Decokay Winschoten in Winschoten

Verfwinkel

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 13 beoordelingen

13 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Decokay Winschoten

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 13 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Goede adviezenHele goede keuze adviezen gekregen. Hier zijn wij heel blij mee. Ook de service is heel erg goed. Wij kopen in het vervolg onze verf hier.

  5 / 10/ 5

  Goede advies met betrekking tot verfErg goed advies gehad over verf.
  Zelf tijdens het verven en advies gevraagd en dit pakte zeer goed uit.
  Prijs kwaliteit verhouding prima!

  5 / 10/ 5

  Zeer positiefEen paar maanden geleden zijn wij verhuisd en hebben toen de woning voorzien van behang en verf van Decokay Winschoten. Een goed kleuradvies gekregen van de medewerkers en in de winkel hangt een leuke sfeer. Kortom een aanrader, we komen zeker terug!

  1.5 / 10/ 5

  Onvriendelijk Bij het uitzoeken werd ons door een onvriendelijke dame verteld dat onze keuze niet bij elkaar paste. En dat terwijl ze niet eens wist waarmee we het combineren wilden of welke stijl en kleuren we in gedachten hadden.
  Toen een medewerker voor ons stalen behang afknipte werd ze echt giftig. Het is de regel dat je aangebroken rollen mee naar huis neemt. Ik had geen zin om met die rollen te slepen en de medewerker vond mijn verzoek om stalen prima. In plaats van dat ze de medewerker corrigeerde en op het beleid wees, kreeg ik als nietsvermoedende klant de wind van voren.
  Een andere keer kochten we daar een specifiek systeem voor het ophangen van een douchegordijn aan het plafond. Toen dit al op maar besteld was, zeiden ze opeens dat ze de bijbehorende haken niet in het programma hadden. We kregen dus een incompleet product waarbij we zelf de rest maar uit moesten zoeken om het in gebruik te kunnen nemen.

  Bizar - ga nog liever naar de Kwantum of Leenbakker

  4 / 10/ 5

  Goede adviseringDeskundig advies. Prettige benadering.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGeweldige fijne winkel mensen die van wanten weten..wij kopen onze spullen hier altijd..behulpzame mensen..en de koffie is erg lekker!!!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld👍

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld Decokay geeft mij goed advies en heeft een groot assortiment aan behangsoorten en verf... Voor elk wat wils en je bent zeker ervan dat het kwaliteit is! Zelf heb ik een groot voorliefde voor behang en ik weet altijd bij Decokay iets bijzonders te vinden!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOnlangs kwam ik bij Decokay in Winschoten met een lastige vraag over een kleur transparante beits, volgens de staal onder de naam: “smoked oak (mat gelakt)”. Hoe is daar aan te komen?
  De eigenaar (Bram) pakte twee bussen: Ceta Bever transparante binnenbeits, basis N00 en Cépé “Beemster”. Proefondervindelijk werd door hem bepaald hoeveel van het een en hoeveel van het ander moest worden samengevoegd. Het mengsel in de bus liet een blauwgrijze kleur zien. Wat mij betreft leek dit nergens op en ik dacht: “Dit gaat het niet worden”. Bram ging stug door. Na vier keer beitsen met de nieuwe samenstelling ontstond een kleur die heel dicht bij de gewenste kleur op de staal uitkwam. Hoe is dit mogelijk? Me dunkt, alleen ruime kennis en ervaring, passie voor het vak en hart voor de zaak konden dit resultaat opleveren. Bram bedankt!
  Ook voor het mat aflakken van de beits heeft Bram voor mij een aantal opties geprobeerd om zoveel mogelijk de oorspronkelijke kleur te behouden. Grandioos!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEr word meegedacht over de persoonlijke situatie en er word geadviseerd waar aan gedacht moet worden. Ik kreeg advies over dingen waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Super