Dakvisie Kerkrade BV in Kerkrade

Dakdekker

  Rolduckerstraat 96, 6461VN, Kerkrade

 • Buurt: Holz

2.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

9 Reviews

Dakvisie Kerkrade BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor dakdekker in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Een prachtige dakkapel geplaatst door John en Mike. Echte vakmannen die weten wat ze doen. Na een orienterend gesprek waren wij dan ook helemaal om. Voor aanvang van de werkzaamheden hebben we goede afspraken kunnen maken en wisten we exact waar we aan toe waren. De heren hebben steeds alles netjes achter gelaten en echt vakwerk opgeleverd. Wel wil il mee geven dat de overige recenties door 1 enkele persoon geschreven zijn dit is goed zichtbaar in de zinsopbouw en het woord gebruik. Helaas zijn er mensen die het nodig vinden om deze manier hardwerkende mensen met passie voor hun vak het leven zuur te maken. Wij hebben ons hierdoor niet tegen laten houden en hebben nu een prachtige op maat gemaakte dakkapel van Revisie b.v. Een echte aanrader wat ons betreft.

  1 / 10/ 5

  Oplichtersbedrijf, redelijk lage prijs en maar daar is het werk ook naar. Herstelwerkzaamheden komen voor eigen rekening.

  1 / 10/ 5

  Nog nooit met zo'n oplichtersbedrijf te maken gehad. John Thijssen is al 3 keer failliet verklaard en heeft nu Dakvisie Kerkrade op naam van Mike Dautzenberg gezet, lekker slim. Nu heb je geen poot om op te staan als ze de rotzooi die ze gemaakt hebben moeten komen repareren. Klant is koning heeft John Thijssen nog nooit van gehoord, klant moet blij zijn als meneer eens komt opdagen na klachten. En dat doet ie natuurlijk NIET....bellen kun je tot je een ons weegt, wat een ergernis.

  1 / 10/ 5

  Zeer klant onvriendelijk bedrijf. Komen afspraken niet na, maken slecht werk en komen niet meer opdagen voor herstelwerkzaamheden.

  1 / 10/ 5

  verschrikkelijk klant onvriendelijk bedrijf. Komen afspraken niet na, bellen niet terug en de rotzooi die ze maken komen ze niet repareren.

  1 / 10/ 5

  Verschrikkelijke firma. Komen afspraken niet na. Maken werk niet af.

  1 / 10/ 5

  Heb diverse malen contact gezocht met John, ivm het nakomen van zijn gemaakte afspraken. Tot op de dag van vandaag worden wel de berichten gelezen maar niet beantwoord.

  1 / 10/ 5

  Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Komen de gemaakte afspraken niet na en hebben hun werkzaamheden niet afgemaakt.

  1 / 10/ 5

  Bij mij hebben de heren John Thijssen en Maik Dautzenberg van Dakvisie Kerkrade het overeengekomen werk niet afgemaakt. Na 3 maanden maar zelf de overeenkomst opgezegd en een andere partij het resterende werk laten afmaken. De aanbetaling van EUR 3500,-- voor 6 dakramen die niet waren geleverd, niet terugontvangen van de heren John Thijssen en Maik Dautzenberg van Dakvisie Kerkrade. Het openstaand bedrag van de hoofdsom was lager dan het bedrag dat ik heb moeten uitgeven voor het afmaken van het werk. Ik ben naar mijn mening door de heren John Thijssen en Maik Dautzenberg van Dakvisie Kerkrade in de steek gelaten, belazerd en opgelicht. Naar de garantie kan ik fluiten. Voor nadere info bel 0653930036.