Champion Biljarts in Arnhem

Biljartbenodigdheden

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Champion Biljarts

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

Wij zijn een famillie bedrijf en bestaan ruim 100 jaar, onder de naam Champion biljarts sinds 1915. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd.

Biljarts en recreatie artikelen kopen kunt u overal, daar zijn wij ons terdege van bewust! Daarom streven wij er altijd naar om enkel de allerbeste producten te leveren tegen de voor u allerbeste prijzen. Dankzij ruim 100 jaar ervaring zijn wij uitstekend in staat om dit streven te realiseren.

Assortiment:

Wij hebben het breedste assortiment pool-, snooker- en carambole biljarts van de Benelux, van eenvoudig recreatief tot exclusief en professioneel. Zo hebben we een breed assortiment multifunctionele biljarts waarop u alle biljart sporten kunt beoefenen maar ook eenvoudig kunt aanwenden tot bureau of dinner.

Naast biljarts hebben we een breed en toonaangevend assortiment in Voetbaltafels, airhockey, tafeltennis, keus en accessoires.

Ons assortiment word aangevoerd door drie eigen merken: Lexor, Champion en Toptable. Juist met deze merken zijn wij in staat om onze doelstellingen te verwezenlijken: De allerbeste kwaliteit voor de meest gunstige prijs. Naast onze eigen merken vindt u bij ons uiteraard ook de andere bekende merken. Ons distributie centrum, gelegen in de nabijheid van de showroom, beschikt over enorme voorraden, het grote voordeel voor u is dat wij dus vrijwel direct uit voorraad kunnen leveren zonder vervelende levertijden.

Onze vakkundige medewerkers zijn bezeten van onze producten en daarom altijd in staat om u van een uitstekend advies te voorzien.

Service:

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat wij dit begrip heel serieus nemen komen de klanten steeds weer bij ons terug. Uiteraard beschikken wij over een eigen buitendienst, indien gewenst zorgen wij ervoor dat de aangeschafte artikelen volledig gemonteerd worden geleverd. Wij staan volledig achter onze producten, mocht er echter toch een probleem voor doen dan staat onze after sales afdeling voor u klaar! Zij zorgen dat u een tevreden klant blijft.

Overige informatie

Specialiteiten

 • accessoires,
 • airhockey,
 • biljarts,
 • darts,
 • fitness,
 • kado tip!,
 • keu's,
 • voetbaltafels

Service

 • online bestellen

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Goede service. Klantvriendelijk, meedenkend . Afspraken nakomend. Echt een familiebedrijf met hart voor de zaak en zijn klanten. Ben daar vanaf 1975 klant tot tevredenheid.