Buurman Autobedrijf/Ford Specialist Jos in Lent

Garage

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 178 beoordelingen

178 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Buurman Autobedrijf/Ford Specialist Jos

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 178 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFantastisch geholpen door Wilma en Jos. Dankzij hen konden we op hele korte termijn met onze nieuwe auto naar Oostenrijk.

  0.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarOpgelicht en wil niet betalen voor de reparaties

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk ben al meer dan 30 jaar met plezier klant. Goede service, vriendelijk ontvangen en goede uitleg gekregen bij de aanschaf van mijn nieuwe Toyota Aygo. Ze nemen de tijd voor je. Nog bedankt. Ik geniet nog iedere dag van mijn nieuwe autootje...

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHeel vriendelijk geholpen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij hebben een nieuwe auto gekocht bij Jos Buurman. We zijn erg vriendelijk ontvangen en konden met al onze vragen terecht.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBij aankomst zijn we vriendelijk te woord gestaan. We hebben een uitgebreide proefrit gemaakt. De auto was netjes gewassen. Fijne mensen om zaken mee te doen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWe hebben een prettige aflevering gehad. Ik raad het bedrijf zeer aan.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenJos en Wilma maken het kopen van een gebruikte wagen een feestje. Alle ruimte voor vragen en overleg, vriendelijk, servicegericht.

  0.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarVoorruitwerkt niet motorklep gaat niet open en automatische versnellingsbak begeeft het. Auto van zwager geweest haha

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldbetrouwbaar, pen, hartelijk en deskundig

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHele aardige mensen. Eerlijk, vakkundig en goed geholpen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldKlein bedrijf, zeer klantvriendelijk en meedenkend. Erg tevreden met de aanschaf van een occasion. Afhandeling uitstekend, de auto nu twee maanden in bezit en rijdt heerlijk.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij zijn bij Jos Buurman geweest om een gebruikte auto aan te schaffen. Dit was onze eerste auto en we wisten dan ook niet zo veel over auto's en de aanschaf ervan. Bij Jos Buurman zijn we erg goed geholpen. We konden met al onze vragen terecht en deze zijn goed en uitgebreid beantwoord. Jos Buurman is erg professioneel en betrouwbaar, wij zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer goed en erg vriendelijk

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldzeer klantvriendelijk, goede servic

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk kwam bij toeval bij Jos Buurman terecht en ben zo prettig geholpen dat ik meteen vaste klant ben geworden. De benadering is zeer bijzonder klantvriendelijk. Over de verhouding prijs/kwaliteit kan ik niet zo veel zeggen behalve dat ik er alle vertrouwen in heb dat die goed is.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldLeuke mensen nemen de tijd voor alle uitleg lekkere koffie Ga zo door

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPersoonlijk, oplossingsgericht en behulpzaam.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenBij Wilma en Jos ben je altijd van harte welkom, goede zorg en altijd even tijd voor je. Er wordt goed met je meegedacht. Gisteren 'nieuwe' auto opgehaald en dit was weer top geregeld.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima ervaring zeer tevreden over koop van de auto en advies rondom aanschaf.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer klantvriendelijke en servicegerichte eigenaars. Hier koop je een auto echt met vertrouwen en een goed gevoel. De bos bloemen bij aflevering was erg attent. Er wordt bij problemen meegedacht met de klant naar een passende oplossing, bijvoorbeeld verlenging van BOVAG garantie op bepaalde onderdelen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelengoeie service, klantvriendelijk en lekkere koffie

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOnze ervaringen met dit bedrijf zijn zeer goed. Onze auto is daar in onderhoud en APK. Ook schades worden door hen gerepareerd. Daarnaast hebben we onze oude auto zojuist bij dit bedrijf ingeruild voor een nieuwere auto. De benadering van het personeel is zeer klantgericht.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenPersoonlijk en goede service.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk heb hele goede ervaringen, heel vriendelijke mensen en ze nemen uitgebreid de tijd voor je en de nieuwe auto is heel netjes afgeleverd met een bosje bloemen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk ben heel erg fijn en professioneel geholpen. Ze geven erg goede en snelle service.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima vakmensen en klantgericht.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGister een occasion gekocht. Erg tevreden over de auto en over de service van het bedrijf.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldErg prettige en sympathieke manier van omgang met hun klant. Zij nemen de tijd om alles uit te leggen. Zeer positief.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAl mijn hele autoleven klant, prima ervaring mee en vriendelijk personeel

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHeel goed, vriendelijke mensen en prima vakwerk.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVriendelijke mensen en zeer service gericht. Hoewel er geen parkeersensor op de auto zat, is deze tegen een nette prijs alsnog geplaatst. Auto zeer goed onderhouden en uitgebreid tijd genomen voor inspectie auto voor aanschaf.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVoor mij heel vertrouwd. Vriendelijke en geduldige mensen, die de tijd voor je nemen. En de mooie bos bloemen is ook een leuke attentie. Ben heel blij met mijn auto. En kom voor het onderhoud graag bij deze garage terug.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer vriendelijke en eerlijke garage! Ze zijn deskundig, en zeer klantvriendelijk! Een zeldzaam verschijnsel bij garagebedrijven, maar deze garage is zeer aan te bevelen!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenklantvriendelijk, altijd tijd voor een praatje,goede service. Ik heb al mijn auto's bij dit bedrijf gekocht,dus dit zegt alles.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Een leuke en klant vriendelijk bedrijf en een die afspraken na komt.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringMijn vriend is daar monteur.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe ervaring met het bedrijf was kort maar prettig. De service was goed en duidelijk, en een vriendelijk autobedrijf zonder stropdassen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEerlijk en betrouwbaar bedrijf. In 2008 auto gekocht, altijd mijn beurtjes hier laten doen. Nu 2014 weer een auto bij Autobedrijf Jos Buurman gekocht. Gewoon een goed bedrijf.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede ervaringen. Klantgericht, snel en betrouwbaar.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima geholpen bij het uitzoeken van een auto.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldJos Buurman in Lent bij Nijmegen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAl meer dan 30 jaar zijn wij klant, terwijl wij op reisafstand van 40 minuten rijden wonen..... Dat zegt alles, toch!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij zijn al jaren klant bij dit bedrijf. Men houdt zich aan de afspraken die we maken. We worden altijd goed geholpne.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAltijd zeer klantvriewndelijke benadering en aardige monteurs die je helpen en informeren. Geldt ook voor de eigenaar

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima, wordt altijd goed en snel geholpen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWe zijn al jaren lang een tevreden klant. Er wordt altijd goed meegedacht over een oplossing.Altijd vriendelijk te woord gestaan. Altijd tijd voor een praatje en of koffie.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBij dit bedrijf worden wij altijd vriendelijk en correct geholpen Wij komen hier al ongeveer 30 jaar. Ook mijn 2 kinderen zijn hier klant

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAl jaren prima service. Aardig personeel. Constructieve meedenkers

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVia internet een occassion gevonden bij Autobedrijf Jos Buurman. Na een warm welkom en uitleg van de achtergrond van mijn bezoek, werd ik meteen op m'n gemak gesteld.