bureau voor architectuur Aujourdhui boekel in Boekel

Architect

bureau voor architectuur Aujourdhui boekel

Foto en Video (1)

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Bureau voor architectuur aujourdhui boekel omsluit het gehele bouwproces vanaf het ontwerp en het technisch uitvoeren tot en met begeleiden van plannen van uiteenlopende aard en is gevestigd te Boekel, Wielewaallaan: 1.

Binnen het bureau is een veelzijdige gespecialiseerde kennis en begelei-ding verenigd, die functionaliteit en inventiviteit, samengevoegd met zorgvuldig esthetisch inzicht, de toegevoegde waarde zal zijn als waarborg voor kwaliteit in de architectuur.

Vanaf de aanvang van een project, waarbij het programma van wensen centraal staat, wordt vanuit een gedegen voorbereiding gewerkt naar een eigen identiteit van het ontwerp, om vervolgens te kunnen komen tot het gewenste blijvend eindresultaat.

Om dit alles te kunnen bereiken, is door de aanwezigheid van veel diversiteit in werkzaamheden binnen het bouwproces, een intensieve samenwerking met alle betrokkenen essentieel.

Ons bureau heeft een gerenommeerde reputatie die terug gaat tot 1932 waarin de heer G. van den Broek zijn architectenbureau oprichtte.

Deskundigheid op het gebied van architectuur inclusief restauraties, bouwvoorschriften, bouwfysica,
milieutechniek en ruimtelijke ordening is dan ook aanwezig, hetgeen het vormgeven in combinatie met het construeren, dat zal brengen wat voor een project benodigd is.

Doordat alle projectberekeningen binnen ons bureau zelf worden uitgevoerd, kan er directer en dus efficiënter en sneller worden gewerkt.

Wij verzorgen en zijn actief op het gebied van nieuwbouw, verbouwingen en uitbreidingen klein- en grootschalig en renovaties van onder anderen; woningbouw en appartementenbouw alsmede utiliteitsbouw waaronder horecabedrijven, winkels, kantoorgebouwen, overdekte zwembaden, club- en sportaccommodaties, bedrijfsgebouwen, champignonkwekerijen, viskwekerijen, koelhuizen, agrarische bedrijven, parkeerkelders, garage-/autobedrijven met showroom, gemeenschapshuizen, overdekte recreatiehallen, kinder-opvang, mantelzorgwoningen, gezondheidszorg (tandarts/orthodontisten), hotels, voedingsindustrie en interieurwerken.

Daarnaast is er nog een specialisme binnen ons bureau aanwezig, namelijk: het bouwen van autoservice- en tank-stations inclusief alle technische installaties al dan niet uitgebreid met bijvoorbeeld autowasstraten en shops. Derhalve een breed en divers bouwgebied.

Ons bureau voor architectuur aujourdhui boekel, waaronder vallende van den broek & partners en van den broek & partners boekel, heeft een gespeci

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Specialismen

 • Duurzaam bouwen,
 • Nieuwbouwproject,
 • Renovatieproject,
 • Stedenbouw,
 • Woningbouw

Ontwerpvorm

 • Schetsontwerp

Toegankelijkheid

 • Begane grond,
 • Toegankelijk voor rolstoelen

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op eigen terrein

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst