Bouwbedrijf Versteegden BV in Erp

Aannemer

6.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Bouwbedrijf Versteegden BV

Foto en Video (19)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

mobiel

Toon nummer

Beschrijving

Bouwbedrijf Versteegden bestaat sinds 1991. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Voordat we beginnen met bouwen, gaan we uitgebreid met u om de tafel zitten om uw wensen in kaart te brengen. En terwijl uw opdracht gestalte krijgt, houdt uw vaste contactpersoon u perfect op de hoogte. Binnen onze organisatie zijn de lijnen al even kort. Want iedereen in ons bedrijf staat in nauw contact met de bouwplaats.

Affiniteit met de regio.
Zoekt u een deskundig bouwbedrijf voor uw huis, bedrijfspand of utiliteitsproject? Versteegden maakt er graag werk van. We werken voor particulieren, maar ook voor projectontwikkelaars, agrariërs en ondernemers. Vooral in de regio Erp, Gemert, Veghel, Boekel, Uden, St. Oedenrode en Beek en Donk hebben we talloze fraaie projecten gerealiseerd. Maar ook voor opdrachten buiten deze regio kunt u vanzelfsprekend een beroep op ons doen.

Traditioneel bouwen.
Het bouwen van woningen is ons op het lijf geschreven. Of het nu gaat om een twee-onder-een-kapwoning of om een luxueuze villa, Bouwbedrijf Versteegden verzorgt de complete bouw, van de fundering tot de nokpannen. Bovendien zijn we een traditioneel bouwbedrijf. Dat betekent bijvoorbeeld dat zowel het binnenwerk als de buitenkant van uw woning met de hand wordt opgemetseld. Een traditionele bouwwijze geeft uw huis een oerdegelijke en duurzame constructie, en heeft bovendien een positief effect op de onderhoudskosten.

Eén aanspreekpunt.
Natuurlijk hebt u tijdens het hele bouwproces een stem in de werkzaamheden. Gedurende het traject houden we u op de hoogte via een vaste contactpersoon. Eén aanspreekpunt waar u van op aan kunt. Een persoon die luistert en die weet wat uw toekomstige woning voor u betekent.

Grote én kleine projecten.
Hebt u plannen voor een verbouwing? Een nieuwe kap voor uw woonboerderij? Of een forse uitbreiding van uw kantoorruimte? Dan is Bouwbedrijf Versteegden een prima partner. Of u nu alleen een achterdeur wilt vervangen of juist een ingrijpende verbouwing voor ogen hebt: u kunt altijd rekenen op het vakmanschap van onze medewerkers. En ook als u graag al in een vroeg stadium een deskundig en realistisch advies over uw plannen wilt, zijn wij u graag van dienst.

Verantwoorde aanpak.
Bij uw verbouwing houden we overal rekening mee. Allereerst natuurlijk met de indeling en constructie van uw pand. Vanzelfsprekend kunt u ervan op aan dat de werkzaamheden veilig en verantwoord worden uitgevoerd.

Overige informatie

Doelgroep

 • Particulieren

Diensten

 • Nieuwbouw,
 • Renovatie

Specialisatie

 • Metselwerk,
 • Toilet,
 • Ventilatie,
 • Verwarming

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie Bouwend Nederland en Bouwgarant
 • Gecertificeerd door VCA
 • Overig Stiwoga

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

6.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Super!Afgelopen jaar zijn wij via via bij Bouwbedrijf Versteegden uit gekomen. Zei hebben ons nieuwbouw huis gebouwd. Wij zijn super tevreden over het eindresultaat en de weg daar naartoe. Communicatie is goed. Wij zijn erg tevreden. Zeker een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Jos WijdevenWat een kwaliteit hebben deze werknemers van Versteegden. Wij hebben enorm genoten van de bouw van onze woonvilla. Ons woonhuis werd begeleid door Mark Versteegden. Hij begeleide ons door ons woonhuis heen als een waar feest. Wat een ontzettend fijne begeleiding. Tijdens het bouwproces komen natuurlijk altijd dingen waar je jezelf even aan stoort maar doordat Versteegden er bovenop zat werden ze meteen uitgesproken en opgelost zonder enig meerwerk. Wij zijn enorm tevreden en willen het iedereen aanraden.
  Versteegden zou de bouw opleveren eind februari. We zitten er nu al lekker in te wonen. Ruim op tijd en met maar 1 opleverpunt die dezelfde dag nog is opgelost. Kortom een ware aanrader....

  5 / 10/ 5

  TopZeer fijne ervaring met deze aannemer. Een fijne en duidelijke aannemer. Ook regelmatig overleg wat heel erg fijn is!

  0.5 / 10/ 5

  Wegblijven staan bekend om rechtszaken Zeer slecht bedrijf zoon heeft overgenomen van vader maar heeft geen kennis van bouwen alleen maar ZZ pr‘s zonder enige controle meer schade en rotzooi dan dat ze bouwen .
  vraag in de regio eerst na alleen maar zeer slechte klachten over dit bedrijf ook wij zijn er ingestonken

  1 / 10/ 5

  Oplichters van het eerste uurGeen kennis van zaken wel in woorden komen geen afspraak na, facturen worden vaak twee keer gefactureerd, wat ze wel hebben zijn veel rechtszaken ,staan bekend Om hun bras werk

  Hebben nauwelijks eigen mensen , allemaal zzp zonder enige begeleiding
  Het is geen bouwbedrijf ze proberen dat na te spelen