Decorette Mook Van in Raamsdonksveer

Woninginrichting

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

10 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Decorette Mook Van

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor woninginrichting in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen persoonlijke benadering en advies die je zeker niet ontvangt bij een grote woonwinkel waar je een nummer bent in het CRM systeem. Ze gaan er voor om bij elk budget een passende en creatieve styling te vinden.

  Ze hebben mij erg goed geholpen met opties van kleur combinaties tot en met het tapijt op de vloer. Beter qua prijs dan de winkels op de woonboulevard en mooiere oplossingen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen tijdje terug kantel/kiep ramen laten plaatsen, waarna wij er al snel achterkwamen dat de oude rolgordijnen helaas niet meer geschikt waren. Ons bij "Decorette" professioneel laten voorlichten -in ons geval door Arnold- om tot een goede en passende oplossing te komen. Dit is perfect gelukt! De voorjaarskorting maakte het extra interessant. Ondertussen is alles door de installateur keurig opgehangen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede service en vakwerk is er afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden. We hopen dat dit met de gordijnen ook weer zo gaat.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMet een paar vage ideeën gingen we naar de winkel en met een compleet plan liepen we naar buiten. Zonder hun hulp was ons huis nooit zo mooi geworden en hadden we ons nooit zo thuis gevoeld!!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWe zijn verliefd geworden op ons oud huis vanwege een mooie trap met loper erop.
  Deze was aan vervanging toe.
  Door decorette super mooi gedaan.
  Nu weer opnieuw verliefd op ons huis.
  Bedankt

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij ervaren Decorette van Mook als een betrouwbare, zaak met kwaliteit, vakmanschap en vriendelijke behandeling.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIn zijn totaliteit heel goed, ook winkel ziet er geweldig uit!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrachtige winkel waar met passie wordt gewerkt. Ze gaan zeer klacht gericht te werk en geven stijl en kleur advies aan huis. Dik compliment! We zijn ontzettend blij met onze nieuwe stoffering en kleuren in ons huis.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer bekwaam personeel dat echt de tijd voor je neemt en deskundig advies geeft. Altijd erg tevreden over de service en de geleverde producten.