Brabant Veilig in Nuenen

Beveiligingsbedrijven

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 36 beoordelingen

36 Reviews

Brabant Veilig

Foto en Video (14)

Bekijk alles

Beschrijving

Als maatschappelijk betrokken coöperatie ondersteunt Brabant Veilig u als bewoner, uw woonwijk en uw gemeente om het beoogde doel te bereiken door het verstrekken van advies en de uitvoering hiervan. Dit doet Brabant Veilig met een team van specialisten en partners. Dit alles onder de slogan: Veiligheid door samenwerking. We bieden verschillende soorten van beveiliging aan.

Een bouwkundige beveiliging houdt inbrekers buiten de deur. Brabant Veilig zorgt voor de juiste balans tussen veiligheid en het esthetisch karakter zodat u van uw woning of bedrijfspand geen bunker hoeft te maken. Gebruikersgemak en comfort spelen daarnaast een belangrijke rol. Denk hierbij aan het hang en sluitwerk van uw woning.

Elektronische beveiliging helpt bij het waarschuwen van bewoners en ongenodigde gast of om op afstand een inschatting te maken wat er gaande is. Bij het signaleren van gevaar kunnen hulpdiensten of waarschuwingspersonen worden aangestuurd. Factor tijd is dus belangrijk bij calamiteiten. Elektronische beveiliging ondersteunt hierin.

Wilt u inbraak voorkomen en uw huis veilig maken? Vraag dan nu de gratis Woonveilig Scan aan. Wij denken graag met u mee. Neem contact met een van onze adviseurs. https://www.brabantveilig.nl/gratis-woonveilig-scan-certificaat/

Advies, verkoop, installatie en service: alarmsysteem en sloten en cilinders

hang en sluitwerk, sloten SKG keurmerk
politiekeurmerk veilig wonen (PKVW)
kluizen
alarmsystemen
woonveilig scan
surveillance
whatsapp groepen buurtpreventie
inbraakpreventie
persoonsalarmering
leegstandsbeheer
inbraakpreventie adviseur
Woon Veilig Certificaat

Overige informatie

Diensten

 • Advies,
 • Alarmopvolging,
 • Alarmsysteem,
 • Bedrijfsbeveiliging,
 • Brandbeveiliging,
 • Camerabewaking,
 • Hang en sluitwerk,
 • Inbraakbeveiliging,
 • Meldkamer,
 • Mobiele surveillance,
 • Objectbeveiliging,
 • Surveillance,
 • Woonhuisbeveiliging

Service

 • 24-uurs service,
 • Gratis offerte,
 • PKVW,
 • Politie Keurmerk Veilig Wonen,
 • VEB,
 • Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren bezoek op afspraak

Betalingsmogelijkheden

 • Factuur

Aangesloten bij / Certificering

 • Gecertificeerd door Politie Keurmerk Veilig Wonen
 • Overig PKVW

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 36 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  We hebben gister een alarm gehad wat niet uitging. Brabant veilig gebeld en Michiel was direct gekomen om het alarmsysteem tot bedaren te brengen. Top en Dennis is zelfs die zelfde avond nog gekomen om het apparaat te bekijken en is weer tip top in orde. Super bedankt voor deze Top service. Groet Marielle, Stratum

  5 / 10/ 5

  Na een prettige en professionele kennismaking heeft Dennis onze sloten vervangen. Keurig, snel en vriendelijk. Toen wij een paar dagen later niet thuis waren hoorde een attente voorbijganger een brandalarm afgaan in onze woning. Die heeft daarop Brabant Veilig gebeld (hun bordje hangt aan de gevel). Dennis is meteen naar ons huis gereden om polshoogte te nemen en ons gebeld, zodat wij verdere aktie konden nemen. Het was in het weekend en hij heeft dat geheel vrijwillig als een service voor ons gedaan. Wij vinden dit heel erg bijzonder en waarderen dit zeer. Onze keuze om met Brabant Veilig in zee te gaan is een gouden greep geweest. Het geeft ons een heel gerust gevoel, zowel thuis als onderweg. Een familie uit Maarheeze.

  5 / 10/ 5

  Altijd antwoord op je vragen. Reageren direct bij alarm. Denken mee bij momenten van onzekerheid die ik soms heb betreffende mijzelf of mijn omgeving. Ik zou ze niet graag meer missen. ?1 per dag voor een jaar veiligheid. TOP! Henny Fortrie

  5 / 10/ 5

  Het eerste gesprek met de medewerker van uw bedrijf was prettig. Dennis van Lieshout heeft de werkzaamheden verricht en ook over hem zijn wij zeer tevreden.

  5 / 10/ 5

  Heel deskundig advies van Michiel, en snelle levering en vakkundig alles aangepast door Dennis. Wij zijn enorm blij met deze firma, en bevelen hen heel graag aan.

  5 / 10/ 5

  Wij hebben Brabant Veilig ca 2 jaar geleden gekozen uit een aantal partijen van wie wij offertes kregen voor de beveiliging van ons huis en onze tuin. Michiel Schumm gaf ons, meer dan de anderen, het gevoel te weten waar hij over sprak, onze beveiligingswensen serieus te nemen en maatwerk te kunnen leveren. Na 2 jaar is onze eerste indruk alleen maar bevestigd. Michiel en zijn collega Dennis zijn erg vriendelijk en servicegericht, denken met ons mee, adviseren ons en zorgen er voor dat we ons veilig voelen. Ze blijven op de hoogte van ontwikkelingen en delen die waar nodig ook met ons. We zijn erg blij met ze en we kunnen Brabant Veilig zonder enig voorbehoud aan een ieder aanbevelen! Fam. Schlatmann

  5 / 10/ 5

  Betrouwbaar, vakkundig en klantgericht

  5 / 10/ 5

  Deskundig advies en snelle service!

  5 / 10/ 5

  Goed en eerlijk advies. Snelle service en heel klantvriendelijk. We zijn zeer tevreden over de producten en de dienstverlening!

  5 / 10/ 5

  Kleine storing in slot achterdeur werd snel opgelost. Tevens werd ook een vastzittend raamslotje meteen meegenomen. Al met al een prima service!

  5 / 10/ 5

  Prima!

  4 / 10/ 5

  Duidelijke informatie. Zeer professioneel. Vriendelijk personeel.

  5 / 10/ 5

  Medewerkers zijn persoonlijk, geven goed en eerlijk advies. Prettig in de omgang en komen afspraken na.

  5 / 10/ 5

  Correct bedrijf waar we gelukkig alleen nog maar vanuit zakelijk oogpunt mee te maken hebben gehad!

  5 / 10/ 5

  Na een heerlijke vakantie blijkt ons huis bezocht te zijn door het dievengilde. Gelukkig zijn ze niet binnen geweest. Wel hebben ze als aandenken het Brabant Veilig schildje van de muur gehaald. Michiel, heel hartelijk dank voor de snelle service van het opnieuw aanbrengen van het schildje.

  5 / 10/ 5

  Wel laat maar wij waren zeer tevreden. Mevr Hille Het Fort 47 5581 ab Waalre

  5 / 10/ 5

  Snel, goed en professioneel geholpen bij vastzittende/klemmende deuren (Waalre). Vriendelijk en ter zake kundig. Zeer aan te bevelen!

  5 / 10/ 5

  Geweldig goed geholpen door de heren van Brabant Veilig! Snelle service, probleem direct verholpen (deur wilde niet meer open) en bovenal buitengewoon aardige vakmensen!

  5 / 10/ 5

  Onlangs hebben wij een beveiligingssysteem laten aanbrengen in onze nieuwe woning. De informatie, die vooraf gegeven werd, was uitvoerig en duidelijk. Snel daarna werd de installatie aangebracht. De bediening is eenvoudig. De medewerkers zijn vriendelijk en hebben begrip voor de vele vragen die opkomen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de keuze voor Brabant Veilig en bevelen dit bedrijf aan in onze omgeving.

  5 / 10/ 5

  Wij hebben een door Brabant Veilig geadviseerd en geinstalleerd alarmsysteem met gekoppelde rookmelders en alarmcentrale-abonnement en zijn uitermate tevreden over de werking, bedieningsgemak, dienstverlening (snelle respons, vriendelijk en beleefd, afspraken worden nagekomen en kinderziekte-dingetjes worden goed opgelost) en de snelle opvolging door de centrale (je doet weleens wat verkeerd en dan gaat het alarm af; er wordt onmiddellijk gereageerd). Prijs is ook alleszins redelijk voor het totale pakket. Maakt een robuuste indruk en geeft daardoor een veilig gevoel.

  4 / 10/ 5

  Goed advies! En we hebben kunnen zien dat ze binnen 30 seconden onze voordeur met een cilindertrekker open kregen. Maar goed dat we gekozen hebben voor de Brabant Veilig cilinder die beveiligd is tegen cilindertrekken, zijwaarts afbreken, inboren, lock-pinnen en kopsleuteltechniek. Met 3D-sleutel. Bedankt voor het goede advies! Fam. Hoeks uit Waalre

  5 / 10/ 5

  Wij zijn zeer tevreden over Brabant veilig. Deskundig, betrouwbaar en stipt. We zijn ook zeer te spreken over het alarm waar zij mee werken. niet moeilijk om mee te werken en heel ingenieus. Al met al een absolute aanrader! Fam. Meijers. Waalre.

  5 / 10/ 5

  Vorig jaar een deskundig advies op maat gekregen en op basis daarvan alarmering door BV laten aanleggen. Tussendoor nog eens contact gehad over vragen die ik had, en vandaag jaarlijkse controle. Steeds uiterst correct en op een heel plezierige manier geholpen.

  5 / 10/ 5

  Zeer goede info. Duidelijjke beschrijving. Zeer correcte plaatsing van bewegingsmelder en bedieningspaneel door Dennis. Kan dit bedrijf aan allen aanraden.

  5 / 10/ 5

  Brabant Veilig geeft goed advies hoe je woning te beveiligen tegen ongewenste indringers op het gebied van hang en sluitwerk en alarmsystemen tegen betaalbare prijzen. De installatie is ook erg soepel verlopen. Een echte aanrader!

  5 / 10/ 5

  Fijne club medewerkers van Brabant Veilig. Zowel de adviestak als de installatie afdeling. Geen onnodig advies maar met boerenverstand de beveiliging naar het juiste niveau gebracht. Vriendelijk bedankt voor de verleende diensten. Fam Michiels

  5 / 10/ 5

  Fijne mensen om zaken mee te doen. Ze denken goed mee en geven eerlijk advies. Prijzen zijn zeer redelijk en proberen je ook niets aan te smeren, maar verkopen je enkel wat jij als klant nodig hebt en aan jouw wensen voldoet. Monteur was ook erg vriendelijk en klantgericht. Hij heeft alles netjes en vakkundig gemonteerd, helemaal top! Een echte aanrader! 👌👍

  5 / 10/ 5

  Professioneel advies, keurige en snelle installatie, prettige samenwerking en super service!

  5 / 10/ 5

  Brabant Veilig geeft een advies wat niet overdreven is (met boerenverstand). Daarnaast hebben wij het contact als prettig ervaren. Er wordt niets opgedrongen of dergelijks. De montage van het alarm verliep vlot en soepel. Geen rommel maar keurig werken en rustige uitleg. Wij hebben een goed keuze gemaakt. Jannie en Teun Kuijpers

  5 / 10/ 5

  Brabant Veilig heeft een prima service en komt alle gemaakte afspraken heel goed na ! Zeker aan te bevelen ! Fam. Boers

  4 / 10/ 5

  Een prettig introductie gesprek met betrekking tot veiligheid, erg tevreden over het alarmsysteem en de manier geïnstalleerd werd. prettige medewerkers. Fam Paulissen

  4 / 10/ 5

  Tot nu toe heel erg tevreden. De medewerkers zijn vriendelijk en deskundig, en als alleenstaande voel ik me nu weer veilig. voornamelijk de persoonlijke armband draag ik altijd bij me. heel erg bedankt Mevr Ivy

  5 / 10/ 5

  Netjes, betrouwbaar en kundig. Familie Appeldoorn - Lommen

  4 / 10/ 5

  zag veelvuldig het bedrijf in onze buurt. Ik heb een van hun surveillance wagens aangehouden en toen kreeg ik een vrijblijvende woning inbraakpreventie scan aangeboden. De volgende dag stond er al iemand voor de deur die zich netjes legitimeerde en samen hebben we de zwakke punten besproken in en rondom mijn huis. Keurige offerte volgde en daar maak ik deels gebruik van. Zelf heb ik me aangesloten bij de buurtswhatapp dat overigens een tip was van deze preventie medewerker. Hoop dat er meer bewoners in mijn wijk nu meedoen om zo onze wijk weer veilig te krijgen. mvg inwoner gemeente Helmond

  1 / 10/ 5

  Afspraken worden niet nagekomen. Ik heb nu 2x een afspraak gemaakt voor advies en offerte politiekeurmerk. 2x thuis gebleven en 2x no-show. In die zin absoluut niet betrouwbaar dus.

  5 / 10/ 5

  De organisatie Brabant Veilig is aanbevelingswaardig!! Prima service verleend door de correcte en betrouwbare medewerkers. Mijn huis is weer veilig en het ziet er zeer netjes uit!! Namens familie van Gerwen uit Waalre bedankt