Deen Supermarkt in Zaandam

Supermarkt

  Gibraltar 17/19, 1503BM, Zaandam

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Deen Supermarkt

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor supermarkt in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Om eerlijk te zijn is de supermarkt niet slecht, maar de service vind ik niet zo aardig. Bij de kassa sta je eerst te hanessen met de zakjes, gezien ze die zo ophangen dat je ze niet kan pakken. Verder ben ik ronduit onaardig door caissiere behandeld, ik moest me tas ter controle afgeven. Totaal geen sorry of aardig verzoek. Of ik een hond was. Ik lees dat meer mensen dit meemaken, maar het is belachelijk dat men discrimineert op leeftijd. Winkeldiefstal is fout, maar ik vind het jammer dat ze goeie klanten benadelen aan de kassa. Voor mij een reden om niet snel weer te winkelen in de Deen. En de gangpaden zijn verschrikkelijk en het is enorm zoeken naar producten. Soms blijven mensen letterlijk in gangpad staan en moet je omlopen om een product te pakken. Personeel praat alleen met elkaar en interesse in de klant is er niet. Zeker de arrogante caissiere niet. Klant is hier absoluut geen koning dus. Als je deze supermarkt vergelijkt met Plus, Jumbo of AH, deze zijn stukken beter van service en elke 10 cent die je per product meer betaald zeker waard. Het is echt mensonterend om in de Deen supermarkt je inkopen te doen. Het ergste is toch nog dat je voor lul staat met 10 mensen achter je, dat maakt de ervaring al niet leuk. Beoordeling: Slecht. Het was weleens een goede supermarkt, maar service is het allerbelangrijjkste en na de discriminatie aan de kassa gun ik het andere supermarkten meer.

  1 / 10/ 5

  Slecht Service. Kan tas niet meenemen winkel in, zeker niet de leeftijdscategorie 15-30. Je wordt behandelt als potentiële winkeldief! Er wordt hierbij duidelijk onderscheid gemaakt op basis van leeftijd, discriminatie!

  5 / 10/ 5

  Een echte buurtsuper met ouderwets goeie service. Verse producten zijn ook echt vers en het brood erg smakelijk. voor een betrekkelijk kleine winkel is het assortiment uitgebalanceerd en up to date. Constant zijn er voordeelakties wat het winkel toch iets goedkoper maakt. Voldoende gratis parkeerplaatsen recht voor de deur en gelegen in een klein maar gezellig winkelcentrum.