Buiten-Goed in Barneveld

Bouwbedrijf

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 107 beoordelingen

107 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Andere resultaten voor bouwbedrijf in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 107 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Een zeer vertrouwd bedrijf. We zijn ontzettend vriendelijke geholpen met de aankoop van de tuinkas. Er waren wat probleempjes maar die zijn werkelijk uitstekend en zeer vriendelijk verholpen. En als verassing kregen we ook nog een prachtig boek toegestuurd. Heel veel dank. Familie Visschers uit Nederasselt.

  5 / 10/ 5

  Uitstekende service en zeer goede kwaliteit Na lang zoeken naar een tuinkas kwamen we bij Buiten-Goed Barneveld terecht. De eerste ontvangst was al uitermate vriendelijk en correct. Na het bezichtigen van de showroom waren we overtuigd.

  De koop was snel gesloten en de levering al binnen zes weken.

  Het montage team was deskundig, snel en beleefd.

  We zijn de volgende bestelling aan het overwegen. Uiteraard weer bij dit bedrijf!

  0.5 / 10/ 5

  AfschuwelijkDe geleverde vloer is van een zodanige kwaliteit dat alleen de eerst 2 weken deze er prachtig uitziet.Voor het luttele bedrag van 13.000 euro is dit na ruim een jaar meerdere ellende het resultaat.

  Reactie van het bedrijfEen kleine reactie hierop. Wij hebben een prachtige topkwaliteit maatwerk pergola zonwering en een planken composietvloer aangelegd met een totaalbedrag van bijna 13000,- Met de vloer zijn inderdaad problemen. (waarschijnlijk geen juiste samenstelling van het materiaal, productiefout)
  Wij hebben al 2 keer een broodnodige reparatie uitgevoerd aan deze vloer. Daar heeft meneer gewoon gelijk in! Kosten nog moeite worden gespaard om toch uiteindelijk een goed eindproduct te leveren. telkens weer worden er, terwijl de afspraken voor reparatie lopen lelijke recensies geplaatst, nare mails gestuurd en bedreigingen geuit naar onze medewerkers. Dat is een lastige factor...
  27 september 2021 is via de mail toegezegd dat wij de vloer gaan vergoeden. Niemand maar dan ook niemand zal ooit van Buiten-Goed kunnen zeggen dat ze ergens hun handen van af hebben getrokken of hun verantwoordelijkheid niet hebben genomen! Het is jammer dat meneer Steenbergen bewust ons steeds in een verkeerd daglicht stelt terwijl wij er ALLES aan willen doen om het netjes op te lossen. Het verstuurde bericht in Klantenvertellen is daar weer een voorbeeld van. Wij wachten nu op reactie van de klant voor het verder afhandelen van deze klacht. Spijtig dit bericht te moeten plaatsen...

  Buiten-Goed
  Simon Weststrate
  Ondernemer

  4.5 / 10/ 5

  Kwaliteit en coulance Klantvriendelijk.
  Transparant.
  Goed advies.

  Ook de levering was dik in orde:
  - binnen afgesproken termijn.
  - vooraf contact om moment van leveren af te stemmen.

  Tijdens het opbouwen van de kas nam de wind 2 glazen wanden mee....
  Toen door het spreekwoordelijke ‘ongeluk-klein hoekje-' de derde ruit sneuvelde, kwam Buiten-Goed ons zeer coulant tegemoet.

  5 / 10/ 5

  Vakkundig bedrijfBeste buitengoed

  Wij willen jullie nog bedanken, voor de prachtige tuinkas die jullie bij ons geplaatst hebben.
  Alles mooi op tijd geleverd en geplaatst door vakkundige mensen.

  Wij vonden het fijn om met jullie zaken te doen.

  Ben en Corien

  Rijsbergen

  5 / 10/ 5

  Alles zoals het beloofd werd , top bedrijfVan aankoop tot oplevering alles klopt gewoon het resultaat is wat we er van verwachte ,monteurs met kennis hoge kwaliteit materiaal en de attentie die we kregen toegestuurd maakte het helemaal compleet.

  5 / 10/ 5

  Goede servicegoede service en kwaliteit! Afspraken goed nagekomen.

  4.5 / 10/ 5

  Hele goede service en mooi product!Van begin tot eind een goede ervaring, makkelijk en snel contact, goed product en goede dienstverlening. Erg tevreden!

  5 / 10/ 5

  Zeer betrouwbaar bedrijf! Vriendelijk en vakkundig!Goed geadviseerd en netjes gemonteerd!

  5 / 10/ 5

  Ontzettend prettig en betrouwbaar bedrijf met korte lijnenBuiten-Goed is echt een bedrijf om prettig zaken mee te doen. Ik heb ongeveer 10 jaar geleden een grote tuinkas gekocht die onlangs moest worden gedemonteerd en opgebouwd op een andere plek. Het prettige was dat er nog steeds dezelfde contactpersoon was als destijds die precies mijn wensen begreep. De kas was in een mum van tijd afgebroken en weer opgebouwd en de monteurs verstaan hun vak. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

  5 / 10/ 5

  Top service en adviesErg vriendelijk en goed geadviseerd.

  Eerst telefonisch en later in de showroom.

  Fijn bedrijf

  5 / 10/ 5

  "Gewoon "toevoegen ik zou het logo uitbreiden met : Gewoon

  Dus schroom niet om te zeggen Buiten gewoon -Goed

  We genieten er nu al van helemaal naar wens en verrijking van woongenot en uitstraling

  5 / 10/ 5

  Prima advies en keurig werkGoed geadviseerd en snel en netjes gemonteerd

  4 / 10/ 5

  Betrouwbaar De overkapping is mooi geworden en is uiteindelijk geleverd volgens afspraak. Er ging weliswaar wat mis in de levering, waardoor vertraging dreigde, maar alles is uiteindelijk goed opgelost. Ook de communicatie verliep zeer prettig. En het resultaat mag er zijn. Als extra service hebben ze ook nog twee terraslampen aangesloten en geplaatst. Kortom ik ben zeer tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  Wat ze beloven, maken ze waarWij hebben een mooie schuifwand en kozijnen laten plaatsen, keurig netjes gedaan, goede kwaliteit, een goed bedrijf zeker een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Prima service over het gehele traject!Goede informatie vooraf. Vragen worden altijd snel beantwoord. Installatie verliep zeer voorspoedig, monteurs aardig en netjes werkend. De vouwwand is geweldig. Niet goedkoop, maar dat is terug te zien in de zeer solide kwaliteit. Pronkstuk van onze aanbouw. Kortom, zeker geen spijt van deze aankoop.

  4 / 10/ 5

  Onze ervaring was prima!Nette vaklieden met verstand van zaken.

  5 / 10/ 5

  Perfecte service en heel vriendelijk personeel Plaatsen ging zo snel en perfect, zeer goed op elkaar ingespeelde mensen, de carport was zeer snel geplaatst en netjes afgewerkt ook de nog niet zo lang geleden gelegde bestrating werd weer perfect gelegd.

  4.5 / 10/ 5

  mijn ervaring met buitengoed is prima montage en afwerkingmijn ervaring met buitengoed is prima montage en afwerking met het personeel vakkundig en betrokken top

  4.5 / 10/ 5

  Professioneel, zeer vriendelijk, servicegericht en betrouwbaarzie boven

  4.5 / 10/ 5

  Goede SamenwerkingGoede Samenwerking

  4.5 / 10/ 5

  Goed advies, tijdige levering en deskundige montage.Goed advies, duidelijke offerte en deskundige montage.

  5 / 10/ 5

  Buitengoed is absoluut goed.Bijzonder tevreden over Buiten-goed. Ik ben er netjes geholpen en heb goed advies gehad. Uiteindelijk gekozen voor de rolluiken van Warema. De kleur was van het staaltje moeilijk te zien maar deze is zeer goed uitgepakt. Exact de kleur die ik wou.

  De keurige “vaste” monteurs (ja heel belangrijk) waren zeer vakkundig en hebben de luiken netjes opgehangen, in- en afgesteld.

  Na het missen van nog een laatste instelling op de wandschakelaar zijn ze dezelfde middag nog terug gekomen om die erbij te plaatsen.

  Dik tevreden!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHet lijkt op t 1e gezicht overdreven al die 10en maar ik ben nog nooit zo goed geholpen van begin tot eind.
  Perfect advies, men denkt echt met je mee.
  Ruime keuze , in mijn geval plissé gordijnen.
  Communicatie is perfect gelopen zoal voor de plaatsing als erna.
  Wat beloofd was is ook gebeurt.
  Mooie scherpe prijs voor perfecte kwaliteit.
  Montage werd gedaan door 2 vakkundige mannen die weten van aanpakken.
  Kortom een aanrader!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVanaf het eerste bezoek aan de showroom tot en met de montage van de carport ben ik lovend over de ontvangst, zorgvuldigheid tav van het opmeten tot en met de montage. de betrouwbare informatie , communicatie en plaatsing was geweldig.
  Ook het afsluitende telefoontje van meneer de Boer heb ik zeer op prijs gesteld.
  Nogmaals heel hartelijk dank voor alles, ik ben er zo blij mee, ook de reacties uit mijn omgeving zijn buitengewoon positief.

  Met vriendelijke groet.
  Willemien Plasmeijer.

  Reactie van het bedrijfGoede middag mevrouw Plasmeijer,
  Bedankt voor uw zeer positieve beoordeling. Dit horen wij graag.
  Met vriendelijke groet,
  Anneke Weststrate

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHet doek van het zonnescherm is keurig vervangen en ook de hordeur ziet er strak uit. Alles werd keurig volgens afspraak geleverd en deskundig afgemonteerd. Wij zijn zeer tevreden!

  Reactie van het bedrijfGoede middag Jeanette,
  Bedankt voor uw positieve ervaring met Buiten-Goed.
  Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe doek voor het zonnescherm en de hordeur.
  Met vriendelijke groet,
  Anneke Weststrate

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe tuinkas is in september 2018 netjes neergezet op het door ons zelf strak uitgevlakte deel van onze tuin. Richard had ons een mooie kas geadviseerd in de showroom. Het team dat de kas kwam plaatsen was kundig, werkte snel, beleefd en vriendelijk.

  Reactie van het bedrijfGoede middag Mike,
  Bedankt voor uw beoordeling op klantenvertellen. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent en wensen u veel plezier met uw tuinkas.
  Met vriendelijke groet,
  Anneke Weststrate

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  Reactie van het bedrijfGoede middag,
  Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw tuinkas.
  Met vriendelijke groet,
  Anneke Weststrate

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijn advies gekregen en afspraken worden nagekomen. Monteurs werken ook nauwkeurig en netjes. Al met al, een zaak om terug te komen.

  Reactie van het bedrijfGoede middag Trees,
  Wij fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat u graag nog een terug wilt komen bij ons.
  Wij wensen u veel plezier met uw carport. En wie weet tot ziens.
  Met vriendelijke groet,

  Anneke Weststrate

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettig advies, vlotte installatie en mooi eindproduct

  Reactie van het bedrijfGoede middag Evert,
  Bedankt voor uw beoordeling op Klantenvertellen. Wij zijn blij te lezen dat u zeer tevreden bent met ons.
  Wij wensen u veel plezier met uw tuinkas.
  Met vriendelijke groet,
  Anneke Weststrate

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen prettig-vlotte communicatie +
  rapportcijfer-montage: een 9 !

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe flexibiliteit bij de uitvoering en de montage was bijzonder goed. Ondanks tegenslagen van weer en wind en het gemis van de opdrachtgever hebben zij de taken goed vervuld. wij vonden dat heel prettig.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHET GEHEEL IS PLEZIERIG VERLOPEN .heeft EEN TEVREDEN KLANT OPGELEVERD.
  MONTAGE BLEEK TOCH WAT LASTIGER TE ZIJN DAN GEDACHT. Bij een dergelijk bouwwerk miste ik wel wat afwerk details , zijn relatief eenvoudig uit te voeren, Nu moet ik zelf nog wat aan de bak Bijv Pur om de resterende tochtkieren op te vullen?

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAlle afspraken zijn nagekomen, alles binnen de tijd. Tijdens de montage goed doorgewerkt, de monteurs waren duidelijk op de hoogte en werkten goed en gestructureerd samen op een leuke en prettige manier. Goede instructie aan mij als gebruiker.
  De bouwplaats werd steeds opgeruimd gehouden en alle verpakkingsmateriaal is meegenomen.
  Hierdoor is het plezier dat ik vooraf in de kas had alleen maar toegenomen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWe gingen spontaan naar de showroom om ons te orienteren op een kas en kregen uitstekend advies. Kas is daarna uitstekend geplaatst op 26 juni. We zijn dik tevreden met het resultaat. Ook de kwaliteit van de kas is helemaal goed. Als ik een heel klein puntje zou moeten melden voor verbetering, dan had de hor strakker in het frame geplaatst kunnen worden. Dat is echter niet storend.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZowe buiten goed als locale aannemer
  Nette wekers en mooi product geleverd
  Wij zijn erg tevreden over het resultaat

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoed advies en degelijk produkt

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldUitermate tevreden met het advies, contact en levering

  3 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringwilde aan acd kas was niet leverbaar, advies arkookasje na zeer veel gezeur doch deze werd uiteindelijk ook niet geleverd maar een janssens zonder overleg, prijsvergelijking ook niet mogelijk, dvd en bouwinstruktie zijn onduidelijk en voor sterke verbetering vatbaar

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede service, correcte afhandeling

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTevreden over de kwaliteit,op een kleinigheid na klopte alles.
  De dak hoekprofielen en de dak roeden waren van een ander type kas,gelukkig te lang dus die moest ik inkorten.ook had ik 2 meter van het kleinste rubber profiel te weinig,van het grotere rubber profiel had ik 4 meter over.Maar de kas staat er prachtig bij dankzij de goede handleiding en simpele montage systeem.
  Een tevreden klant dus !!!!!
  P.S misschien kunnen jullie mij die paar meter nog nazenden,ik heb echt heel effectief gerubbert.

  Met vriendelijke groet,Henk Groenewoud

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringPlanning is zeker van aandacht. Klant wil maar een aanspreekpunt. Niet van a naar b worden ddorverwezen. Zelf maar gebeld om het geregeld te krijgen. Dat is niet optimaal. De persoon van de bandenlegger wist niet dat er nog palen moestdn worden geolaatst. Communicatie was ook niet optimaal.
  Verder ook nog een aanbeveling mbt nazorg. Neem een voorbeeld aan de persoon die door jullie is ingehuurd om de banden te leggen. Hij veegt even alles op en harkt het even glad. Die gedachte blijft achter. Dus maak de ramen even schoon dat straalt het juist iets meer en blijft deze gedachte ook achter bij de klant. hij laat alles achter netjes achter. Verder zou ik vragen of hij een foto mag maken van de kas. Niet gewoon een foto maken.

  Reactie van het bedrijfGeachte heer, mevrouw,

  Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer dat u dit alles zo ervaren heeft! Het is juist ons streven om de klant zo goed mogelijk te informeren de de werkzaamheden naar wens uit te voeren. Wij hebben de kas keurig geplaatst en de werkplek minutieus opgeruimd. Wat wij niet doen is de ramen lappen van de kas. Vingerafdrukken en resten van de siliconen olie van de beglazingsrubbers zijn na montage zichtbaar. De ruiten dienen na montage , zo nodig door u gelapt te worden. is dit de eerste vreugde met kas:-). De 2 uitvul latten zijn na kort overleg met de stratenmaker doorgenomen en zoals besproken bij de montage van de tuinkas aangebracht! De monteurs maken altijd een fotootje voor het Buiten-Goed archief. Wij zullen in het vervolg even overleggen of wij een foto mogen maken. Dank voor de tip. Nemen we mee!! Voor het door u ervaren ongemak geven wij een gratis aluminium, vrijstaande plantentafel cadeau! Deze sturen wij u toe!
  Wij wensen u heel veel plezier met de kas en mocht er in de toekomst iets mee zijn? neemt u dan gerust contact met ons op!

  Met vriendelijke groet
  Simon Weststrate
  Ondernemer

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenPrima advies en service. Erg behulpzaam en geen vraag is te veel. Niet opdringerig. Ik ging voor een kleine kas, maar dankzij het juiste advies heb ik een grotere gekocht en daar ben ik zeker blij mee. Een kas zit zo vol.

  Reactie van het bedrijfDank voor de mooie beoordeling! Heel veel plezier gewenst met de tuinkas!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoede ontvangst in showroom, duidelijke offerte, deskundig advies en luisterde naar wensen. Perfecte aanpassing van buitenmuur en aansluitende montage.
  Kortom, heel tevreden en wij zouden zo weer zaken met buiten-goed doen!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen