Container Verhuur en Transport Boxtel en Zn BV in Heeswijk-Dinther

Containerverhuur

Container Verhuur en Transport Boxtel en Zn BV

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Beschrijving

Graag stellen wij onze onderneming in het kort aan U voor. De Van Boxtel Groep is dagelijks met ongeveer 30 medewerkers, met behulp van een modern wagen- en machinepark, werkzaam in logistiek, aannemerij en bouwstoffenhandel. Inmiddels is de dagelijkse leiding in handen van de 3e generatie van de familie van Boxtel welke sturing geeft aan het bedrijf; met het oog op de toekomst maar met respect voor het verleden.

Onze onderneming heeft tot doel het met plezier realiseren van de best mogelijke antwoorden op klantvraagstukken met evenredige aandacht voor mens, milieu en markt. Middels een combinatie van kennis, kunde, middelen en ervaring biedt zij opdrachtgevers hulp bij het efficiënt en rendabel inrichten en uitvoeren van het proces tot het gewenste eindresultaat.

Service en flexibiliteit zijn kernwoorden waarmee wij werken; een platte organisatie, korte lijnen en een dynamische planning maken ons tot probleemoplossers.

Logistiek
Wij verzorgen het horizontaal en verticaal verplaatsen van prefab elementen, constructies, machines en diverse andere bouw- en infra gerelateerde materialen voor onze opdrachtgevers. Dit doen wij binnen ons werkgebied de Benelux. Elk probleem wordt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever opgelost. In geval van uitzonderlijk transport zorgen wij voor begeleiding en het bijbehorende ontheffingstraject. Een aantal van de voertuigen zijn uitgerust met autolaadkranen waarmee naast zelfstandig laden en lossen, hijsopdrachten kunnen worden uitgevoerd.

Aannemerij
Wij leveren een totaalpakket aan werkzaamheden die nodig zijn bij grond- weg- en waterbouwprojecten. Van de eerste schop in de grond tot aan de oplevering van het project. Dit gebeurt met behulp van gecontroleerd en gecertificeerd materiaal en natuurlijk met ervaren en goed opgeleide medewerkers.

Bouwstoffen
Wij verzorgen de aan- en afvoer van containers met bouw- en sloopafval. Ook het vervoer en de in- en verkoop van bouwstoffen als zand en grind maakt deel uit van onze activiteiten. Daarnaast bieden wij oplossingen voor tijdelijke ruimtes, zoals opslagcontainers en units.

Kwaliteit
Sinds het jaar 2012 zijn wij in het bezit van het ISO9001 en VCA* certificaat. Een borging voor onze kwaliteitsvolle dienstverlening.

Werkwijze
Al meer dan 70 jaar beschikken wij over ervaring en kennis in deze sectoren. Dit betekent dat we bekend zijn met de markt en het spreken van de juiste taal. Van transport tot grondwerken, wij zijn er voor u.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven

Diensten

 • Containerverhuur,
 • Grondwerk,
 • Internationaal transport,
 • Recycling,
 • Straatwerk,
 • Transport

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging EVO
 • Branche organisatie TLN
 • Gecertificeerd door VCA

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst