Degalux in Barneveld

Zonweringen

  Koopmansgoed 7, 3771MJ, Barneveld

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

Degalux

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Sinds twee weken is onze woning voorzien van rolluiken van Degalux! Tevreden over de kwaliteit en service! Fam De Reus Barneveld

  5 / 10/ 5

  Leuk bedrijf!! Rondleiding door de fabriek gekregen, alles kunnen bekijken en mijn vragen zijn alle goed beantwoord. Drie weken later is alles netjes geleverd!

  5 / 10/ 5

  Afgelopen zaterdag is er een ST3500 bij ons in Purmerend gemonteerd. Onze eigen monteur durfde het niet aan om te monteren, gezien de slechte staat van de muur. In overleg met Degalux speciale muursteunen laten maken, deze zijn zeer kundige verlijmde met chemische ankers in de binnen muur. Degalux bedankt!!

  4 / 10/ 5

  Vorige week zijn er zes windvaste screens gemonteerd door Bram. Doeken hangen mooi strak, en wij kunnen de screens bedienen via de app op onze ipad en iphone. Dik tevreden! Fam. Janssen Amsterdam

  5 / 10/ 5

  Vorige week heeft een dealer van Degalux onze woning voorzien van rolluiken type ST 40 Plus Zeer tevreden voor de kwaliteit en de afwerking. De rolluiken zijn voorzien van Anti klank tape, hierdoor hebben we met regen geen last van getik op de rolluik kast.

  5 / 10/ 5

  Recent een zonnescherm gekocht van Degalux gekocht. Type: ST2000 Helemaal tevreden over de kwaliteit en montage. Aanrader!!

  5 / 10/ 5

  Vorige maand een zonnescherm van Degalux gekocht. Mooi gesloten cassette systeem! Wij zijn tevreden over de uitleg en service. Fam. Oosterhout

  4 / 10/ 5

  Degalux is een fijn een betrouwbaar bedrijf. We doen al 8 jaar fijn zaken met ze. Mooie kwalitatief hoogwaardige producten. Wij verkopen zelf vaak de ST40 Alu rolluik. Dit doen we met veel plezier!!