De Gilden Bouw en Onderhoud B.V. in Kampen

Aannemer

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

9 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

De Gilden Bouw en Onderhoud B.V.

Foto en Video (9)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

De Gilden Groep bestaat uit Projectontwikkeling De Gilden Kampen B.V. en De Gilden Bouw en Onderhoud B.V. We zijn een middelgrote ontwikkelende bouwer op het gebied van woningbouw, commercieel vastgoed, scholen, zorg en horeca. We zijn landelijk actief.

Naast onze bouw- en ontwikkelactiviteiten is onze zustermaatschappij Zonnegilde B.V. de specialist op het gebied van het adviseren en gesubsidieerd realiseren van zonnepanelen-projecten voor de zakelijke eindgebruikers, (semi)overheid, aannemers en particulieren.

De Gilden Groep verwerft en ontwikkelt zelfstandig projecten, maar ook in samenwerkingsverband met of in opdracht van derden, zoals diverse landelijk opererende projectontwikkelaars, zorginstellingen en corporaties. Vroegtijdig wordt samenwerking gezocht met gemeenten, provincies en diverse externe deskundigen om te komen tot kwalitatief hoogwaardige plannen binnen een vooraf vastgesteld financieel kader.

Het nieuwe ontwikkelen staat bij ons centraal. We ontwikkelen en realiseren vraaggestuurd. Locaties worden niet langer in één keer ontwikkeld, maar krijgen stapsgewijs vorm. Door korte besluitvormingslijnen binnen ons bedrijf zijn we in staat om snel te kunnen inspelen op vragen van diverse doelgroepen. De (potentiële) koper wordt al in een vroeg stadium bij het project betrokken.

We zijn innovatief en duurzaam. Een belangrijk speerpunt van ons is het ontwikkelen en realiseren van projecten met 0-energiewoningen en het toepassen van duurzaamheidsconcepten op wijkniveau.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Aanbouw / verbouw,
 • Herbouw,
 • Nieuwbouw,
 • Onderhoud,
 • Renovatie

Service

 • Bouwend Nederland,
 • VCA versie 2008/5.1

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren Parkeren op eigen terrein

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie Bouwend Nederland
 • Gecertificeerd door VCA versie 2008/5.1

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Overall zeer tevreden. Goede ervaring met deze bouwer. Afspraken worden goed nagekomen. Nog een aantal laatste opleverpunten die moeten worden opgepakt, maar alle vertrouwen dat dit binnen de termijn wordt gedaan.

  4 / 10/ 5

  Prettig bouwbedrijf met goede adviezen en fijne communicatie.Vanaf het begin tot het eind vonden wij het prettig samenwerken. De wensen van ons werden serieus genomen en daar werd zelf nog advies op gegeven. Wanneer wij een vraag hadden werden wij direct of kort daarna gebeld of gemaild met een antwoordt. Ons huis is in een nette staat opgeleverd en zelfs daarna is er nog contact om de laatste puntjes ook nog goed af te handelen.

  4.5 / 10/ 5

  Meedenkend, ervaring en toegankelijkBouwbedrijf De Gilden probeert aan al je wensen te voldoen. Kan iets bouwtechnisch niet, dan denken ze mee om een passende oplossing te vinden. Veel kennis en ervaring.

  Enig minpuntje; is de zandcement dekvloer. Hiervoor wordt een externe partij ingehuurd.

  Over de Gilden zelf, niks anders dan lof.

  4.5 / 10/ 5

  Prettige aannemer om mee samen te werkenDenkt mee, maken duidelijke afspraken. Goede communicatie zowel op kantoor als op de bouw. Vriendelijke mensen. Oplevering was goed voor elkaar. De puntjes die er ngo waren werden snel opgelost.

  4.5 / 10/ 5

  Fijne, duidelijke en netjes werkende aannemer/bouwerWij zijn heel blij geweest met De Gilden Bouw, eigenlijk zijn alle facetten op orde. Prettige communicatie met zowel de mensen op kantoor, als met de opzichter op locatie. Vragen worden meteen opgepakt en beantwoord. In alle fases van de bouw viel ons op dat er erg netjes gewerkt werd (ik zie het wel eens anders). Ook na oplevering, bij de opleverpunten, blijven ze er boven op zitten dat het goed komt.

  4.5 / 10/ 5

  Goed contact, fijn meedenken en snelle service. Wij hebben de ervaring dat het contact met de Gilden erg soepel en prettig verloopt. Er is altijd een telefoontje of een mailtje terug. Er wordt meegedacht in een oplossing die bij jou en jouw woonsituatie past bij de bouw én dat is niet per definitie het standaard en dure pakket. Ook de oplevering van de woning was keurig voor elkaar, zelfs met complimenten van de controleur. Wat wil je nog meer?

  3.5 / 10/ 5

  Professionele partij met een prettige samenwerkingPrettig bedrijf om als particulier mee samen te werken, werkt netjes en communiceren snel en duidelijk.

  5 / 10/ 5

  Super!We hebben de samenwerking met de Gilden als zeer prettig ervaren. Er is een fijne communicatie en er worden duidelijke afspraken gemaakt. We zijn ontzettend blij met ons nieuwe huis!

  4.5 / 10/ 5

  Net bouwbedrijfGoede communicatie, fijne updates, losse dingen goed op en zou ze zeker aanbevelen.