Bouwbedrijf Dubru in Den Haag

Klusbedrijf

  Waterpas 88, 2495AT, Den Haag

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 22 beoordelingen

22 Reviews

Bouwbedrijf Dubru

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 22 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Loodgieter was snel ter plaatsen ook is de waterschade snel opgepakt.

  5 / 10/ 5

  Goed bedrijf

  5 / 10/ 5

  Snel en netjes geholpen

  5 / 10/ 5

  Bedankt voor het snelle herstel van onze inbraakschade vandaag!

  5 / 10/ 5

  Ons huis in Voorburg is erg mooi gerenoveerd. Aardige vakmannen waar je goed mee kan communiceren en komen met goede oplossingen voor lastige situaties. Wij zijn erg blij met dit bedrijf!

  5 / 10/ 5

  Goed bedrijf met echt vakmensen.

  5 / 10/ 5

  Bouwbedrijf Dubru heeft onze waterschade vakkundig en snel opgelost!!

  5 / 10/ 5

  Betrouwbaar en goed werk geleverd

  5 / 10/ 5

  Top bedrijf!!!

  5 / 10/ 5

  Onze badkamer heeft deze aannemer uitstekend vervangen. Wij zijn erg blij dat wij op advies van de verzekering met deze aannemer in zee zijn gegaan. Dit is ook zeker te danken aan de prettige communicatie en uitvoering van Romy, Stephan en Jan niet te vergeten. Mvg, Patrick

  5 / 10/ 5

  Zojuist contact opgenomen met dit bedrijf voor een advies betreft onze zolderverbouwing. Ze hebben mij goed geholpen zonder hier iets voor te rekenen.

  5 / 10/ 5

  Bouwbedrijf Dubru heeft onze dakopbouw geplaatst. Tot in de puntjes afgewerkt! Heel erg blij mee en wij zouden iedereen Bouwbedrijf Dubru aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  Dubru heeft onze villa in Wassenaar compleet gerenoveerd. Wij zijn erg blij met het prachtige resultaat! Mvg, Peter

  5 / 10/ 5

  Bouwbedrijf Dubru heeft onze aanbouw en dakopbouw keurig afgeleverd. Wij zijn heel blij dat we voor Dubru hebben gekozen. Ze nemen de tijd om alles rustig door te nemen voor en tijdens de werkzaamheden. Ook hebben ze alles keurig op tijd afgeleverd en alles was keurig afgewerkt. Absoluut een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Keurig bedrijf!!

  5 / 10/ 5

  In 2014 lekkage gehad in de keuken, door de verzekeraar /assurantiekantoor een aannemer toegewezen gekregen. Het was een verschrikking want ze waren onzorgvuldig en nalatig met het inspecteren van de schade. Daarnaast had degene die de schade kwam opnemen een ‘hautaine houding’! Klant/cliënt dient maar te ‘slikken’ en waarneming van klant / cliënt telde niet mee! Het duurde heel lang voordat ze aan de slag gingen, telkens werden ze weggeroepen voor een andere klus. Ook de bestelling van materialen liep vertraging op, erger nog ze communiceerden niet over de vertraging! Al met al had ik bijna 1 jaar in de troep /rommel gezeten. KORTOM: zeer ontevreden over de toegewezen aannemer, had zelf naar een andere aannemer gezocht en stuitte op Dubru. Recensies waren positief en tevreden over hen. Dubru aan de verzekeraar voorgesteld om de reparatie over te nemen en voort te zetten. Ik kan alleen maar lovend over Dubru zijn. Zij (Bas en collega’s) hadden de reparatie zorgvuldig, keurig, snel en klantvriendelijk uitgevoerd. Ze communiceerden goed, ook bij evt vertragingen. Onlangs weer een lekkage gehad in de slaapkamer, onmiddellijk Dubru ingeschakeld. Communicatie (met Mark Morison) ging zoals vorige keren goed (ook als ze even de tijd nodig hebben)! Ben nu in afwachting van de offerte. Dit bedrijf is echt een aanbeveling!

  5 / 10/ 5

  Onze verbouwing is dankzij Bouwbedrijf Dubru zonder zorgen verlopen. Harstikke bedankt hiervoor jongens! We genieten van ons prachtige huis! Groetjes Merel

  5 / 10/ 5

  Onze uitbouw ziet er heel mooi uit. Heel snel en professioneel uitgevoerd!

  5 / 10/ 5

  Dubru heeft bij ons een dakkapel geplaatst en het gehele huis geschilderd. Wij zijn erg te vreden en zullen jullie zeker bij andere aanbevelen. Groetjes, Corry

  5 / 10/ 5

  Dubru heeft onze zolderverbouwing heel netjes uitgevoerd!

  5 / 10/ 5

  Bouw & Onderhoudsbedrijf Dubru heb ik ervaren als een keurig en betrouwbaar bedrijf, met echte vakmannen!!

  1 / 10/ 5

  De verbouwing van mijn woning is door Bouwbedrijf Dubru uitgevoerd. Goede service tegen een scherpe prijs.