Dennenrhode Bospark in Doornspijk

Recreatiepark

Dennenrhode Bospark

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beschrijving

Aan de rand van de Noord-Veluwe, begrensd door 500 hectare natuurgebied van het Geldersch Landschap ligt Bospark Dennenrhode.
Midden in dit natuurschoon vindt u een oase van rust en een zee van ruimte. Evengoed heeft het een centrale ligging met het oogpunt op cultuur, sport en attracties. In de buurt vindt u het Veluwemeer en de prachtige oude Hanzesteden zoals; Elburg, Kampen, Hattem en Harderwijk. Bospark Dennenrhode kenmerkt zich door haar natuurlijke uiterlijk. Groot opgezet met fraaie vijverpartijen en in wildverband geplaatste chalets en bungalows.
Voorbij de sfeervolle entree bevinden zich een gezellige brasserie met terras, een verwarmd buitenbad en een speeltuin voor de kleintjes.Het park heeft in totaal 240 kavels waarvan er nog een aantal beschikbaar zijn voor verhuur. Elke kavel is voorzien van gas, water en elektra (16 Amp.) en kabeltelevisie. Ook is er een wasserette op het park aanwezig.

Het bospark is in handen van dhr. Huisman en wordt door een enthousiast team geleid waardoor de vriendelijke uitstraling en een persoonlijke benadering behouden blijft.

Overige informatie

Diensten

  • Verhuur,
  • Verkoop

Faciliteiten

  • Wasserette

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst