Café Zaal 't Haasje in Geffen

Café

    Dorpstraat 28, 5386AM, Geffen

Café Zaal 't Haasje

Beschrijving

Café 't Haasje. Een echt typisch 'bruin' getint dorpscafé waar het ook nog eens bijzonder gezellig toeven is. Eigenlijk is daar al heel veel mee gezegd. Een café waar je samen, onder het genot van een drankje, het nieuws uitwisselt of samen gezellig een kaartje legt. Een florerende biljartclub zorgt voor de spannende ontspanning met de georganiseerde competitie. Maar ook voor een recreatief potje biljart of darts kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Café 't Haasje: gezelligheid kent geen tijd. Van oudsher de ontmoetingsplaats tijdens de jaarlijkse kermis, carnaval of tijdens de jaarlijkse boerenmarkt Effe noar Geffe. Heel graag trekken wij dan alle registers open om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, vanzelfsprekend toch..

De zaal is een perfecte locatie voor bruiloften, recepties, evenementen, feesten, vergaderingen en meetings. Wij passen de feesten zodanig aan zodat u een onvergetelijke avond heeft. Verder kunt u elke dag (behalve woensdag) gezellig, onder het genot van een drankje ons café bezoeken.

In de jaren 70 ging een grote wens in vervulling. Een feestzaal werd gerealiseerd. En al vanaf de eerste dag liep het storm met de aanvragen. Op dit moment hebben wij een zaal met een capaciteit tot 250 personen (ongeveer 125 m2), voor alle feestelijkheden. Van een bruiloft tot een bedrijfsfeest, themafeesten of de viering van een jubileum. Compleet met diner of een spetterend buffet of alleen met heerlijke hapjes. U zegt het maar, aan elk budget kan een invulling worden gegeven. Elk feest, hoe groot of klein het ook mag zijn, wordt aangepast aan de wens van de klant.

Overige informatie

Soort café

  • Bruin café

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst