Commandeurs Autorijschool in Heemskerk

Autorijscholen

  Ruyn acker 30, 1965RM, Heemskerk

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 289 beoordelingen

289 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Commandeurs Autorijschool

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor autorijscholen in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 289 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Heel erg bedankt Anil en Emine voor de leuke lessen!Hele goede rijschool met leuke instructeurs. Je kan vaak per week rijden. Alles wordt rustig uitgelegd en het is een fijne auto. De les planning kan je volgen in een recent vernieuwde app. Mijn lessen waren in alkmaar. Toen het examen in zicht was gingen we ook naar haarlem om nog meer verkeersinzicht te krijgen. Moeilijke plekken zoals de kooimeer rotonde worden vaak herhaald. Ook het invoegen wordt goed geoefend. Uiteindelijk ben ik de eerste keer geslaagd. Heel erg bedankt Anil en Emine voor de leuke lessen!

  5 / 10/ 5

  Fijne en leerzame rijlessenVanochtend in één keer geslaagd voor m'n rijbewijs, dankzij de fijne lessen van Anil. Toen ik begon met rijden was ik erg onzeker, maar Anil legt alles vanaf het begin al goed en rustig uit, waardoor je zekerder achter het stuur zit. Als je een fout maakt tijdens je rijles maakt dat helemaal niet uit, het is een leermoment! Zelfs op de momenten dat ik aan mezelf twijfelde en niet zeker wist of ik het kon, geloofde u in mij en gaf u mij het vertrouwen dat ik het zeker ging halen. Ik ben erg blij met mijn rijbewijs en zal de lessen zeker missen.

  5 / 10/ 5

  Mijn ervaringen zijn heel goed!Mijn ervaringen met rijschool commandeurs waren heel erg positief. Anil legde alles heel rustig uit was streng waar het nodig was om je alles het beste te leren. Ermine legde ook alles rustig uit en was ook heel relaxed net zoals Anil en was ook streng op de momenten wanneer het moest.
  Voorderest heb ik een goeie tijd gehad bij rijschool commandeurs en het is ook zeker aan te raden!

  5 / 10/ 5

  Geweldig leerproces gehad!Bij de proefles had ik al gelijk een veilig gevoel. Ik kreeg gelijk alle nodige informatie. De volgende rijlessen heb ik met emine en Anil gereden. Allebei top instructeurs die weten waar ze mee bezig zijn!
  Bij elke les word goed rekening gehouden met wat je goed kan en waar nog aan gewerkt moet worden.

  Anil werkt nog net niet 24/7;) Hij is echt een hard werkende man die echt wat wil bereiken met zijn lessen. Hij heeft daardoor ook altijd een oplossing als je een dag ziek bent of later uit school/werk komt.

  Aan het einde van mijn leerproces heb ik zelfs meerdere keren in Haarlem gereden om zo mijn inzicht en handelen op onbekende en drukkere wegen te testen. Hierdoor krijg je zelf en ook de instructeur meer vertrouwen in het rijden.

  In het kort: enorm goede ervaring met dit bedrijf en ik raad iedereen aan om hier te lessen!

  5 / 10/ 5

  Hele fijne proefles! Eerder dit jaar heb ik een proefles gedaan bij een andere rijschool, maar de proefles bij rijschool Commandeurs was zoveel beter! Ik werd goed begeleid en alles werd gelijk heel duidelijk uitgelegd, wat bij de andere rijschool helemaal niet het geval was. Ik ben heel erg te spreken over de manier van lesgeven en voel mij hierdoor zelfverzekerd achter het stuur. :)

  5 / 10/ 5

  Heel fijnIk ben in de coronacrisis gestart met rijden bij de Commandeurs. Ik heb altijd fijne lessen gehad, zowel met Emine als Anil. Allebei laten ze duidelijk zien waar je een fout maakt of zou kunnen maken. Ze lieten zien dat het geen "fout" is, maar een leermoment. Op deze manier bleef je zelf ook positief, wat erg fijn was. Door de coronacrisis was niet heel prettig, maar Anil heeft het met zijn rijlessen de crisis toch wat minder erg gemaakt. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden.

  5 / 10/ 5

  Goede rijschool met fijne instructeurs. Hele prettige rijschool om te rijden waarbij er een hoop individuele aandacht is voor de leerling. De lessen zijn duidelijk en gestructureerd waardoor je rijden snel vooruitgaat. Anil heeft als instructeur een hoop geduld en is actief bezig met de leerling. Al met al een hele fijne rijschool en zeker een aanrader om te gaan lessen.

  5 / 10/ 5

  Geweldige rijschool!!Ik ben vandaag in 1x geslaagd dankzij de goede en leerzame lessen van Anil en Emine. Toen ik opzoek was naar een rijschool werd rijschool Commandeurs mij veel aangeraden. Hierop besloot ik een proefles aan te vragen en kwam Anil mij ophalen. De klik was eigenlijk gelijk al goed en het was meteen heel gezellig. Dat is ook de kracht van de rijschool: je leert heel veel terwijl je het ook nog naar je zin hebt. Wat wil je nog meer?

  5 / 10/ 5

  Top rijschool!Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de geweldige, leuke, gezellige en vooral leerzame lessen van Anil. Ik was eerst altijd heel erg nerveus maar Anil is altijd rustig gebleven en heeft mij super goed geholpen om me meer op m'n gemak te laten voelen. We reden altijd goede en diverse routes zodat je het hele gebied goed leert kennen.

  Ik ben mega blij dat ik hier heb gereden en kan iedereen aanraden om hier ook te rijden!!!!

  4.5 / 10/ 5

  Avontuurlijke ervaring Beste Anil

  Ik ben in één keer geslaagd dankzij Anil, Hij doet echt zijn best voor de leerlingen en is er altijd voor je wanneer je hem nodig hebt. Dankzij Anils ervaringen en zijn geduldige en leerzame lessen ben ik geslaagd . Hij legt alles heel goed uit, ookal snap jij het niet, dan vindt hij het niet erg om het nog een keer moeten uitleggen. Bedankt voor de moeite en energie die u hebt gestoken in mij, vooraf reed ik bij twee andere rijscholen, maar wat ben ik tochh blij dat ik deze rijschool heb gevonden. Voor u als instructeur was ik een uitdaging, maar ik kan u vertellen dat u ook geslaagd bent voor de uitdaging verder ben ik u dankbaar dat u mij hebt met halen van mijn rijbewijs. De vraag is wil jij ook in één keer slagen? Dan zou ik zeker adviseren om bij de rijschool commandeurs te rijden!

  5 / 10/ 5

  Top rijschoolAnil is een erg rustige en vriendelijke man. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik altijd met veel plezier de auto in stapte. Hij kijkt goed naar wat je moeilijk vindt en probeert je dit zo goed mogelijk bij te brengen. Ook vond ik het erg fijn dat Anil nooit boos of geïrriteerd raakte, hij blijft altijd vriendelijk! Ik zou deze rijschool dan ook zeker aan iedereen aanbevelen.

  4 / 10/ 5

  Goede rijschoolLeuke, gezellige en serieuze lessen. Veel geleerd en daarom ook in 1x geslaagd. In de lessen krijg je ook wel echt te horen als je iets goed doet, waardoor je meer vertrouwen krijgt.

  4 / 10/ 5

  Veel geleerdIk had veel goede verhalen gehoord over Anil’s rijschool en het klopt helemaal. Anil was altijd heel rustig maar wel oplettend. De lessen van Anil zijn leerzaam geweest, heb heel veel inzicht gekregen in mijn rijgedrag en moeilijke situaties op de weg. Dit zelfde geld voor emine waar ik ook goed les heb gehad. Hierdoor heb ik in een keer mijn rijexamen gehaald en ben nu zelfverzekerd op de weg. Bedankt Anil en emine voor alle leerzame lessen.

  4.5 / 10/ 5

  Top rijschool!Ik wil Anil nog erg bedanken voor alles. Door corona kon ik een tijdje niet rijden maar hij heeft mij binnen 2 maanden helemaal klaar gestoomd voor mijn examen.

  De lessen zijn altijd heel relaxed en Anil legt de situaties duidelijk en rustig uit. Anil motiveert je en geeft complimenten wanneer het goed gaat. Als het niet zo lekker gaat corrigeert hij je, voor jou als leerling zijn dat goede leer momenten.
  Doordat je veel verschillende routes rijd, leer je goed handelen in verkeerssituaties en ben je helemaal ready om af te rijden .

  Ik heb een geweldige rijervaring bij Rijschool Commandeurs gehad!

  5 / 10/ 5

  Top rijschool!Ik heb een zeer leuke en fijne lessen gehad bij rijschool Commandeurs! De lessen zijn altijd van top kwaliteit en echt met complete aandacht voor jou als leerling. Jij rijd veel verschillende routes en Anil zorgt dat je 100% klaar bent voor je het afrijden! Anil legt alles duidelijk uit en zorgt er altijd voor dat je leert van je fouten! Daarnaast motiveert Anil leerlingen goed met complimenten tijdens les en bij foutje neemt hij dit als leer moment! Ik raad Rijschool Commandeurs aan!

  5 / 10/ 5

  Geweldige rijschool!!Ik heb een erg goede ervaring met Anil zijn rijschool. Hij is altijd erg rustig en geeft goed aan wat goed en fout gaat. Je rijdt veel verschillende routes en oefent veel bij moeilijke plekken. Tijdens de coronaperiode waren er natuurlijk veel onzekerheden. Anil kon al die onzekerheden goed oplossen wat erg fijn was. Kortom een super rijschool!

  5 / 10/ 5

  super rijschoolIk heb bij Rijschool Commandeurs een fijne tijd achter de rug. Het is kortom een TOP rijschool. De lessen zijn altijd heel duidelijk en er zit een goede structuur in. Je rijd veel verschillende routes waar je veel van leert. Dankzij alle lessen is het mij ook gelukt om in een keer te slagen voor mijn auto rijbewijs. Dit was mij niet gelukt zonder de hulp van deze toppers.

  5 / 10/ 5

  Hele goede rijschool!Vandaag geslaagd bij Anil!! Anil legt in zijn lessen altijd duidelijk uit wat goed en fout gaat, waardoor je precies weet waar je op moet letten. Ook als je een vraag hebt is hij altijd bereid te helpen. Anil werkt heel hard en lest 7 dagen in de week. Door de examentrainingen van Anil voelde ik mij zelfverzekerd in de auto, hierdoor heb ik mijn examen kunnen halen!

  5 / 10/ 5

  Supergoede rijschool! Ik heb vandaag mijn rijexamen gedaan en ben door Anil in 1 keer geslaagd! Anil is erg kundig en legt goed en duidelijk uit. Het is niet erg als je een keer een foutje maakt, want daar leer je juist van. Anil ziet wat goed gaat en wat nog verbeterd moet worden en neemt je mee naar moeilijke punten en situaties om dit te oefenen. Hierdoor ging ik goed voorbereid en met zelfvertrouwen het examen in. Als je rijdt bij rijschool de Commandeurs doe je veel ervaring op in het rijden in allerlei situaties, zodat je ook na je examen goed voorbereid bent om op de weg te kunnen. Top rijschool!

  5 / 10/ 5

  Top rijschoolYessss vandaag geslaagd! Super fijne lessen altijd gehad bij Anil. Anil is iemand die altijd de tijd voor je neemt en altijd rustig naast je zit. Hij zal nooit boos of iets worden maar zegt altijd wanneer je een foutje maakt “geeft niet kind, leermomentje”. Dit zorgt er ook echt voor dat je niet gestresst ofzo raakt tijdens de lessen. Onwijs bedankt Anil voor je geduld en je leuke en leerzame lessen!!

  5 / 10/ 5

  Uitstekende rijschoolOok ik heb deze week mijn rijbewijs gehaald met dank aan Anil! Hij heeft veel geduld en oefent alles met je tot je het perfect kan. Van hem heb ik veel geleerd en ik heb altijd met plezier gereden. Hij werkt heel hard, 7 dagen van de week, om zijn leerlingen te laten slagen en met mooie resultaten ook! Bedankt voor alles Anil.

  5 / 10/ 5

  Fijne rijschoolDe lessen van Anil zijn heel leerzaam en ontspannen. Hij legde alles altijd heel duidelijk uit en hij had veel geduld tot je het echt goed onder de knie had, hij gaf je veel vertrouwen. Hele fijne rijschool!

  5 / 10/ 5

  Met super veel plezier gereden!Ik heb met veel plezier bij Anil gereden. Ik vond het rijden in het begin erg eng maar Anil stelde mij erg gerust. Anil is rustig in de auto en wordt niet snel boos. Ik was zelfverzekerd op mijn examen omdat hij mij alles heeft geleerd wat nodig was om mijn examen te kunnen halen. Ik ben daarom ook in 1x geslaagd. Ik vind Anil een bijzondere man die altijd het goede voor heeft voor iedereen. Toen ik geopereerd moest worden aan mijn knie heeft hij tegen mij gezegd dat ik hem altijd even mocht bellen als ik ergens naartoe gebracht moest worden. “Ik zit toch de hele dag in de auto” had hij tegen mij gezegd, dit vond ik zo super lief. Ik heb ook leuke gesprekken met hem gehad over van alles en nog wat. Ik zou het rijden bij rijschool Commandeurs daarom zeker aanraden!

  5 / 10/ 5

  Goede rijschoolDe lessen waren altijd erg leerzaam en Anil zorgt er ook voor dat je veel vertrouwen krijgt, ook vlak voor het examen. Een erg goede rijschool, ik zou het zeker aanraden.

  5 / 10/ 5

  Helemaal top! Ik heb een onwijs leuke en leerzame tijd bij anil gehad! In het begin vond ik het best spannend en was ik bang om fouten te maken. Maar Anil is altijd rustig gebleven en heeft mij geleerd zekerder van mijn zaak te worden! Anil heeft altijd alle vertrouwen erin dat het goed komt en dat ga je dan zelf ook geloven. Ik had niet verwacht dat ik in 1 keer zou slagen maar met alle hulp van Anil is dat wel gelukt!

  5 / 10/ 5

  Super fijne rijschool!Ik ben vandaag in 1x geslaagd voor mij autorijbewijs.

  Dit had ik zeker niet gekund zonder de goede rijlessen van Anil.

  Ik ben gewisseld van rijschool en toen ik deze rijschool belde maakte hij gelijk tijd voor me vrij om een proefles te rijden en te kijken hoe ver ik al was met het autorijden.

  Gelijk al aan het begin van die proef les had ik al een heel fijn en goed gevoel over deze rijschool! De manier hoe er les gegeven word ik zo rust gevend en fijn voor een leerling.
  Anil ziet al je fouten als een leermoment dit geeft jou als leerling ook een veel beter gevoel en heb je ook niet vaak het gevoel dat het fout is maar dat je er iets van heb geleerd.

  Anil legt dingen zo goed en rustig uit dat je het bijna niet meer kan verleren. Met vragen kun je ook altijd bij hem te recht al stuur je even een appje!

  Ik wilde altijd heen graag lessen en appte Anil dan ook regelmatig of die nog meer plekjes voor mij had. Hij maakt toen ook altijd tijd voor mij zodat ik toch nog een keer in de week kon komen rijden.

  Anil is een zeer harde werker die 7 dagen in de week les geeft voor zijn leerlingen om ze zo goed mogelijk les te kunnen geven, ook neemt hij alle tijd voor je en als je iets moeilijk vind kun je daar zo vaak mee oefenen als jij wilt.

  Ik heb met heel veel plezier bij Rijschool commandeurs gereden en ben hier ook veel zelf verzekerder gaan rijden! Er werd altijd gezegd dat ik goed kon autorijden en dus niet te af wachtend hoefde te zijn en hier ben ik ook zelf achter gekomen.

  Super genoten van deze leuke leerzame tijd bij rijschool commandeurs!!!!

  5 / 10/ 5

  Super goede rijschoolFantastische rijschool, met twee hele goede instructeurs die vanaf de eerste les veel persoonlijke aandacht bieden, om te kijken welke aanpak het beste bij je past. De lessen zijn altijd heel leerzaam en gezellig waardoor ik in 1x ben geslaagd. Ik raad iedereen deze rijschool aan.

  5 / 10/ 5

  Hele fijne en lieve mensen.Vanaf mijn proefles voelde het meteen al goed. Twee hele lieve rij instructeurs die heel veel geduld hebben. Een motto van Anil die mij heel veel goeds heeft gedaan is: dit is geen fout maar een leermoment. Want zo is het ook! Ik heb zo onwijs veel geleerd. Ook heb ik het, naast alleen het autorijden ook erg gezellig gehad. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen! Heel erg bedankt voor alles!

  5 / 10/ 5

  Super goede kwalitatieve rijschool!Ik ben in een keer geslaagd voor mijn examen dankzij Anil zijn ervaring, geduld en leerzame lessen! Anil legt alles heel rustig en goed uit. Uit mijn omgeving hoorde ik altijd ervaringen met andere rijscholen en die waren niet zo positief, vaak raakten de rij instructeurs geïrriteerd of werden zelfs boos bij het maken van foutjes. Bij Anil was het super chil! Als ik een foutje maakte zei hij altijd: “Maakt niks uit kind, leermomentje” en dat gaf altijd het gevoel dat er ook ruimte was om foutjes te mogen maken en daar natuurlijk van te leren. Voor de rest kan je met Anil naast al het serieuze ook lachen en een leuk praatje maken. Ik was altijd op mijn gemak tijdens de rijlessen en heb er een superleuke herinnering aan.
  Rijschool de commandeurs is zeer zeker aan te raden!

  Heel erg bedankt Anil!

  4.5 / 10/ 5

  Uitstekende rijschool Bij rijschool Commandeurs heb ik een leuke en leerzame tijd achter de rug. Ze hebben mij heel goed en snel de auto onder controle leren krijgen. Ook is er altijd tijd voor een leuk praatje. Dankjewel Anil en Emine

  5 / 10/ 5

  Fijne rijlessen met een goede instructeyrTijdens de coronaperiode was het erg onzeker wanneer je steeds kon lessen. Anil was echter heel erg flexibel in zijn werkuren en hield je goed op de hoogte over de status van rijlessen met hoe en wat. De rijlessen waren erg leuk, je leerde het snel, ging snel richting Alkmaar over de snelweg en dus niet alleen maar in de woonwijken waardoor je ook sneller leert. Als je een fout maakte was het niet erg en moest je het zien als een leermoment.

  Al met al een fijne tijd met rijlessen gehad en uiteindelijk in 1x geslaagd. Ik wil Anil dan ook bedanken voor de goede hulp en veel succes verder!

  5 / 10/ 5

  Een top ervaring!Ik heb met veel plezier gelest bij Anil. Je kon altijd een praatje met hem hebben tijdens de lessen en hij zorgde ervoor dat je altijd ontspannen achter het stuur zat. Anil was ook duidelijk en rustig in zijn manier van lesgeven en dat vond ik altijd prettig, waardoor ik uiteindelijk mijn rijbewijs bij deze fantastische rijschool heb gehaald. Ik raad de anderen dan ook zeker aan om je rijbewijs bij rijschool Commandeurs te halen.

  4.5 / 10/ 5

  Zeer tevreden Geduldige en lieve instructeurs. Geven hele leerzame lessen en je wordt goed voorbereid voor het examen.
  Ik ben in 1 keer geslaagd !

  5 / 10/ 5

  Goede rijschoolDe instructeurs zijn geduldig, ze leggen alles goed uit en bereiden je goed voor op het examens. Ik raad commandeurs zeker aan!

  5 / 10/ 5

  Echt een aanrader De instructeurs passen zich heel goed aan op jouw niveau en bereiden je nauwkeurig voor op je rijexamen. Door hun hulp ben ik zonder vrijwel moeiteloos in één keer geslaagd.

  4.5 / 10/ 5

  Zeer tevreden, examen in 1 keer gehaaldDoor corona had ik wat extra lessen nodig, maar hierna heb ik wel m'n examen gehaald in 1 keer. Goede rijschool.

  5 / 10/ 5

  TOP!Wauw! Wat een top rijschool... In 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs! Er word super goed op je gelet en je word enorm goed getraind zodat je kater ook veilig zal rijden. Me petje af voor de instructeurs, je word met respect behandeld en je leert op een rustige manier. Altijd in voor een praatje en het rijden word super leuk. Fijne auto om in te lessen. Bedankt voor alle goede en leerzame lessen!

  5 / 10/ 5

  Goede en leerzame rijschoolDe instructeurs hebben veel ervaring en geduld. Ook wordt alles goed en duidelijk uitgelegd. De fouten die tijdens de les zijn gemaakt, worden na de rit doorgenomen en de instructeurs geven dan tips, zodat je weet hoe het de volgende keer beter kan. Heel erg bedankt voor alle fijne rijlessen!

  4.5 / 10/ 5

  Goede rijschool met fijne instructeursIk ben geslaagd bij rijschool commandeurs en heb veel geleerd in de lessen met Anil en Emine.
  Ook was de manier van lesgeven effectief en op een fijne vriendelijke manier. Ook over het plannen van de lessen ben ik heel erg tevreden.
  Aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wilt halen.

  5 / 10/ 5

  Fijne rijschool met fijne instructeurs! Mijn ervaring bij deze rijschool was erg positief! Ik ben dan ook afgelopen week in 1x geslaagd bij rijschool Commandeurs. De instructeurs hebben veel ervaring en ondersteunen je goed tijdens de lessen. Daarnaast hebben ze heel veel geduld, blijven ze positief en maken ze altijd gezellig een praatje. Ik zal deze rijschool zeker aanbevelen!

  Bedankt Anil en Emine

  5 / 10/ 5

  Top rijschool!Super goede en fijne rijschool. Ze zijn heel geduldig en worden niet boos. Er is ook afwisseling tussen twee rij instructeurs, wat heel fijn is. Zowel Anil als Emine zijn super goede instructeurs, en hebben veel goede tips! Vooral voor het examen, stellen ze je heel erg gerust en geven ze ook goede tips waardoor je in een keer slaagt!!

  5 / 10/ 5

  Goede rijschool met een rustige opleidingIk ben vandaag in 1x geslaagd voor mijn autopraktijkexamen. Ik heb met veel plezier gereden bij deze rijschool. Bij Anil leer je voornamelijk door je eigen fouten. Deze fouten worden nog na de rit samen met jou goed en rustig doorgenomen wat je beter kan doen voor de volgende keer. Vervolgens richt Anil zich ook op deze zwakke punten om ze te verbeteren. Anil geeft je ook veel zelfverzekerdheid vlak voor je examen, omdat hij alles van de positieve kant bekijkt. Rijschool De Commandeurs is zeker een aanrader als je er van houdt om op een rustige manier je rijbewijs te halen.

  5 / 10/ 5

  Hele fijne manier van lessen, heel duidelijk en leerzaam.Ik ben heel blij dat ik bij deze rijschool ben gaan lessen. Ik heb op een fijne en rustige manier alles geleerd en herhaald tot dat ik klaar was voor het examen. Super bedankt en succes voor alle andere kandidaten!

  5 / 10/ 5

  Fijne en goede rijschool! Ik ben vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Anil is een enorme hulp geweest, lessen waren altijd rustig en leerzaam. Fouten maken was een manier om dingen te leren. Ik vond rijden bij deze rijschool echt leuk!

  Je rijdt ook alleen af als hij zeker weet dat je er klaar voor bent, dus je gaat goed voorbereidt het examen in!

  Bedankt!

  5 / 10/ 5

  Fijne rijschool met goede instructeursIk ben gisteren geslaagd bij rijschool De Commandeurs. De lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Instructeurs hebben veel ervaring en leggen alles duidelijk uit.

  Heel erg bedankt Anil en Emine!

  5 / 10/ 5

  Fijne rijschoolRustige instructeur die de tijd neemt om je te leren rijden. Bedankt Anil en Emina voor de goede rijlessen.

  5 / 10/ 5

  Goede rijschool met veel ervaringIk ben afgelopen week geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool Commandeurs. Ik heb veel geleerd tijdens de lessen. De instructeurs hebben al jarenlang ervaring en dat merk je ook. Ik raad deze rijschool aan, omdat de instructeurs rustig zijn en alles goed en duidelijk uitleggen. Ook zijn ze heel geduldig tijdens de lessen. Ik had van te voren niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Doordat de instructeurs heel geduldig en rustig zijn, had ik plezier in het autorijden. Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd bij rijschool Commandeurs.

  5 / 10/ 5

  Beste rijschoolIk ben vandaag geslaagd bij autorijschool Commandeurs! Ik heb met veel plezier gelest bij deze fantastische rijschool. Anil legt alles rustig en duidelijk uit. Door de goede uitleg en tips die Anil geeft wordt het rijden ook makkelijker. De lessen waren altijd gezellig en natuurlijk ook leerzaam. Ik raad deze rijschool dan ook zeker aan.

  5 / 10/ 5

  TopBen in 1x keer geslaagd!
  Zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  Top rijschool ! Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs ! Super blij! Heb alles te danken aan rijschool Commandeurs. Speciale dank aan mijn instructeur Anil en zijn geduld met mij. Heb altijd leuke en leerzame lessen gehad. En de gezelligheid ontbrak nooit ! Super erg bedankt !