Bunschoten Audio Video Specialist in Huizen

Elektronica winkel

    Middenweg 19, 1271AS, Huizen

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Bunschoten Audio Video Specialist

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Over AV Specialist
Bent u op zoek naar een nieuwe LCD/ Plasma TV, Home Theatre set of een betere Audio installatie?

Als Audio-Video Specialist zijn we thuis in de beste merken apparatuur en kennen we onze producten van binnen en buiten. Hoe dat komt? Onze voorliefde voor apparatuur is niet van gisteren. Zo is er een onschatbare merk en productkennis ontstaan die we graag vertalen in een bruikbaar advies naar u.

De Audio-Video Specialist is een formule bestaand uit zelfstandige ondernemers. Deze ondernemers delen naast de kracht van het collectief ook gemeenschappelijke zekerheden en kwaliteiten waarvan u kunt profiteren.

Als Audio-Video Specialisten zijn we onderdeel van een Europese organisatie met meer dan 8000 winkels in onze branche. Met deze samenwerking zorgen wij ervoor, dat u nooit teveel betaalt.

Persoonlijke betrokkenheid bij u als klant is ons eerste doel. Daarom treft u bij ons vakmensen aan die altijd streven naar het juiste advies en waar gewenst een stukje nazorg.

Bij ons kunt u rekenen op een bezorging op een afgesproken dag en tijdstip. In veel gevallen lukt dit zelfs op de dag van uw aankoop!

Onze vakkundige installatie zorgt vervolgens voor optimaal gebruikersplezier. Vanzelfsprekend gebruiken wij voor u de beste accessoires en aansluitmaterialen.

En als een reparatie na jaren van dienst eens nodig mocht zijn, dan kunt u als klant bij ons rekenen op een vervangend apparaat.

Iets voor u?
Staan persoonlijk contact, service en deskundig advies op maat ook bij u hoog in het vaandel?
Wie zijn wij
De Audio-Video Specialist is een landelijke retailformule voor audio- en videoapparatuur. Een organisatie bestaande uit franchise nemers die deskundigheid, advies, bezorging en
installatie aan huis tot in de perfectie nastreven.
Deelnemen aan een groter geheel
Audio-Video Specialist is een van de zes winkelformules van United Retail. Deze organisatie behoort tot de top drie van grootste retail organisaties van Nederland en is met ruim elfduizend zelfstandige ondernemers in zo'n 30 landen Europa's grootste inkooporganisatie.
Wat betekent dit o.a. voor u?
Grootschalig inkoopvoordeel, optimale inkoop condities en prijzen, unieke presentatieconcepten centraal betalingsverkeer, optimale factuur, bonus en premiecontrole, Commerciele analyses,bedrijfseconomisch advies, ondersteuning in marketingcommunicatie: folders, commercials, trainingen en opleidingen voor u en uw personeel en nog veel meer...

Overige informatie

Service

  • Bezorgservice

Aangesloten bij / Certificering

  • Overig Audio-Video Specialist is een van de zes winkelformules van United Retail.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

    4 / 10/ 5

    fijne kleine winkel.