Deckers J Stucadoorsbedrijf in Gronsveld

Stukadoor

  Gloriet 38, 6247BB, Gronsveld

2.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Deckers J Stucadoorsbedrijf

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor stukadoor in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Waardeloze vent! Komt geen afspraken na. De eerste 2 dagen dat hij zou komen werken laat hij niks weten en komt daarna met een kut smoes aanzetten. Als je hem erop aanspreekt is het jammer dan en dan gaat het niet door. Ik raad J Deckers aan om alvast faillissement aan te vragen!

  1 / 10/ 5

  De eerste werkdag belt dhr. af omdat hij ziek is, wat natuurlijk kan gebeuren. De volgende werkdag werd 7 dagen later gepland, met aanvang tussen 8 en 9 in de ochtend. Om 9:30 nog niets vernomen en dus gebeld. Helaas voicemail. Om 13:45 belt dhr af en geeft hij aan de avond ervoor weer ziek te zijn geworden. Aangegeven hem beterschap te wensen, maar het fijn te hebben gevonden om eerder gebeld te worden, in plaats van een paar uur na de afgesproken tijd. Tevens aangegeven dat ik nu 2 verlofdagen heb moeten inleveren en daarvan te balen. Hierop antwoordt dhr dat het dan ophoudt en verbreekt hij de verbinden. Ziek worden kan gebeuren, maar communicatie is key. Dhr zocht niet mee in een oplossing of compromis en bood niet zijn excuses aan voor een tweede keer afzeggen en uren niets te laten weten.

  2 / 10/ 5

  Dhr. Deckers maakt geen duidelijke afspraken. Constant moet ik vragen wanneer, en hoe laat hij komt. Houdt zich daar vervolgens niet aan en beledigt me met een K*T smoesje over druk op de weg en afritten die zijn afgesloten (2 dagen achter elkaar? dan weet je het toch!). Werkt halve dagen. Alles is lastig en moeilijk en alles is mijn fout. Op het laatst, omdat ik vroeg hoe lang het in godsnaam nog ging duren (ik zat weer te wachten tot er iemand kwam), is het laatste stuk afgeraffeld. Dit is heel duidelijk te zien. Er werd gewoon binnen gerookt, zonder te vragen. Dhr. Deckers plant zijn werk niet en overlegt niet. Wel komt hij na afloop met een flinke, zwaar overdreven rekening voor zogenaamd meerwerk; 200,- ex BTW voor het plaatsen van een paar extra spotjes en een extra dimmer. Ik praat nog niet over de klodders stukwerk die ik nog van de schakelaars en stopcontacten moet halen en de beroerde afwerking rond een wandlamp, die ze wel hebben verwijderd, maar niet teruggehangen. Voor de uitsparingen in het plafond hadden ze niet de juiste zaagboor. Dit wisten ze al, maar besloten daar niks aan te doen. Die ben ik dan maar even bij de bouwmarkt gaan halen. Ik geef het werk nog een "matig" omdat het eerste stuk er wel netjes uitziet. Het kan dus wel.