Cabo Centrale Administratie & Bestuursbureau Onderwijs in Doetinchem

Onderwijs en opleidingen

Cabo Centrale Administratie & Bestuursbureau Onderwijs

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

CABO is dienstverlener voor onderwijsorganisaties in het Primair en Voortgezet Onderwijs op het gebied van administratie, beheer en bestuur. CABO is vooral werkzaam in de regio Midden en Oost Nederland.
CABO werkt binnen alle denominaties. CABO verzorgt de administratieve en ondersteunende taken ten behoeve van de deelnemende schoolbesturen op zodanige wijze dat zij daarmee optimaal hun verantwoordelijkheden als bevoegd gezag van onderwijsinstellingen kunnen waarmaken.
CABO tracht haar doel te bereiken zonder winstoogmerk door een doelmatige inzet van mensen en middelen waarbij kwaliteit en continuïteit tegen aanvaardbare kosten worden gerealiseerd en gegarandeerd.

Ons bureau heeft korte communicatielijnen, een lage drempel en heldere procedures en wij willen ons onderscheiden middels kwalitatief hoogwaardige dienstverlening die is afgestemd op de administratieve organisatie van het schoolbestuur. Onze dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijk en direct contact gericht op een langdurige relatie met onze schoolbesturen. Voor de inhoud van onze dienstverlening verwijzen wij u naar het onderdeel Dienstverlening. Bij CABO fungeert een contactfunctionaris als eerste aanspreekpunt.

De afdelingen financiën en personeels- en salarisadministratie werken als eenheid aan rapportages en managementinformatie. Op beide afdelingen is een vaste medewerker belast met de uitvoerende werkzaamheden voor bepaalde scholen. Naast de contactfunctionaris kan over uitvoerende zaken desgewenst rechtstreeks contact worden opgenomen met de medewerker van de betreffende afdeling.

CABO heeft verder een afdeling ICT en een afdeling secretariaat. CABO wordt geleid door een tweehoofdige directie die als volgt is samengesteld: algemeen directeur/bestuurder: de heer E.J. (Ed) van den Bosch, adjunct directeur/bestuurder: de heer M.W.G. (Manfred) Besselink.

Een onafhankelijke raad van toezicht houdt toezicht op het bestuur.

Overige informatie

Specialiteiten

  • administratie,
  • dienstverlening onderwijs,
  • ondersteuning

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst