DeBijlesStudent in Den Haag

Studiebegeleiding

  2e Schuytstraat 115/A, 2517XD, Den Haag

8.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 43 beoordelingen

43 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

DeBijlesStudent

Toon nummer
Plan routeKvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 43 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldik vind goed dat SMC mee doet aan deze project,
  Mijn zoon en ik zijn wel tevreden. Bedankt.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat een boots hebben jullie de laatste 5 weken (tijdens de lenteschool) kunnen geven aan de wiskunde prestaties van mijn dochter! Ik hoop dat ze, mede dankzij jullie tóch eindexamen wiskunde kan en mag doen.
  Groet,
  Wiesje Alderse Baas

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMet geduld, intelligentie en humor werden de punten waar Indy moeite mee had, besproken.
  Om per keer een gedetailleerde terugkoppeling van de behandelde stof te ontvangen vind ik geweldig.
  In de tussentijd heeft Indy helaas twee onvoldoendes voor wiskunde gekregen. hopelijk komen er na de GPW s wel voldoendes.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn zoon ervaart de de begeleiding als prettig en nuttig. Ik vind het ook goed en fijn dat hij zo extra ondersteuning kan krijgen. Het resultaat wachten we nu af met de toetsweek.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn zoon heeft veel last van faalangst. Hij krijgt positieve feedback van de begeleiding over zijn leren.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn zoon gaat er graag heen. Goede communicatie via/met Maaike.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringTot nu toe tevreden. Nu eerst zijn eerste proefwerk week sinds de huiswerkbegeleiding afwachten ;)

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet enige minpunt vind ik dat je niet voor 1 dag begeleiding kan kiezen en dat je bij vakanties gewoon moet doorbetalen
  Verder zeer tevreden

  2.5 / 10/ 5

  2 sterren: slechter dan verwachtPlanning en organisatie valt tegen, terwyl z daarvoor r vooral zit. Leerling zit te lang elke x voor toets week elke dag 6a8 uur /dag 2 a 3 wkn tevoren, ook in de vakantie. Dan vielen cyfers ook nog tegen. 4en en 5en.
  De exacte vakken (het pakket) wordt niet voldoende ondersteund, als bv wiskunde uitgelegd moet worden duurt byna net zo lang als byles omdat z eerst moeten lezen en zekf moeten snappen , dan doet z liever zelf of vraagt leraar. Soms weten z t zelfs niet.
  Heb aangeven dat k vind dat planning niet goed is en dat leerling blykbaar verkeerd leert.
  Dit wordt verder niet uitgezocht.
  Er wordt n x naar gevraagd by leerling en die vind t wel goed zo.
  Maar t is de ouder waar naar geluisterd moet worden.
  Heb gevraagd om werkplan, maar daar werd ook tydens gesprrek meer geluisterd nr leerlling dan ouder.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldgoede begeleiding en je kan in 1 middag heel veel af krijgen voor school!

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVeel ruimte voor ondersteuning op maat. Flexibel. Vriendelijk. Onze zoon voelt zich er thuis. En vooral ook superhandig dat ze in proefwerkweken ook op zondag open zijn. Wel zouden ze wat mij betreft uurtje eerder open mogen.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringOnze zoon zit sinds de zomervakantie op de huiswerkklas. dus nog geen mening op het effect van de hklas op de studieresultaten. hij hoeft thuis -lijkt- het minder te doen. communicatie is goed, evaluatie van de begeleider die dag prettig om te ontvangen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk ben erg tevreden over de begeleiding en de werkwijze van de bijlesstudent Spinozalaan. Het bellen en of mailen voor evaluatie ook netjes. Wij zijn (ouders en zoon) erg tevreden en bevelen deze huiswerkbegeleiding echt aan bij anderen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldJe wordt goed geholpen met het huiswerk dat ik heb. Je krijg tips van de begeleider. Ik ben heel tevreden met de bijlesstudent .

  3 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringMijn zoon geeft niet heel hoog op van de begeleiding. Ik krijg de indruk dat het meer aanwezigheidsplicht is dan echt begeleiding. Ook is niet sprake van één vast, maar steeds wisselende begeleiding. Als je niks vraagt, dan is er ook geen begeleiding. Dat klinkt misschien logisch, maar is het niet. immers niet elk kind vraagt graag om hulp (en al helemaal niet bij huiswerk dat toch al niet leuk is). Ik gebruik het met name als 'opvang' opdat mijn zoon in ieder geval zijn maakwerk heeft gedaan (en niet thuis zit te gamen ;)).

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijne communicatie.
  En goed resultaat!!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZere goed georganiseerde organisatie. Denken mee, zijn flexibel en zijn goed op de hoogte hoe het gaat. Trekken op tijd aan de bel als ze dingen signaleren.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn ervaring is erg goed. We ontvangen een terugkoppeling van wat er gedaan is en hoe mijn kind is tijdens de huiswerkbegeleiding. En ook al moet ons kind verplicht naar huiswerkbegeleiding, komt hij er nagenoeg altijd enthousiast en energierijk vandaan omdat hij veel heeft kunnen maken en leren.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij zijn heel tevreden met de bijlesstudent. Floris gaat er graag naartoe en zij helpen hem waar nodig.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFantastische communicatie! Fijn dat er geprobeerd wordt in te haken op moeilijkheden in lesstof. Vrije school is soms lastig in te schatten wat de stof is omdat een aantal vakken geen lesboeken hebben. Ook super dat er indien er geen huiswerk is al met examens geoefend wordt. Gevraagd en werd direct opgepakt. Top!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  3 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringDe Bijlesstudent heeft goede medewerkers aan de top zoals Jill en David. Je kunt met hun goede afspraken maken en ze zijn betrokken bij de kinderen. De bijlesstudenten zelf in de klas zijn niet altijd gedreven zodat afspraken niet altijd nagekomen worden en dat is jammer. Verder is het jammer dat de hw-klas geen frequentie heeft dat je als ouders het huiswerk ook helemaal los kan laten thuis. Zodat als ze thuiskomen ze niets meer hoeven te doen en je geen discussie meer hebt.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringhet is moeilijk te beoordelen voor mij als ouder. mijn zoon van 17 vertelt er weinig over. Ik heb altijd goed contact met Olivier maar verder weet ik niet precies hoe de begeleiding wordt aangepakt. IK heb het resultaat lager beoordeelt maar dat heeft ook veel te maken met de inzet van mijn zoon. (letterlijk alleen 6-jes op zijn eind rapport). Het zou misschien schelen als mijn zoon 3x per week gaat maar dat wil hij zelf niet. Hij denkt dat hij het alleen kan.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHele fijne begeleiding met goede terugkoppeling en adequaat handelen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn dochter ervaart het als prettig en nuttig

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringrenske does krijgt HW begeleiding en ik als moeder khoopte dat daardoor haar cijfers omhoog zouden gaan. Dit is helaas niet altyd zo. Wel kan ze nu beter plannen.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringDe rapportcijfer heeft mijn zoon Thijs ingevuld, wat hij ervan vind. De begeleiding heeft hij een 6 gegeven, omdat hij niet veel begeleiding nodig had.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenhuiswerkbegeleiding bij de bijlesstudent is echt een uitkomst voor mijn zoon; er wordt goed geholpen bij het maken van een planning, voor elk vak loopt er wel een expert rond en hij kan zich daar heel goed concentreren op zijn huiswerk wat thuis niet zo goed lukt. Ideaal dus!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk ben heel erg blij met de bijles, helpt zowel mijn zoon Tim als ook mij!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet zou fijn zijn om af en toe een gesprek te hebben over de huiswerkbegeleiding van Boas. Dat mis ik. Verder ben ik tevreden.

  Groetjes, Caroline

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVoor een schappelijke prijs kunnen leerlingen op school hun huiswerk maken en leren. De Bijlesstudent weet doorgaans een rustige omgeving te creeren en problemen worden doortastend aangepakt. Zoon vindt het prettig vrijwel al het huiswerk op school te doen en haalt goede cijfers. Als ouder is het fijn te weten dat hij met vragen terecht kan bij de studenten van de bijles.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoed contact steeds gehad en ook mailtjes als het wat minder goed ging met onze zoon. Ook het contact aan de telefoon was altijd fijn.
  We zijn erg te vrede over de begeleiding en is Jay zeker ook hierdoor nog steeds overgegaan naar een volgende klas.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijn dat jullie er zijn!