Debby Trimsalon in Capelle aan den IJssel

Trimsalon

  Chopinstraat 71, 2901EC, Capelle aan den IJssel

7.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

11 Reviews

Debby Trimsalon

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Een super lieve trimster waar ik mijn hondje met een gerust hart achterlaat! Inmiddels al mijn derde hond die door Juul wordt getrimd. Ivm vakantie van Juul 1x elders moeten gaan met onze Golden Retriever maar daar zeker niet tevreden over. Alles gaat in goed overleg en ze denkt met je mee. Mijn hondje Tess gaat met veel plezier naar de salon. Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat Juul !!

  5 / 10/ 5

  Wat ben ik blij dat deze trimster weer aan het werk is, na een lange periode van afwezigheid na een herniaoperatie, is Juul gelukkig weer begonnen :-) Boomer is inmiddels weer mooi gemaakt en de afspraak voor de volgende trimbeurt staat weer vast. Juul je bent een kanjer! Ps. de review van 3 juli begrijp ik niet helemaal, teneerste was de trimsalon dicht rond die datum en ten tweede als er iemand NIET zakelijk is ingesteld dan is het deze trimster !!! Doet heel veel handelingen tussendoor zonder daar iets voor te vragen, de mensen kunnen als ze willen wat in de collectebus van de dierenbescherming doen. Moest dit toch even zeggen.

  1 / 10/ 5

  Alleen maar zakelijk ingesteld. Totaal niet geïnteresseerd in het dier zelf.

  5 / 10/ 5

  Vandaag 3 maine coon katten laten verzorgen. Ze zien er super uit ben echt heel tevreden😊

  5 / 10/ 5

  Gisteren voor het eerst geweest en mijn hond voelde zich hier veilig! Dàt heb ik wel eens anders mee gemaakt. De trimster, Juul, is super lief voor de dieren. Mijn hondje kwam hier kwispelen en blij vandaan. Ook dat was bij anderen vaak anders. Ik laat mijn hond hier met een rustig en veilig gevoel achter! Sommige rassen moeten/kunnen echter wel geplukt worden, dat is voor de vachten beter. Helaas is niet iedereen hiervan op de hoogte. Zoekt u eens op internet Mw. van 28 juli 2014, voor u zo'n recentie schrijft, want uw bericht slaat kant nog wal!

  4 / 10/ 5

  Mijn 2 golden retrievers komen hier al jaren,zien er perfect uit,aardige mensen met vakkennis,en ze kunnen tegelijk!Een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Ik snap niet hoe die mevrouw die 28 juli een beoordeling gegeven heeft er bij komt dat trimsalon debby slecht is want als er iemand is die een hart voor haar werk en hondjes heeft dan zijn het wel de trimster en haar moeder van trimsalon Debby, de hondjes worden daar echt met alle liefde behandeld.

  5 / 10/ 5

  Super lieve trimster, ik laat mijn hond graag achter bij haar, niet alleen omdat hij er weer heel mooi vandaan komt maar ook omdat hij kwispelend naar binnen gaat!!!

  5 / 10/ 5

  Supergoede Trimster. !!!! Hond ziet er altijd perfect uit.

  1 / 10/ 5

  Als je van je dier houdt moet je niet hier zijn.

  1 / 10/ 5

  Trimmen hier? Bij de hond blijven, anders worden de haren uitgerukt. Zielige beesten janken zich kapot van de pijn. Dierenmishandeling!