Chinees Thais Koreaans Restaurant Da Xin in Vlissingen

Catering

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Chinees Thais Koreaans Restaurant Da Xin

Foto en Video (12)

Bekijk alles

Beschrijving

U vindt Chinees Specialiteiten Wok Restaurant Da-Xin op een van de gezelligste plekjes van Vlissingen. Het Beursplein ligt immers naast het Bellamypark en kijkt uit op de sfeervolle jachthaven, het Arsenaal en de historische Oranjemolen.

Ons gezellige terras heeft dan ook een prachtig uitzicht. Hier, of in een van onze vier sfeervol ingerichte zalen, kunt u genieten van de specialiteiten van onze koks, à la carte eten en wokken. Uiteraard bent u ook met een groter gezelschap van harte welkom.

Blijft u liever een avondje thuis of organiseert u op een andere locatie een feest of bijeenkomst? Dan kunt u bij ons ook terecht voor afhaal, bezorging of catering.

In 1983 nam de familie Hu hotel Maldegem over en vestigden er Chinees Specialiteiten Wok Restaurant Da-Xin. Sindsdien werkt de familie hier met veel plezier en toewijding. In de loop der jaren is Da-Xin dan ook uitgegroeid tot een restaurant met maar liefst vier zalen, een gezellige bar en een ruim terras. En natuurlijk met een onvergetelijke keuken.

Ook in de keuken is in de loop der jaren het nodige veranderd. De koks van Da-Xin volgen regelmatig trainingen en cursussen bij Chinese topkoks. Specialiteiten uit regio's en steden als Canton, Shanghai en Sze Chuan zijn bij Da-Xin dan ook een goede keuze.

In 2003 introduceerde Da-Xin het zo populaire wokken. Drie van de vier zalen werden aangepast, zodat koks hier ter plekke het eten voor de gasten kunnen klaarmaken. Overigens kunt u hier niet alleen de Chinese wok, maar ook de Japanse Teppan Yaki proberen.

Ons restaurant beschikt over vier ruime, sfeervol ingerichte zalen. Dat betekent dat we meer dan voldoende ruimte hebben voor bijvoorbeeld bruiloften of bedrijfsfeesten. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Overige informatie

Service

 • Bezorgservice

Betalingsmogelijkheden

 • American Express

 • MasterCard

 • Visa

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Wat een heerlijkheid om hier te eten., Aanrader! Paul en Jacky de Wit, Heeze

  5 / 10/ 5

  Heerlijk koreaans gegeten,

  4 / 10/ 5

  heerlijk eten in een culinair paradijs groet Jeroen