Cor Paint in Venray

Woninginrichting

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 124 beoordelingen

124 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Cor Paint

Foto en Video (19)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Al jarenlang specialist in verf, behang, gordijnen, shutters en overige interieurinrichting

Voor advies en exclusief aanbod in verf, behang, gordijnen,..
Ook adviseur in kleur & interieur en specialist in shutters

Cor paint staat al meer dan 20 jaar bekend voor zijn kennis en assortiment verf en behang. Sinds jaren heeft cor paint ook een ruime keuze in raambekleding (zoals gordijnen, rolgordijnen, shutters en raamdecoratie) en vloerbedekking. Behalve het zeer uitgebreide assortiment in verf, gordijnen en overige stoffering, kenmerkt cor paint zich door gespecialiseerde vakmensen die graag voor u klaar staan.

" Dat is het mooie van ons bedrijf. Verf, behang, gordijnen en overige woninginrichtingelementen vullen elkaar volledig aan. Klanten hoeven slechts naar één adres voor hun complete woninginrichting en voor persoonlijk kleuradvies en interieuradvies. Een huis verandert in een thuis na een bezoek aan onze winkel ", vertelt Stan Reijnders, samen met zijn echtgenote eigenaar van cor paint.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Interieuradvies

Specialisatie

 • Behang,
 • Gordijnen,
 • Kinderkamer,
 • Raamdecoratie,
 • Stoffering

Wandbekleding

 • Fotobehang,
 • Verf

Vloeren

 • Laminaat,
 • Marmoleum,
 • Tapijt,
 • Vinyl,
 • Vloer,
 • Vloerbedekking

Raamdecoratie

 • Lamellen,
 • Paneelgordijn,
 • Rolgordijn,
 • Shutter

Merken

 • COR

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 124 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Fijne service en goed advies!Goed en fijn geholpen door Corpaint. Advies over raambekleding en ook wat tips over kleuren schilderwerk gekregen (ook al is die niet bij Corpaint afgenomen). Ruim de tijd gekregen om me te laten adviseren in een gemoedelijke sfeer!

  Montage van de raambekleding goed verlopen. Een stuk gordijnstof bleek niet goed te zijn, een weekje later al opgelost.

  5 / 10/ 5

  Uitstekend Prima vakmensen, prachtig resultaat!
  Complimenten!

  5 / 10/ 5

  klantvriendelijk, mooie collectie maar bovenal meedenken en uitstekend advies.Het kiezen van nieuwe gordijnen en een kleur voor op de muur, passend bij de nieuwe meubelen en vloer, blijft moeilijk. Onze ervaring is dat met behulp van de mensen van Corpaint die keuze een stuk eenvoudiger ( en kleurrijker) wordt met een verrassend eindresultaat. We zijn er erg blij mee!

  4.5 / 10/ 5

  Prima advies en uitvoeringDuidelijk advies ontvangen bij bestaande meubels en schilderijen. Uitvoering door goed gemotiveerde medewerkers.

  5 / 10/ 5

  Een advies waar we ons meteen goed bij voelden.Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen zijn we er samen met de verkoopster in geslaagd om een keuze te maken die uiteindelijk ook een schot in de roos bleek.

  4.5 / 10/ 5

  Mooie bij het inerieur passende gordijnen Goed geholpen in de winkel van Corpaint in Venray. Goed meegedacht met onze wensen. Als resultaat hele mooie gordijnen passend bij ons interieur, van goede kwaliteit en fijn opgehangen! Blij mee!

  5 / 10/ 5

  Meedenkend geweldigWij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en zijn hiermee naar Corpain't gegaan om hierover inspiratie te winnen. Ze kwamen gelijk met geweldige ideeën aan die naar onze wensen waren. Nu alles klaar is bij ons is het echt een prachtig plaatje geworden en willen we corpaint hier erg voor bedanken. Groetjes marcel en marloes

  4.5 / 10/ 5

  ..

  4.5 / 10/ 5

  Helemaal super!In de winkel zijn we erg goed geadviseerd over een nieuwe vloer in onze keuken en voor verf in de woning. Het contact verliep soepel en alles was snel geregeld. Ook de mannen die de vloer kwamen leggen waren sympathiek en meedenkend. Al met al een super goede ervaring gehad!

  4 / 10/ 5

  Goede service, goed adviesGoede service, goed advies in de winkel. Dankzij de actie ook een goede prijs.

  Inmeten en installeren van de jaloezien goed gedaan. En blij dat we hebben laten behangen door jullie schilder

  4.5 / 10/ 5

  Persoonlijk advies en service zeer goedprettige samenwerking en goed advies

  4 / 10/ 5

  Veel keuze mogelijkheden en goed adviesErg tevreden over hoe alles verlopen is van af het eerste bezoek aan de winkel tot het met het leggen van de vloer. Ook erg tevreden over de nazorg zoals bloemetje en telefoontje.

  4 / 10/ 5

  Goed advies in kleur en materiaal keuze.Goed geholpen door Meggie. Met mijn eigen kleurenpalet werd er goed ingespeeld op mijn vraag.

  4.5 / 10/ 5

  Goed advies en kwaliteit en serviceSuper blij zijn we met onze raamdecoratie, jaloezieën, gordijnen en plissé gordijnen. De kwaliteit is super mooi en de kleuren passen prachtig bij onze muurkleuren. Alles is netjes geplaatst en we zijn super tevreden over corpaint. Zeker een aanrader

  4 / 10/ 5

  primaGoed advies, nemen de tijd voor jou

  4 / 10/ 5

  Goed advies met passend resultaat.We hebben Corpaint om advies gevraagd voor de kleur en raamdecoratie. Na een bezoek aan ons huis hebben we in de winkel gezocht naar passende kleuren en materialen. Onze wensen werden goed gehoord.

  De levering en service zijn prima. Alles is netjes afgewerkt en we zijn tevreden met het resultaat.

  5 / 10/ 5

  Behulpzaam viendelijk en zeer vakkundig!Super servies. Vanaf het moment van uitzoeken tot eindresultaat staaltje vakmanschap!

  5 / 10/ 5

  Vriendelijk en goede service!Ik heb mijn ervaring bij Corpaint als heel prettig ervaren.
  Ik wilde mijn kapsalon meer persoonlijkheid geven. En dit is zeker gelukt! Maggie en wij zijn drie keer bij elkaar gekomen en hebben samen gezocht naar kleuren en behang die bij mijn ideeën en smaak passen.
  Ik wilde iets voorzichtiger zijn kwa kleur, maar ben uiteindelijk toch voor hun advies gegaan dat het best wat gedurfder mag, en ben ook blij dat ik dit heb gedaan.
  Ook ben ik blij dat ik het behangen door Theo heb laten doen want het zit er heel mooi in!

  Ik vind het prettig dat ze veel geduld hebben en vriendelijk zijn en tijd nemen.

  Prijs kwaliteit verhouding is naar mijn mening ook echt prima! Vooral ook omdat ze advies gesprekken niet in rekening brengen! Echt een plusplunt in mijn ogen.

  Ik ben heel blij dat ik dadelijk in zo’n mooie creatieve ruimte mijn creativiteit weer de vrije loop kan laten gaan.

  Bedankt!

  5 / 10/ 5

  Goed advies en ze denken mee met de klant Goed advies van medewerkers

  5 / 10/ 5

  Super advies!We gingen eigenlijk voor advies over de lak voor in onze nieuwe keuken, maar we kwamen aan de praat op een zeer prettige en ongedwongen manier. We zijn nog een paar keer terug geweest om de materialen en kleuren op elkaar af te stemmen en nu genieten we elke dag van de mooie gordijnen, behang en vloerbedekking!

  5 / 10/ 5

  Prima geadviseerd! Mijn ervaring was helemaal goed. We werden door de monteur nog op een goed idee gebracht vwb de jaloezieën. Vond het erg fijn dat er meegedacht werd.

  5 / 10/ 5

  SuperZeer goed advies ,alles op tijd ,mooie raambekleding en professioneel gemonteerd.

  4.5 / 10/ 5

  Mijn woonkamer heeft een zeer warme uitstraling, dankzij het professionele advies van Lizzy.Ik heb een goed advies gekregen en een zeer prettige begeleiding, met keuze uit een zeer groot en divers assortiment.

  5 / 10/ 5

  Een winkel met zulk team waar je graag naar terug gaat.Een warm welkom, met een goed gespecialiseerd team.
  Je voelt je begrepen en gehoord. Goed advies en er wordt met je mee gedacht. Super fijn geholpen. Een winkel waar we zeker naar terug gaan.

  4 / 10/ 5

  Professionele benaderingPrettige club mensen

  5 / 10/ 5

  Vakwerk, maatwerk, kwaliteit!Dank team Cor Paint voor de prachtige shutters en jaloezieën! Vanaf het eerste moment heel prettig in gesprek, goed en eerlijk advies en met veel zorg geplaatst. Tot op de millimeter nauwkeurig en ook nog een uitstekende aftersales.

  Een 10 krijg je alleen bij uitstekend vakwerk, dit is uitstekend vakwerk!

  Groetjes Daan en Janneke

  Koningstraat Tegelen

  5 / 10/ 5

  PrimaGoed advies en uitvoering volgens afspraak.

  5 / 10/ 5

  Fijn geholpen, keurig gewerkt!In de winkel werden we heel prettig geholpen en kregen we goed advies.
  Het leggen van de vloer werd netjes gedaan, aardige heren.

  4 / 10/ 5

  Fijn en goed geholpenEr is geluisterd naar de wensen en daardoor gevonden wat we wilden hebben.

  5 / 10/ 5

  Erg mooie materialen en zeer goede serviceWij hebben onze slaapkamer onder handen genomen. Bij Cor paint werden we prima geholpen in het kiezen van een pvc vloer, gordijnen en een mooi behang. Volgens afspraak is alles geleverd en gemonteerd, gelegd, met een goed advies over het voorbehandelen van de vloer. We zijn heel tevreden.

  5 / 10/ 5

  Top bedrijf!!!!!!!Zeer vriendelijke en deskundig advies. Ze voelen precies aan wat je wilt en dragen goede ideeën aan. Perfect geholpen en tot de vierde keer.

  5 / 10/ 5

  Deskundig advies!Een winkel waar je deskundig interieur en kleur advies krijgt. Ze denken mee vanuit de klant zijn wensen en kijken of dit in de ruimtes van het huis past. Ze maken er echt een plaatje van. Top!!

  5 / 10/ 5

  Deskundig en klantgericht team dat echt de tijd voor je neemt.Vanaf het begin hadden we meteen een goed gevoel bij Corpaint. Er werd ruim de tijd genomen om alles voor ons huis kloppend te maken. Vitrages, verf, vloer, behang, veel keuzes

  die gemaakt moesten worden en waarbij we telkens een prettig en goed advies kregen. Inmiddels zitten we alweer een ruime tijd in ons huis en zijn we nog altijd heel blij met de keuzes die we gemaakt hebben! Afgelopen week is onze trap gerenoveerd, ook hierbij weer erg tevreden met het resultaat én wederom professionele en vakkundige montage. Ons huis is nu echt af!

  4.5 / 10/ 5

  Zeer tevreden Prettig ontvangen in de winkel. Goed advies gekregen. Er is goed naar mijn wensen geluisterd.Gesprek met betrekking tot de offerte was prima. Het leggen van de vloer en het plaatsen van de Shutters en het gordijn is goed verlopen. Keurig personeel, aardig. Netjes gewerkt.

  5 / 10/ 5

  Deskundig, professioneel, meedenkendWij hebb Een medewerkster is bij ons thuis gekomen en heeft goed geluisterd naar wat wij wilde. Ook heeft ze ons goed advies gegeven.
  Wij zijn ontzettend blij met de raamdecoratie en vloer.
  We genieten ervelke dag van en hebben brengen elkaar gezegd dat het jammer is dat we jullie niet weder ontdekt hebben.
  Maar we weten jullie de volgende keer te vinden!

  5 / 10/ 5

  Super!Goede service bij de keuze voor gordijnen. Ook begrip ervoor dat wij wilden wachten op de btw- actie.

  De heren die de raambekleding kwamen hangen waren netjes en werkten vlot.

  Zelfs de moeite genomen om de gordijnen zo te hangen, dat ze overal even ver van de vloer hangen (onze vloer loopt iets bol).

  4.5 / 10/ 5

  Niet goedkoop wat je koopt, wel goed en mooi!We hopen nog heel lang te kunnen doen met met de mooie duette plisségordijnen. Er zit wel een onderdeeltje los, dat hebben we gemeld en wordt opgelost als het los blijft zitten! Ze belden netjes een week na plaatsing hoe alles beviel. Houden wij van: netjes!

  4.5 / 10/ 5

  Altijd vriendelijk, goede serviceHad een stukje koord nodig voor plichegordijn, hoefde er niks voor te betalen!!

  4.5 / 10/ 5

  Zeer goede en deskundige adviseringWe kwamen om advies en hebben deze gekregen door een zeer vriendelijke mevrouw. De service is heel goed. De medewerker die het bij ons kwam ophangen was vriendelijk en werkte heel netjes. Zeer treden met onze nieuwe raamdecoratie

  4.5 / 10/ 5

  Denkken met de klant mee en goede service vriendelijke en vakbekwame medewerkers die met de klant meedenken.

  5 / 10/ 5

  PrimaFijne hulp

  Vriendelijk personeel
  Vakkundige mensen
  Prettig dat er met je mee gedacht wordt

  4.5 / 10/ 5

  Goed advies en serviceGevraagd voor advies voor raamdecoratie, hier een goed advies in gekregen. Zowel het meten als het ophangen van de raamdecoratie gebeurde door echte vakmensen.

  5 / 10/ 5

  Corpaint heeft veel keuze aanbod en zijn ruim meedenkend. De klant is koning!Wij hebben onlangs spullen gekocht bij corpaint. We zijn vriendelijk en behulpzaam ontvangen door het personeel. Ook de afwerking van het product leveren en alles monteren is netjes gedaan. Naderhand nog een telefoontje gekregen of alles naar wens was. Ik zeg een perfecte winkel, ruim de keus, zeer mee denkend ( ik start een gastouderopvang Het Eekhoorntje) en ze gingen gelijk op zoek naar passend behang. Ik straal iedere keer opnieuw als ik het gewenste resultaat op de muur zie.

  Prachtige afwerking van raamgordijntjes. Het is zeker de moeite waard om de winkel te bezoeken en te vragen naar jullie wensen. Qua prijsverhouding kun je het zelf zo duur maken als je zelf wilt, maar kwaliteit is het zeker!!! @ Een aanrader!!!!

  5 / 10/ 5

  VoortreffelijkBij het opmeten gaf de adviseur een zeer goed advies. Het getuigde van ervaring, kennis en professionaliteit.

  De levertijd van de shutters werd exact aangehouden.
  Het plaatsen en bevestigen werd zeer kundig en netjes gedaan.

  De medewerkers werkten snel, doch zeer netjes en nauwkeurig.
  Derhalve een groot compliment. Wij zijn uitermate tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  Goede service, mooi product!Van advies in de winkel tot offerte en uiteindelijk plaatsing ben ik zeer tevreden. Vriendelijk personeel die met je meedenken.

  4.5 / 10/ 5

  krek wak wooigetuigen van goed vakmanschap en ondernemerschap

  5 / 10/ 5

  Zeer vakkundig geschilderd en behangen.Er word keurig gewerkt en alles netjes opgeruimd.
  Goed advies gekregen wat betreft trap schilderen en bekleden.
  Horren en hordeur snel en vakkundig gemonteerd.

  5 / 10/ 5

  Uitstekend advies en montageVriendelijke en kundige medewerkers die ons het juiste advies gaven m.b.t. kleur en materiaal. Perfect gemonteerd en naar afloop een bosje bloemen toe. Bedankt we zijn er blij mee.

  5 / 10/ 5

  Compleet advies met vakkennis met oog en oor voor de klant De items die je hebt uitgezocht liggen klaar bijeen volgende afspraak. Het maakt niet uit als je hiervoor vaak / vaker terug komt. In een hele prettige sfeer bespreek je samen de items die zijn uitgezocht en de mogelijke alternatieven.

  Om uiteindelijk tot een mooi bij jou passend resultaat te komen.

  5 / 10/ 5

  TopHeel professioneel en vakkundig