Delta Fietsen Dronten in Dronten

Fietsen, scooters en brommers

  De Schipbeek 7, 8253RD, Dronten

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

Delta Fietsen Dronten

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Super 👍

  5 / 10/ 5

  Gewoon het beste fiets reparatie adres van Dronten en omgeving. En die Gratis haal en breng service is gewoon geweldig.

  5 / 10/ 5

  Nieuwe fietsen gebruikte fietsen . Gewoon goed

  5 / 10/ 5

  We hebben een fiets gekocht voor 100 euro. Zonder garantie. We hadden de pech dat de achterband steeds leeg liep. We zijn tot 3x toe terug gegaan. Binnen- en buitenband zijn vervangen, zonder dat we hoefden te betalen. Dit is top-service ! Een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Komen graag bij delta fietsen voor onderhoud en als we een nieuwe fiets nodig hebben. Altijd een eerlijk oordeel en nette prijzen Kan het iedereen aanraden

  5 / 10/ 5

  een mooie fiets gekocht voor een nette prijs . super netjes en eerlijk behandeld . als ik weer een fiets nodig heb ga ik daar heen . mvg joke

  5 / 10/ 5

  wij hebben meerdere fiets bij delta fietsen gekocht nog nooit problemen of gezeur gehad ook doen hun onderhoud en reparatie aan onze fietsen . gewoon een aanrader !

  1 / 10/ 5

  Geprobeerd een fiets te kopen bij dit bedrijf echter kwamen we niet uit de prijs wat kan gebeuren. Echter zijn wij zo verschrikkelijk brutaal te woord gestaan dat de honden er geen brood van lusten. Wij kunnen dan ook niemand dit bedrijf aanraden. Je kunt beter 100 euro extra betalen bij een ander dan een fiets bij dit bedrijf te kopen.