Buiten Eten + Drinken in Gouda

Restaurant

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Buiten Eten + Drinken

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor restaurant in de buurt

Beschrijving

Buiten eten + drinken is een sfeervol à la carte restaurant in de binnenstad van Gouda. Het team van Buiten eten + drinken bezorgt u graag een gezellige avond uit. Wij besteden veel aandacht aan de inkoop van goede producten en bereiden deze met liefde voor het vak. Mét deze zorg en aandacht slagen wij er toch al jaren in, u een 3-gangenmenu te bieden voor € 28,--.

Buiten ontleent zijn naam aan het interieur. De '4-seizoenen' zijn, door de Goudse kunstenaar Henk Keesmaat, in prachtige kleuren op de wanden geschilderd. In het gedeelte van de zaak waar de herfst- en winter zijn opgetekend brandt, gedurende de donkere, koude maanden, een sfeervolle open haard.

Buiten eten+ drinken beschikt over een fraaie stadstuin. Tijdens de zomermaanden kunt u hier heerlijk rustig eten.

De verschillende jaargetijden, met ieder een eigen smaak en specialiteit, vormen de inspiratie voor onze menukaart. De keuken heeft een Franse basis, met mediterrane en oosterse invloeden. Alle gerechten worden in eigen keuken vers bereid en het streven is naar een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

De wijnkaart heeft voor ieder wat wils, in verschillende prijsklassen. Landen uit de hele wereld zijn vertegenwoordigd, waaronder; Chili, Zuid Afrika, Frankrijk, USA, Spanje, Italië.

Het hele jaar door staat André Hemerik met zijn team voor U klaar.

U bent van harte welkom!

Overige informatie

Keuken

  • Vegetarisch,
  • Vis

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

    4 / 10/ 5

    Lekker gegeten bij #buiteneten&drinken --- Bron: http://twitter.com/elronAFCA/statuses/156108969851621376