Daas Baksteen Zeddam BV in Azewijn

Steen - groothandel en fabrikanten

Daas Baksteen Zeddam BV

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Baksteen naar ieders smaak
Daas Baksteen biedt iedere architect een bron van inspiratie. Met het uitgebreide assortiment bakstenen is elke creatieve oplossing mogelijk. Door continu het oor te luister te leggen in de markt worden de gesignaleerde behoeftes vertaald in telkens nieuwe assortimenten in structuur, formaat en kleur.

Ook de gepatenteerde ClickBrick®, een droog- stapelsysteem voor gevelbekleding, is een sprekend voorbeeld van de innovatiekracht van Daas Baksteen.

Texturen.
Maak kennis met onze unieke online tool: De texturengenerator . Door deze texturengenerator kunt u uw projecten voor uw opdrachtgever dan ook echt laten leven, al ver voor het grondwerk is begonnen.

Sinds kort hebben we ook een texturengenerator voor ons ClickBrick Systeem.

Met de texturengenerator kunt u het door u zelf gecreëerde natuurgetrouwe gevelbeeld eenvoudig downloaden en implementeren in uw ontwerpen, zelfs in 3D.

Uw walls of fame beginnen met de texturengenerator van Daas Baksteen.

Bedrijfsinformatie
Daas Baksteen is een zelfstandig onafhandelijk bedrijf dat al sinds 1890 stenen maakt.

Kwaliteit als garantie
De kwaliteit van onze bakstenen wordt continue getest middels beproevingen door TCKI/KIWA. Ook de verregaande mechanisatie geeft u de garantie voor een constant hoogwaardig eindproduct. De stenen van Daas Baksteen voldoen aan de CE-richtlijnen.

Breed assortiment
U kunt uw keus maken uit een van de vele basisselecties van Daas Baksteen. U kunt ook uw eigen mix laten samenstellen waarmee u op een bijzondere esthetische wijze de gevel tot zijn recht laat komen.
Met onze unieke online tool: De texturengenerator kunt u zelf een gevel creëeren zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit voegkleuren, voegtypen en metselverbanden en eventueel stenen mixen tot maximaal 5 sorteringen in een verhouding zoals u wenst.

Gevelbekleding zónder metselen: Daas ClickBrick®
Een uniek gepatenteerd droogstapel-systeem: Daas ClickBrick®. Deze, door TNO Bouw geteste baksteen, levert aan de ene kant een strak en kleurintensief gevelbeeld op en is aan de andere kant snel en gemakkelijk te verwerken. Zónder de zo langzamerhand zeldzame vakkennis van metselen, verlijmen of monteren. Daas ClickBrick is het toppunt van duurzaam bouwen: levering met retourgarantie onderstreept het C2C-principe. Niet voor niets is Daas Baksteen de eerste EPEA gecertificeerde keramische gevelspecialist.

Overige informatie

Specialiteiten

 • ClickBrick-stenen,
 • De texturengenerator,
 • DuecoBrick,
 • Duurzaamheid,
 • Handvormstenen,
 • Kleurenpalet,
 • Strengpersstenen,
 • Wasserstrichstenen

Service

 • Extreem energiezuinige luxe woningen: Daas baksteen en Natuhome,
 • Solarpark Azewijn: Eerste zonnepaneel geplaatst door Gert Jan den Daas.

Aangesloten bij / Certificering

 • Gecertificeerd door Cradle-to-Cradle certificaat (uitgegeven door de EPEA)
 • Overig CE-normering (getest door TCKI/KIWA), Milieubeleidslijnen

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst