Dapper & Van Aalst Makelaardij o.g. in Alkmaar

Makelaar

7.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Dapper & Van Aalst Makelaardij o.g.

Andere resultaten voor makelaar in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.4 / 10/ 5

  Tineke en Pascal van Dapper & van Aalst Makelaardij hebben ons uitstekend begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning. Het contact was intens en naar volle tevredenheid. Tineke en Pascal zijn altijd bereikbaar en reageren snel. Pascal heeft prachtige foto's van onze woning gemaakt. In een moeizame tijd hebben zij het voor elkaar gekregen om onze woning binnen 11 dagen te verkopen. Wij zijn buitengewoon tevreden over de geboden service en het plezierige contact.

  4.6 / 10/ 5

  Toen wij ons huis wilden verkopen hebben we contact met 3 makelaars opgenomen, waarvan Dapper en van Aalst Makelaardij er één was. Wat direct opviel was de deskundigheid, de snelle offerte en het scherpe tarief. Wij zijn nog steeds blij dat we voor deze makelaar hebben gekozen. Tineke en Pascal zijn altijd bereikbaar en voelen zich erg betrokken bij de verkoop van de woning. Omdat zij met z’n tweeën werken zijn zij goed op de hoogte van de stand van zaken. Ondanks de slechte woningmarkt hadden wij toch veel bezichtigingen, wat uiteindelijk heeft geleid tot de verkoop van onze woning. Tineke heeft ook voor elkaar gekregen dat wij in onze woning konden blijven wonen totdat ons nieuwe huis was opgeleverd. Kortom, Dapper en van Aalst Makelaardij is een prima keuze.

  1 / 10/ 5

  Een makelaar waar wij nooit meer zaken mee gaan doen. Ze komen in de eerste instantie over als betrouwbare makelaar, maar hebben als enige doelstelling een snelle verkoop wat in het belang komt van de kopende partij en de eigen portemonnee van dapper en van aalst. Ze hebben een clausule in hun contract waardoor je hoe dan ook (verkoop of niet) veel geld kwijt bent.

  5 / 10/ 5

  Op aanbeveling van vrienden zijn we bij deze makelaar terecht gekomen. De service was zeer goed te noemen, zo konden we onze makelaar ook 's avonds en in het weekend bellen. Ook het persoonlijke contact sprak ons erg aan. Dapper & van Aalst Makelaardij is een klein makelaarskantoor waarbij de klant centraal staat. Dat noem ik nog eens klantvriendelijk! Daarnaast was onze woning snel verkocht.