Dakdekkersbedrijf R de Pauw in Maastricht

Dakdekker

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

15 Reviews

Dakdekkersbedrijf R de Pauw

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Beschrijving

Dakdekkersbedrijf te Maastricht R. de Pauw.

Voor alle pannendaken, platte daken, leien daken, lood-, koper- en alle zinkwerken.
Alle reparaties, renovaties, isolaties, Velux dakramen, boeiboord bekledingen, plastisol, trespa, zink, schoorsteentechnieken, fels daken

Bouw dakkapellen op maat.

10 jaar garantie!

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • 10 jaar garantie,
 • Dakafwerking,
 • Dakdekken,
 • Dakonderhoud,
 • Dakrenovatie,
 • Dakreparatie,
 • Vrijblijvende offerte

Specialisatie

 • Bitumen dakbedekking,
 • Dakgoot,
 • Dakisolatie,
 • Leisteen dakbedekking,
 • Loodwerk en zinkwerk,
 • Pannendak,
 • Schoorsteen,
 • Shingle dakbedekking

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Een lekkage aan het dak aangetroffen , na contact met de heer de Pauw is meneer komen kijken en had het al vrij snel gevonden. uiteindelijk nog meer offertes aangevraagd bij andere dakddekkers uit Maastricht maar uiteindelijk toch beste gevoel bij meneer de Pauw, vakkundig werk geleverd en uiteraard voor een betaalbare prijs. absoluut een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Snelle duidelijke offerte, zeer vakkundig werk geleverd en alles netjes achtergelaten! Een echte aanrader:) Gr Fam. jacobs

  5 / 10/ 5

  Super bedrijf.keurig volgens afspraken gewerkt en een zeer mooi werkje achter gelaten.als ik rond kijk ligt ons schuurtje er nu bij als een van de mooiste van de dertig .bedankt voor dit knap staaltje werk.al 4 buren komen vragen wie dit gemaakt had.mond tot mond reclame altijd goed.ons dak kan er weer 20jaar tegen!!!

  5 / 10/ 5

  Mr. de Pauw has done excellent work on my herenhuis from 1906 - both on the roof and replacing the gutter. He is responsible, conscientious, and very experienced, and you can rely on him to do your work in the best possible way. Unusually, he is also careful with cleanup. I'm very happy to have made the contact with him and his team. B.R. Greenberg

  5 / 10/ 5

  De heer en mevrouw de Pauw staan altijd voor je klaar als klant. Perfecte service en Vakmanschap. Fam. Haesen-Jamin

  5 / 10/ 5

  Je hebt een dakdekker nodig ivm vernieuwen van je platdak. Je laat drie bedrijven komen voor het maken van een offerte. Resultaat van deze offertes is dat je wel weet wat de prijsverschillen zijn, maar je weet niet wat de kwaliteit en service is van deze bedrijven. Uiteindelijk zijn we via mond op mond reclame terecht gekomen bij Dakdekkersbedrijf R. de Pauw Maastricht. Was niet de goedkoopste van de drie offertes maar het gesprek over de uit te voeren werkzaamheden gaf ons vertrouwen dat de te verrichten dakwerkzaamheden werden uitgevoerd zoals afgesproken. Alle door ons als leek gestelde vragen werden helder toegelicht. Ook gemaakte afspraken werden nagekomen. Kortom we kunnen gerust vertellen dat R. de Pauw het door ons gesteld vertrouwen niet heeft geschaad.

  5 / 10/ 5

  Levert heel goed werk voor een goede prijs. Ook zeer vriendelijke telefoniste bij dakdekkersbedrijf R. de Pauw. Kortom een aanrader!!!

  5 / 10/ 5

  Ik had een lekkage aan het plat dak. Ik heb firma De pauw gebeld. Ik heb een offerte aangevraagd, prijs was goed. Ik heb het laten maken en ik was zeer tevreden en perfect gemaakt. Familie dassen.

  5 / 10/ 5

  Midden van de week een serieus lek in het dak van de garage. Meteen Ronald de Pauw gebeld en een afspraak gemaakt om een offerte op te maken. Vrijdag middag staat Ronald op het afgesproken tijdstip voor de deur en er wordt meteen een offerte gemaakt. We hebben niet lang hoeven nadenken en er werd een tijdstip afgesproken voor de reparatie. Maandag morgen begonnen met de vernieuwing van het dak en in de middag is alles klaar en opgeruimd. Kortom; Ronald de Pauw houdt zich aan zijn afspraken, is op tijd en levert professioneel werk af voor een zeer redelijke prijs.

  5 / 10/ 5

  Meneer de Pauw heeft 2 Velux dakramen geplaatst met elektrische zonwering. Was zeer tevreden over de afwerking van de ramen. Zeer professioneel. Vakmanschap.

  5 / 10/ 5

  Vanaf mijn plat dak had ik een lek waardoor water langs de gevel liep, ipv door de afvoer. Meneer de Pauw kwam na telefonisch contact onmiddellijk kijken en deed diezelfde avond nog een offerte via email. Ik heb Meneer de Pauw in de arm genomen en hij heeft de reparatie vakkundig en professioneel uitgevoerd. P de Bruin, Maastricht

  4 / 10/ 5

  Goede prijs , snelle service en zeer professioneel.

  4 / 10/ 5

  Perfect snel goed en netjes zeer tevreden, ga zo door

  4 / 10/ 5

  Echte mensen met liefde voor hun vak prijs is goed, kwaliteit is goed en afspraak is afspraak dus echt een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Snelle service, goed werk en prijs kwaliteit is top. Echte vakman aan het werk.