Bouwnu in Zoetermeer

Aannemer

7.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Bouwnu

Foto en Video (4)

Beschrijving

Bouwnu.nl is de onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw. Op basis van duizenden reviews en informatie over bedrijven helpt bouwnu.nl je bij het vinden van een goede aannemer voor je bouwproject. Daarnaast geeft bouwnu.nl antwoord op belangrijke vragen over bouwen en verbouwen.

Voor wie is bouwnu.nl bedoeld?
Bouwnu.nl helpt consumenten en zakelijke opdrachtgevers om een goede aannemer te vinden voor de nieuwbouw of verbouw van hun woning door transparantie te geven over de eerdere prestaties. Dit doen wij door informatie over bedrijven en reviews te verzamelen. Zo kun je eenvoudig zoeken en vergelijken. Daarnaast geeft bouwnu.nl informatie over bouwen en verbouwen zodat je goed voorbereid start aan je project.

Voor aannemers is bouwnu.nl een tool om zich te onderscheiden op de woningmarkt. Positieve reviews zijn de best denkbare reclame. De reviews bieden ook concrete verbeterpunten zodat bedrijven hun kwaliteit en klanttevredenheid nog verder kunnen verbeteren.

Wat is het doel van bouwnu.nl?
Bouwnu.nl helpt consumenten hun droomhuis te realiseren door te laten zien hoe aannemers beoordeeld zijn door eerdere klanten. Met extra informatie over bouwen en verbouwen helpt bouwnu.nl consumenten goed voorbereid te starten met hun (ver)bouwproject. Op de lange termijn zal deze transparantie over de prestaties van de aannemers leiden tot betere kwaliteit in de bouw. Een aannemer met alleen maar ontevreden klanten wordt immers niet meer, of minder, ingehuurd.

Wie is de initiatiefnemer van bouwnu.nl?
Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) is de initiatiefnemer van bouwnu.nl. SKB is een stichting zonder winstoogmerk met bijna 15 jaar ervaring op het gebied van klanttevredenheidsonderzoeken onder kopers van nieuwbouwwoningen. In 2014 besloot SKB uit te breiden en ook de ervaringen met verbouwingen zichtbaar te maken.

Bouwnu.nl wordt gesteund door het Ministerie van Binnenlandse Zaken, Bouwend Nederland, GBO, BouwGarant, SWK, Woningborg, NVB Bouw en Bewuste Bouwers.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Specialisatie

 • Advies,
 • Nieuwsbrieven,
 • Social media,
 • Software

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeergarage Bij de ingang

Betalingsmogelijkheden

 • Bank / giro

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Gewelding voorbeeldIk kan me geen beter voorbeeld verzinnen.

  2 / 10/ 5

  Slechte communicatieAls het huis eenmaal aan je verkocht is, veranderd de communicatie. Dan hebben ze de “buit” binnen.
  Dit zelfde geldt ook voor na de oplevering. Dan laten ze je met je klachten, op- en aanmerkingen zitten. Geen reacties op mailtjes.

  Ook het herstellen van werkzaamheden wordt niet binnen de 3 maanden gedaan.

  4 / 10/ 5

  Test 1Test 1

  4 / 10/ 5

  dfhdfhdfhdfhdfh

  4 / 10/ 5

  Dit is een reference code testEven kijken of deze juist in de API komt.