Dedicated to Life (Personal Training) in Nijmegen

Sportscholen en sportleraren

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Dedicated to Life (Personal Training)

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor sportscholen en sportleraren in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Zeer deskundige begeleiding. Niet alleen training, maar een complete aanpak met voeding, training en de kennis en vaardigheden om dit in mijn eigen leven in te passen zonder in te boeten op lekker eten of leuke activiteiten.

  5 / 10/ 5

  Na vele pogingen zelf te sporten heb ik aangeklopt voor personal training bij dedicated to life. Ik voelde me onzeker over mijn lichaam en baalde als ik in de spiegel keek. Alles wat Karel me vertelde leek het tegenovergestelde van wat ik daarvoor in de sportschool hoorde en dus was ik sceptisch. Echter nu 3 maanden later ben ik 10kg afgevallen in vetmassa en tegelijkertijd 3,5kg aangekomen in spiermassa! Ik voel me top en nog een paar maanden zo door. Bedankt Karel!

  5 / 10/ 5

  Sinds mijn studententijd ben ik steeds meer aangekomen, nadat ik ben gaan werken is het alleen nog maar bergafwaarts gegaan. Tot 3 maanden geleden, toen vond ik het genoeg. Momenteel ben ik 13kg kwijt, ik ben trots op wat ik het bereikt en zit lekkerder in mijn vel. Karel is een echte expert op het gebied van voeding en beweging. Ik kan iedereen personal training van Dedicated to Life aanraden.