afspraken door onder aannemers. Maar wel een prima woning waar we met veel ezier wonen.

  4 / 10/ 5

  Goed-

  5 / 10/ 5

  Wij zijn zeer tevredenAntwoord op vragen duurde niet lang.
  Goede oplevering, geen verwachtingen gekweekt die niet waar gemaakt konden worden.

  4 / 10/ 5

  Ons huis is degelijk gebouwd en keurig opgeleverdVanaf het moment dat we ons huis uit hebben gekozen tot aan het moment van oplevering is alles soepel verlopen. De communicatie was snel en helder. Gaandeweg kwam de overstap naar een digitaal systeem waarin alle communicatie en formaliteiten worden vastgelegd. Dit is voor de wat oudere mensen die een dergelijk traject inslaan misschien wat lastiger. In dit systeem is ook na de oplevering alles terug te vinden en worden garantie kwesties er in opgevolgd. Als je hele specifieke persoonlijke wensen hebt dan is een groot project als dit misschien minder flexibel omdat ontwerp en opties behoorlijk vast liggen. Inmiddels wonen we twee maanden naar grote tevredenheid in ons huis!

  2.5 / 10/ 5

  Gemengde gevoelensDames op kantoor prima!!!
  Op de bouw min...

  3 / 10/ 5

  Mooie woningen maar onprettige omgang met ons als kopersWe zijn ontzettend blij met het huis wat door Van Omme & De Groot is gerealiseerd maar het is een tenenkrommend proces geweest qua communicatie, meegaandheid en informatieverstrekking.

  4 / 10/ 5

  Ben zeer tevreden.Van begin tot eind goed geholpen, alles in homedna na te lezen, en contact onderhouden.

  3 / 10/ 5

  RedelijkOver het algemeen een 6, voldoende, maar nog genoeg ruimte voor verbetering. Misschien is het slim om eens het hele proces vanuit de ogen van de kopers te bekijken.

  4.5 / 10/ 5

  Goed snel Super ervaring als iets slecht was hoorde je het direct en nam de organisatie hun verantwoordelijkheid om het op te lossen fijn om. Mee te werken guus en maik zijn geweldig dat maakte voor ons verschil

  3.5 / 10/ 5

  GoedGoed en prettig zaken mee te doen

  4 / 10/ 5

  Prima!Fijn bedrijf.

  4 / 10/ 5

  Goede kwaliteit bouw, prima begeleiding bij opleveringKwaliteit van de bouw is prima, bereikbaarheid goed en de oplevering vakkundig en plezierig.

  4 / 10/ 5

  Vetrouwbaar en levert goede qualiteit opDe bouw ging volgens planning. Qualitiet en communicatie waren heel goed en alle vragen beantwoord. Ik ben super blij met mijn nieuwe woning. Onderhoud ook daarna snel geregeld waar nodig. Ik kreeg niet zo veel advies over de elektra mogelijkheiden (veel extra wensen) maar ik heb zelf veel vragen over gesteld en dus kwam het goed.

  4.5 / 10/ 5

  Kwalitatief goede woningVeel gedigitaliseerd zodat communicatie snel en helder verloopt

  3 / 10/ 5

  Vriendelijk personeel Vriendelijk personeel

  3.5 / 10/ 5

  Goede aannemer, fijne uitvoerder, communicatie kan beterErvaring over het algemeen goed
  Communicatie kan beter

  4 / 10/ 5

  Goed netjes en vriendelijkGoed netjes en vriendelijk

  4 / 10/ 5

  Van Omme & de Groot is doing a good job and we are happy with our new house.Van Omme & de Groot is doing a good job and we are happy with our new house.

  4 / 10/ 5

  Goed Vooraf duidelijke communicatie over het verloop, tijdens de bouw kon je altijd terecht.

  Na oplevering werd en snel gereageerd op problemen.

  4 / 10/ 5

  Goede serviceDe bouw ging snel, en er werd goed gecommuniceerd

  3.5 / 10/ 5

  Komt afspraken wel naVerder geen slechte ervaring behalve dat ik me een beetje in de steek voel gelaten ivm de kruipruimte dat vol water zit.

  4 / 10/ 5

  Goede en kwalitatief serviceZoals net aangegeven zal ik een ieder Van omme aanraden. Goede service , denken goed mee en helpen je al te graag.

  5 / 10/ 5

  Prettige samenwerkingPrettige samenwerking, duidelijk communicatie, aub jullie moeten wel een ander tegel/sanitair bedrijf zoeken :)

  4.5 / 10/ 5

  Tevreden woningbezitters!We hebben onze woning impulsief gekocht en hadden nog kort de tijd om meer of minderwerk door te geven, terwijl de bouw nog moest starten. Hier hadden we graag iets meer tijd voor gehad. Toch heeft Van Omme & de Groot meegedacht en fantastisch werk geleverd. Goede informatievoorziening, mooi resultaat en een fijn huis. Sommige keuzes zijn vanuit de architect niet slim geweest, maar dat is een ander verhaal. Ik zou Van Omme en de Groot zeker aanraden.

  4 / 10/ 5

  Zeer leuke clubZeer leuke club, hebben een prachtig project gebouwd met mooie keuzes voor materiaal.

  5 / 10/ 5

  Echte aanraderEchte aanrader.’
  Wij zijn heel tevreden met ons nieuw huis. Uitstekend werk geleverd. Vriendelijk personeel. Beste keuze ooit
  Dank!