Cleerdin & Hamer Advocaten in Amsterdam

Advocaat

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 147 beoordelingen

147 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Cleerdin & Hamer Advocaten

Andere resultaten voor advocaat in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 147 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Glenda Raap heeft mij uitstekend geadviseerd, bijgestaan en geholpen!Glenda Raap heeft mij jarenlang tijdens meerdere zaken bijgestaan. Ze reageerde altijd heel snel op mailtjes, wist van alle zaken alle details uit het hoofd, was erg betrokken en gaf deskundig advies.

  5 / 10/ 5

  GEWELDIG!Mevrouw Melis en Sahin hebben keurig contact met ons opgenomen voor het verzamelen van alle bewijsstukken. Een paar dagen voor de zitting heeft mevrouw Sahin telefonisch contact met ons opgenomen om te verifiëren als we op één lijn zitten. Tijdens de zitten heeft mevrouw Sahin de punten keurig aangehaald. Zij heeft ons vooraf goed voorbereid op eventuele vragen van de rechter of de officier van justitie. Wij hebben de zaak trouwens 'gewonnen'.

  5 / 10/ 5

  Duidelijk en fijn kontactWe konden goed kwijt wat ons probleem was en wat wij wilden. De uitvoering van alles is gewoon perfect. Top advocaat.

  5 / 10/ 5

  Inhoudelijk zeer deskundig, duidelijk en adequaat in de communicatie en professioneel in advisering.Ingeval van mijn zaak ben ik bijzonder bekwaam en correct ondersteund en geadviseerd door advocaat meester B. Hampsink van het bureau. Met een goede balans tussen gevoel en empathie voor mijn persoonlijke situatie enerzijds en een realistische kijk op het maximaal haalbare en het daarvoor te bewandelen juridische pad anderzijds heeft zij mij zeer professioneel bijgestaan. Zeer helder en adequaat in de communicatie. Waar meerdere opties voor het juridische pad mogelijk waren was zij goed in staat dit helder uit te leggen en de voors en tegens bij elk van de juridische mogelijkheden duidelijk uiteen te zetten. Kortom zeer helder en adequaat in de advisering over keuzes bij te ondernemen stappen.
  De zakelijke insteek in de relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer was van meet af volkomen helder en duidelijk vastgelegd in de opdrachtverleningsovereenkomst. Desondanks was ik bijzonder blij verrast toen mij aangeboden werd om een hoger beroepszaak tegen aangepast tarief voort te zetten nadat gebleken was dat het bedrijf (mijn advocaat) de voorafgaande gerechtelijke uitspraak buiten elke orde en daarmee volkomen misplaatst vond. Het feit dat ook mijn advocaat en daarmee het feitelijk bedrijf zich simpelweg niet wenste te schikken naar de onvoldragen uitspraak van de rechter, en daarom dit ruime gebaar naar mij deed, gaf mij een zeer goed gevoel.
  Alhoewel ik hopelijk nimmer meer gebruik zal hoeven te maken van juridische ondersteuning, zal ik indien dit toch aan de orde is beslist gebruik maken van de dienstverlening van Cleerdin&Hamer.

  4 / 10/ 5

  Goede ervaring met sigrit JongstraDe advocaat is correct en zeer empathisch. Ze heeft aan 2 woorden genoeg.

  5 / 10/ 5

  Excellente bijstand van de advocaat! Ik had een goede advocate die mij bijstond in een lastige zaak. Met haar deskundigheid hebben wij de zaak met succes behaald!

  4 / 10/ 5

  Glenda is een fijne sociale advocaat voor mij geweestGlenda was duidelijk en heeft het maximale eruit kunnen halen voor mij

  0.5 / 10/ 5

  Slechte ervaringBetaald voor Wets maar steeds een verhaal van komt goed.Ministerie heeft een fout gemaakt., duurt langer.Daar ik normaal vrij kwam, werd me gezegt, U moet daar blijven (Oostenrijk) de Nederlandse staat haalt U.

  Ik moest het land verlaten en wie wil in de gevangenis blijven.

  5 / 10/ 5

  Zeer tevredenBen heel goed ondersteund door Sabine Pijl en Pascale Berkepeis. Beide dames zijn heel volhardend en zij hebben mij enorm geholpen en gesteund bij mijn rechtszaak waardoor het tot vrijspraak heeft geleid. Mijn dank daarvoor.

  5 / 10/ 5

  UitstekendVan begin tot eind uitstekend en duidelijk geholpen

  5 / 10/ 5

  Zeer goed,zeer goede begeleiding erg goede ervaring

  5 / 10/ 5

  TopWe zijn fijn geholpen door glenda raap ,top!

  5 / 10/ 5

  Persoonlijke benadering waarbij de belangen goed worden afgewogenVanaf het eerste gesprek werd op de juiste manier navraag gedaan over mijn situatie en de achtergrond. Gedurende het gehele traject en zeker ook tijdens de zittingen heeft men goed mijn visie over weten te brengen en ben ik dus erg goed geholpen. Vooral ook de persoonlijke benadering, ondersteund door een goed kantoor dat snel haar werk doet, maakt dat ik Cleerdin & Hamer kan aanraden aan anderen.

  5 / 10/ 5

  In één woord uitstekendDe begeleiding heb ik als deskundig en prettig ervaren, maar wat ik in het bijzonder heb gewaardeerd was de snelheid en voortvarendheid waarmee vragen werden beantwoord en vervolgstappen werden gezet zodat het hele proces vlot kon worden afgewikkeld.

  Ed Groot

  5 / 10/ 5

  UitstekendIk had mevrouw Sigriet Jongstra als mijn advocate en na 12 jaar ellende met andere advocaten heeft zij voor mij de zaak afgesloten heel dankbaar en blij met haar als advocaat

  5 / 10/ 5

  Zeer tevreden over de deskundige begeleiding, de heldere aanpak en de prettige omgang.Chana Grijsen heeft onze zoon Mick fantastisch verdedigd in een zeer nare zaak. Zij heeft Mick heel erg goed en op een prettige manier begeleid, waardoor hij mr. Grijsen volledig vertrouwde en zich veilig voelde bij haar. Dankzij haar deskundige advies en uitstekende vermogen om hoofd- van bijzaken te onderscheiden is Mick zonder al te veel kleerscheuren uit de zaak gekomen.

  4.5 / 10/ 5

  Vakkundig, efficiënt en doeltreffendCleerdin & Hamer Advocaten en mijn raadsman Sander Janssen in het bijzonder hebben mij uitstekend bijgestaan in een lastige zaak.

  De juridische en procesinhoudelijke kennis is meer dan uitstekend maar wat vooral erg prettig is dat deze niet wordt verpakt in wollige taal en eindeloze lange zinnen en verhandelingen. Duidelijk en "to the point" en altijd 100% inzet zijn kenmerken die passen bij de aanpak van Sander en zijn kantoorgenoten. Door deze aanpak worden er successen behaalt waarvan zelfs een ras optimist als de schrijver dezes vooraf niet had durven dromen.

  Ik ben blij dat ik Cleerdin & Hamer mij hebben bijgestaan en zal indien nodig ook in de toekomst gebruik blijven maken van hun uitstekende dienstverlening.

  4.5 / 10/ 5

  Top Ben goed en heel fijn geholpen

  Kon met al mijn vragen terecht en kreeg ook snel antwoord

  Kan niet anders zeggen dan zeer tevreden

  5 / 10/ 5

  Deskundig en zeer waardevol advies.Wij zijn door Sigriet zeer deskundig geadviseerd bij het oplossen van een slepende kwestie. Nogmaals onze dank!

  5 / 10/ 5

  PrettigIk heb een heel goed gevoel gehad bij Glenda, ze heeft mij op een fijne manier bijgestaan.

  5 / 10/ 5

  Geweldige Advocaat echte aanrader !!!! Als ik een cijfer zou mogen geven ,10!Geweldige Advocaat echte aanrader !!!!
  Als ik een cijfer zou mogen geven ,10!
  Ik ben egt blij met de advocaat Astrid van Vulpen!!!
  Super advocast die er voor je is en ervoor gaat 1000% betrouwbaar advocaat, ik weet egt niet hoe ik je moet bedanken.

  5 / 10/ 5

  Kennis van zaken in combinatie met een luisterend oor is voor mij een gouden combi. Naast de fantastische expertise die mevrouw Jongstra heeft, heeft ze ook een luisterend oor op het juiste moment. Wanneer ik de zaak even niet meer zag zitten, wist zij mij op een positieve manier ervan te overtuigen om door te gaan, zonder haar mening op te leggen, puur op basis van advies. Dat vind ik een fantastisch aanvulling op haar juridische know how.

  4.5 / 10/ 5

  Zowel advocaat als assistent hebben goed geluisterd en ik voelde mij gehoord in mijn belangenAdvocaat heeft goed naar mij geluisterd en helderheid gebracht in waar ik sta en wat ik kan aanpakken. Mr. P. Putten is gespecialiseerd in familierecht én strafrecht en kwam voor mijn gevoel op voor mijn belangen maar dacht ook in het belang van mijn kind. Zijn expertise sprak mij ook aan omdat ik in mijn geval van beide rechten advies nodig had. Ik heb er geen gevoel aan overgehouden dat hij meer voor mij kon doen en dat vind ik fijn, hij dacht verder na en was ook eerlijk in wat kon en wat niet, maar vergat ook nooit het belang van mijn kind, ook als ik soms wel door wilde gaan in mijn ideeën en dat soms wel vergat, daar was hij ook eerlijk in zodat ik daar goed over kon nadenken, ik voelde mij veilig en sterk met mijn raadsman aan mijn zijde tijdens onze confronterende gesprekken met de tegenpartij. Inmiddels is de rust wedergekeerd en zijn we na zijn adviezen, afspraken en therapieën op goede voet, waar ik destijds dacht dat het écht niet meer kon. Ik kan hem en de firma echt aanbevelen!

  5 / 10/ 5

  Zeer professioneel Betrokken en professioneel

  5 / 10/ 5

  Ongekend vakkundigIk ben ontzettend goed en vakkundig bijgestaan door Astrid en Robbert! Ik heb meerdere advocaten in mijn leven meegemaakt, maar bij hun had ik echt het gevoel dat ze wisten wat ze deden en zo vakkundig onderlegd zijn en daarbij voor je door het vuur gaan. Het is dankzij hun dat mijn zaak gewonnen is! Ik beveel ze iedereen aan!

  5 / 10/ 5

  Hele fijne rechtsbijstand ontvangenEen fijne, menselijke steun ontvangen. Goedaardige pitbulls! Ongeacht van welke stand je bent, je wordt heel goed bijgestaan en geholpen. Deskundigheid en bereikbaarheid op en top! Mijn advocaat kwam helemaal naar Groningen voor mij.

  5 / 10/ 5

  Zeer goed en professioneelZoals meerdere malen heeft Cleerdin & Hamer Advocaten mij zeer goed bijgestaan in de zaken welke ik bij hen heb laten behandelen. Zelfs nu ik in eht buitenland woonachtig ben. De communicatie is goed, snel en professioneel.

  5 / 10/ 5

  Zeer inlevend en deskundigDe heer Ruperti spreekt door zijn militaire verleden dezelfde taal en kan daarom prima verplaatsen in mijn situatie. De zaak loopt nog en ben vol vertrouwen in een goede afloop.

  4.5 / 10/ 5

  Ik had het idee dat de advocaat er echt voor mij wasOndanks dat het contact gering was, had ik echt het idee dat de advocaat zich hard maakte voor mij. Hij begreep mijn situatie en probeerde koste wat het kost het beste eruit te halen, dat idee had ik heel sterk.
  Al met al erg goede ervaring gehad.

  5 / 10/ 5

  Zeer professionele organisatieMijn rechtszaak is professioneel en weloverwogen behandeld.

  Ik ben altijd goed en realistisch geinformeerd.

  Vriendelijke advocaten met mensenkennis.

  Ben met respect behandeld.

  Er zijn geen valse beloftes gedaan.

  Goede voorbereiding van de rechtszaak

  5 / 10/ 5

  Dit kantoor timmert aan de weg !Ruperti is wel wat gewend zot nooit lang op zijn krent. Juridische bijstand tot aan het end.
  Professioneel en actueel. Dit kantoor heeft advocaten op werkelijke alle rechtsgebieden.snel en adequaat geven ze de juiste raad .

  5 / 10/ 5

  professioneel,doortastend,betrouwbaar.Er is begrip en respect voor de persoon achter de situatie.
  Informatie word vlot en correct gecommuniceerd,wat voor rust en overzicht in je zaak zorgt.

  Dat is een van de belangrijkste dingen die je als cliënt nodig hebt, en dat is ook duidelijk één van de pijlers die hoog in het vaandel staat,de cliënt!
  Geholpen door advocaat Dhr.M.Ruperti.

  5 / 10/ 5

  Menselijk benaderingLuisterend naar het slachtoffer en strak uitzetten van een aanpak wat gedaan gaat worden.

  5 / 10/ 5

  Professioneel en zeer kundig advocatenkantoorMr. Ruperti staat mij bij in een langlopend geschil. Door zijn vakkundige en doortastende acties en handelingen wordt nu recht gedaan aan mijn zaak. Hij is zeer kundig, professioneel, adequaat en betrokken bij de zaak.

  Een echte aanrader als je op zoek bent naar deskundige juridische bijstand!

  4.5 / 10/ 5

  Zeer goed geholpen de communicatie in het begin verliep wat stroef maar nu zit er beweging in en wordt ik zeer goed geholpen door de heer ruperti en mevrouw mr. G.S. Jongstra

  5 / 10/ 5

  Deskundig in een complex vakgebiedMilitaire zaken zijn vaak complex en dit komt mede door bepaalde werkwijze en cultuur, door deskundige know how weten ze precies in te spelen op bepaalde zaken.

  In het beginsel een andere advocaat via de bond gehad, maar zeer blij dat ik nu via dit kantoor een advocaat heb, de heer Michael Ruperti.

  5 / 10/ 5

  UitstekendBijgestaan door Michael Ruperti en Frezia Aarts. Verstand van zaken, discretie, gaan tot het uiterste. 200% inzet. Top advocaten!

  5 / 10/ 5

  Fantastische begeleiding en geven je gelijk het gevoel van teamwork Zeer professioneel stonden gelijk voor mij klaar ,en gaven mij een geruststellend gevoel .

  5 / 10/ 5

  Goed advies en bijstandWord goed geholpen door ruperti met de vragen die ik heb, tevens met de juiste sturing een goed resultaat behaald tot zover.

  5 / 10/ 5

  Advies op maat, To the pointHelder advies, geen wollig jargon, gewoon direct to the point.
  Geholpen door Michael Ruperti.

  5 / 10/ 5

  Great dedicated supportZeer betrokken en waardevol advies. Zeker een aanrader om uw zaak in uw voordeel uit te laten vallen.

  5 / 10/ 5

  eerlijk en oprecht, zeer deskundig advies met snel resultaatMichael Ruperti weet goed richting te bepalen en is niet bang om aan de juiste boom te schudden. Door zijn aanpak worden er grote stappen genomen en snel resultaat geboekt. Mede hierdoor overtrof het mijn verwachtingen.

  5 / 10/ 5

  Goede service!!Professionele advocaten. Michael Ruperti heeft mij uiterst deskundig geholpen

  5 / 10/ 5

  Uitstekende advocaat.Micheal Ruperti

  5 / 10/ 5

  TopErg betrokken mensen en zeer professioneel.

  5 / 10/ 5

  Zeer goed. Krijg zeer goed advies van meneer Ruperti. Hij is ook zeer betrokken bij de zaak en erg duidelijk in zijn werk.

  5 / 10/ 5

  Zeer gedreven en klantgerichte aanpakZeer gedreven en klantgerichte aanpak. Zal in de toekomst een grote naam worden in de wereld van advocatuur.

  5 / 10/ 5

  Uiterst professioneel en betrokkenGewoon uitstekend.

  5 / 10/ 5

  Zeer goede begeleiding door het hele procesMichael Ruperti is een zeer kundig advocaat die je door het hele proces zeer kundig begeleid en altijd de client prioriteit geeft.

  4.5 / 10/ 5

  Professioneel en betrokken Erg fijn bijgestaan door Meester Michael Ruperti. Verstand van zaken en erg goed advies gekregen.