Brinker Tuinen De in Bathmen

Hovenier

  Slagmansdijk 6, 7437RJ, Bathmen

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 62 beoordelingen

62 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Brinker Tuinen De

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor hovenier in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 62 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Goede ervaringBetrouwbaar en komt afspraken na!

  4.5 / 10/ 5

  prachtige tuin ontworpen en aangelegdZeer creatief ontwerp van onze tuin. Echt meedenken met ons en duidelijk aangeven wat bij onze tuin past. Na een paar gesprekken waren we eruit. Vakkundig aangelegd door het team van de Brinker. We zij er super blij mee. In december 2019 opgeleverd. Toen al prachtig, wat te denken als het zonnetje gaat schijnen.

  4 / 10/ 5

  Verrassend ontwerp,prettige uitvoering en mooi resultaatDe Brinker tuinen uitgenodigd voor het maken van een ontwerp voor tuinrenovatie. Het ontwerp was verrassend en hieruit bleek ervaring en creativiteit. De opdracht voor realisatie is naar tevredenheid uitgevoerd.

  4.5 / 10/ 5

  Heerlijke tuin ontworpen en aangelegd door marcel en zijn teamWe konden kiezen uit 2 creatieve ontwerpen, e.e.a heeft zeer goed uitgepakt, specialiteit van marcel en zijn primateam zijn vijvers.
  Regelmatig stoppen mensen om de tuin te bewonderen, en we genieten er dagelijks van. Super!

  4.5 / 10/ 5

  Onze tuinwensen vervuld! Voor onze nieuwbouwtuin hadden we een aantal specifieke wensen en uitdagingen. Tijdens een eerste kennismaking in Appeltern hebben we die aan Marcel voorgelegd, die er mee aan de slag ging. We wilden graag een echte 'tuin' en een totaalontwerp dat al bij de voortuin zou beginnen. En dat is het precies geworden! Veel 'groen', een prachtige 'zwevende' bank en robuuste pergola's met veel vaste planten en boompjes. Dit alles deskundig uitgevoerd door een enthousiast team dat ontzettend hard heeft gewerkt met als resultaat dat de tuin nog eerder klaar was als het huis..... Communicatie verliep prima en Marcel heeft goed geadviseerd als wij planten aangaven die wat minder geschikt waren voor de tuin (hiervoor kregen we dan een passend alternatief). Werkzaamheden buiten de offerte werden eerst even overlegd. Bedankt voor de tuin: we genieten er nu al van en kunnen niet wachten tot de lente en zomer....!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVoor de tweede keer tuin laten ontwerpen en compleet laten aanleggen door Marcel, prima voortraject ivm offerte. Kundige mensen, denken mee, vragen zijn altijd welkom, zeer prettige samenwerking. Het is elke keer een genot om de tuin in te lopen en te zien hoe alles groeit en bloeit.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijn bedrijf om mee te werken.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVoorbereiding voorafgaand aan de werkdagen ging moeizaam. Slecht afspraken te maken. Op de werkdagen was alles uitstekend. Mooi resultaat. We zijn erg tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVanaf het eerste contact was er een goed klik tussen onze wensen en de getekende tuinontwerpen. Tijdspad verliep volgens plan. Communicatie was duidelijk en snel. De financiële posten zijn duidelijk op papier en worden in overleg nageleefd. Er was voldoende tijd/ruimte om toch nog veranderingen door te voeren.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldErg prettig in omgang en er is een mooi plan gemaakt en uitgevoerd. Plantjes die het vanwege de droogte niet gehaald hebben zijn keurig gratis vernieuwd.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe geformuleerde wensen bij de tuinrenovatie zijn allen uitgevoerd. Door goed te luisteren naar de inhoud van de wensen en positief kritisch mee te denken is een prima ontwerp uiteindelijk tot stand gekomen. Ook onverwachte opdrachten (bv. 2 bomen verwijderen) werden prima opgevangen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij zijn tevreden over het opgestelde plan en de uitgevoerde werkzaamheden.

  Ik wil bij voorkeur niet met naam en toenaam vermeld worden. Indien dit gewenst is, dan graag eerst overleg.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij zijn zeer tevreden over de aanleg van onze nieuwe tuin.Het ontwerp was zeer mooi, maar in het echt is het nog mooier geworden. Het personeel is zeer vriendelijke en deskundig. Wij bevelen de Brinker Tuinen dan ook zeker aan!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGa zo door! Dik tevreden met het eindresultaat.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPluim voor jullie! De logistiek, uitvoering en informatie fantastisch verzorgd! Ik zou uw bedrijf aan iedereen aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldUitstekend werk geleverd! Ik zie uit naar het voorjaar wanneer alles uitloopt!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEr wordt goed geluisterd naar de klant en de klant wordt goed begrepen. Een fijne hovenier die een mooi resultaat heeft opgeleverd.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMarcel neemt de tijd om de tuinideeën door te spreken en kwam vrijblijvend met 2 schetsen, waarvan 1 erg verrassend. Erg gedetailleerde offerte, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Op mijn verzoek om over de beplanting te spreken, komt hij speciaal zelf even langs. Zijn medewerkers werken netjes, secuur en hebben zelf een goede ideeën om problemen goed op te lossen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen overkapping laten plaatsen in onze tuin door De BrinkerTuinen. Kevin was erg vriendelijk, meedenkend en goed in zijn vak. Erg blij met het resultaat en een goed gevoel over!

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringTuinontwerp en aanleg er van - zeer tevreden!
  Meedenken qua budget en last minute veranderingen - erg goed!
  Gaan netjes te werk, schoenen uit wanneer men in huis gingen, hebben goede kennis van het hoveniersvak.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettig zaken mee doen. Marcel heeft goed begrepen wat we graag met de tuin wilden. En het resultaat, prachtig !! Alle lof !

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldhet was al goed van af het begin ,een paar weken terug was Marcel bij ons thuis om te overleggen en zo kwamen wij op een prive gesprek uit over mijn ziekte Marcel heeft op mij een grote indruk gemaakt een man met een goed hart de afspaak die we hebben hou ik warm als dat kan. er gebeurt teveel om die afsraak nu na te komen Marcel je bent een topper ik heb geen veren meer om in je ........te stoppen groetjes egbert en antoinette swelsen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij hebben een prachtige tuin gekregen en er is naar onze wensen geluisterd.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij waren heel tevreden over het tuinontwerp, er werd goed naar onze wensen geluisterd. De aanleg werd vakkundig uitgevoerd door vriendelijke medewerkers. Onze tuin biedt een mooie balans tussen beplanting en bestrating. We genieten er dagelijks van.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe Brinker tuinen heeft een verfrissende blik. Ze onderscheiden zich door hun manier van adviseren. Erg verrassend en leuk!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede ervaring

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer tevreden met de goede service, bijzonder ontwerp en deskundige uitvoering. Knap hoe marcel met mensenkennis tot een heel passend ontwerp weet te komen. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en klantgericht.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldin 2015 hebben we voor de tweede keer Brinker Tuinen ingeschakeld voor nieuwe bestrating. Daarnaast heeft Brinker Tuinen een mooi plan gemaakt voor een nieuwe terras en herinrichting van de bestaande tuin. Verrassende elementen waar je zelf als particulier niet aan denkt.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoed geluisterd naar onze wensen waarbij op een prettige manier advies is gegeven. Een zeer professionele manier van offreren en verschillende malen persoonlijk overleg. Nette en vriendelijke medewerkers die zich er van bewust zijn dat ze bij mensen thuis werken. De voorman John was zeer klantvriendelijk en flexibel en stond altijd open voor overleg. Ook het contact met Marcel was tijdens de tuinrenovatie prima. Er wordt netjes gewerkt.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMarcel heeft al onze tuinwensen gebundeld en daar een geweldig ontwerp van weten te maken. Vervolgens hebben zijn medewerkers dit vakkundig - en op een prettige manier - uitgevoerd.
  Wij zijn meer dan tevreden en gaan voor de voortuin - wanneer de financiën het toelaten - zeker weer met De Brinker Tuinen in zee.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNa de aanvraag hebben wij snel reactie gehad. Marcel voelde goed aan wat onze wensen zijn. Goed plan en overleg voordat het werk begon. Afspraken worden nagekomen. Als je wat wil veranderen gedurende de renovatie kan dat en wordt er over meegedacht zowel door Marcel als de medewerkers. Kortom: zeer tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldadvisering/aanleg tuinverlichting

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBrinker tuinen heeft een zakelijke benadering die mij aanspreekt. Ik zou zo geen verbeterpunten weten. Wellicht zou overleg vooraf zinvol kunnen zijn in het geval dat overeengekomen beplanting niet leverbaar is.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldN.v.t.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGeen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZou ik op dit moment niet kunnen geven , het had wat beter weer mogen zijn , maar daar schiet de menselijke invloed te kort.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring- Sneller reageren op de mail
  - Een houten plank dichtbij een houten schuur werkt niet, er komt aarde tussen dat je er niet meer tussenuit krijgt en dan gaat de schuur rotten. we zijn het nu aan het fixen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPuntjes op de i: voegsel van tegels nog zichtbaar aan randen, keien/stenen in borders.
  Website mag met meer foto's bv. voor / na renovatie.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDoor drukte aan de kant van de Brinker Tuinen af en toe wat moeilijk om een afspraak te maken met Marcel. Heeft verder geen gevolgen gehad voor wat betreft uitvoering en planning.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima hovenier, denkt mee en bereikt een mooi resultaat.
  Houden zich goed aan de afspraken. Zeker aan te bevelen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede contacten met hovenier die meedenkt, duidelijke afspraken die worden nagekomen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIn overleg heb ik zelf mijn wensen kwijt gekund.
  Hulp en advies in keuze van materialen was meer dan goed.
  De manier van werken is prettig, rekening houdend en altijd in overleg.
  Ik kijk uit naar de zomer om te zien of het is zoals ik denk dat het word!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld