Braak C J H vd in Cromvoirt

Hovenier

    Achterstraat 14, 5266AR, Cromvoirt

Braak C J H vd

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor hovenier in de buurt

Extra gegevens

mobiel

Toon nummer

Beschrijving

Een sombere kantine, een kale bedrijfshal of welke willekeurige locatie dan ook, Kwekerij "van den Braak" zorgt voor een complete metamorfose met bloemen en planten, maar ook met harmoniërend decoratiemateriaal.

Een ruimte, aangekleed door Kwekerij "van den Braak", is niet alleen onherkenbaar fraai, maar sluit tevens perfect aan op elke gewenste gebeurtenis, evenement of thema.
Historie
Loes van den Braak startte in 1989 met haar verhuurbedrijf van planten- en bloemendecoraties voor evenementen, beurzen, bedrijfspresentaties, tentoonstellingen, shows en feesten. Hoveniersbedrijf Lofra van haar echtgenoot Frans verhuurde daarvoor al jaren groenaankledingen aan evenementen.
"De belangstelling daarvoor werd steeds groter en de vragen steeds individueler. Daarom ben ik toen zelf met verhuurbedrijf van den Braak gestart." In de afgelopen jaren heeft Kwekerij "Van den Braak" een schat aan ervaring opgedaan. De sublieme aankleding van evenementen in o.a. de Brabanthallen, het Autotron en de IJsselhallen bracht diverse organisatiebureaus op het spoor van ons Cromvoirtse bedrijf. "Wij leveren altijd eerste klas materiaal, houden van creatieve oplossingen en zijn uiterst flexibel."

Een standaard oplossing is voor ons geen echte goede oplossing. In de eerste plaats moet een aankleding harmoniëren met de omgeving, daarnaast moet volledig beantwoord worden aan de verwachtingen van de gasten en de intentie en smaak van de opdrachtgever.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Diensten

  • Ontwerp

Specialisatie

  • Kwekerij

Service

  • Gratis offerte

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst