Containerservice en Transport Verkoelen in Stramproy

Container

Containerservice en Transport Verkoelen

Foto en Video (5)

Bekijk alles

Beschrijving

Welkom bij
Verkoelen Container Service

Verkoelen Container Service is uw adres voor container service in de regio Weert. Wij leveren de beste service van midden Limburg.

Containers huren in Weert e.o.
Verkoelen Container Service beschikt over een groot scala aan containers, van klein tot groot. Wij verhuren afvalcontainers, puincontainers en magazijncontainers. Wij verzorgen machine transport, transport en service voor grondwerk, groenafval, zand- en grindhandel en ijzerhandel. Dit alles bieden wij aan tegen zeer scherpe prijzen!

Wij verlenen onze 24 uur service o.a. in Weert, Stamproy, Nederweert, Ospel, Molenbeersel, Kinrooi, Maaseik, Voorshoven en omstreken.

Verhuur van afvalcontainers
Het kan voorkomen dat je ineens met veel afval te maken krijgt. Het is dan prettig als je dit afval snel kwijt bent zodat het niet lang blijft rondslingeren. Het is ook zeer belangrijk dat het afval op een goede en verantwoorde manier zal worden afgevoerd.Wilt u graag een afvalcontainer huren?
Dan bent u bij Verkoelen Container Service op het juiste adres.

Voor zowel particulier als zakelijk gebruik verzorgen wij de plaatsing en het afvoeren van containers. Voor het afvoeren van sloop- en ander afval wordt gebruik gemaakt van afvalcontainers. Containers worden geleverd en opgehaald op afgesproken tijdstippen. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid zijn dan ook onze kernwoorden.

Wij verhuren een breed assortiment van afvalcontainers met een afmeting van 4 t/m 25 m3.

Verhuur van puincontainers
Verbouwingen en klussen zorgen voor een grote hoeveelheid bouw- en sloopafval. Dan is het wel zo prettig om snel een container voor de deur te hebben om uw afval op een goede en verantwoorde wijze kwijt te raken.

U kunt bij ons een puincontainer huren voor uw verbouwing of sloopwerkzaamheden van 4 t/m 25 m3.

Bij Verkoelen Container Service zijn we dagelijks bezig met het verwerken van grote containers puin, grofvuil en ander bouwafval. We begrijpen echter ook dat dit voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost is.

Daarom zorgen wij ervoor dat u – wanneer u bij ons een container voor puin huurt – nergens omkijken naar hebt, wel zo gemakkelijk!

Scherpe tarieven puin containerverhuur
Verkoelen Container Service begrijpt dat u uw puin zo snel mogelijk af wilt voeren. Daarom zetten wij er graag wat extra vaart achter. Ook op zaterdag, en zondag en op feestdagen staan wij voor uw klaar. En dat tegen scherpe tarieven, zodat u nooit teveel betaald!

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven

Diensten

  • Container verhuur,
  • Recycling

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst