Dennissen Schilderwerken-Glasisolatie BV in Beuningen gld

Schilder

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 41 beoordelingen

41 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Dennissen Schilderwerken-Glasisolatie BV

Foto en Video (19)

Bekijk alles

Beschrijving

Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie is al sinds 1991 een echt familiebedrijf en dat merkt u in de manier waarop we met onze klanten omgaan. Dankzij de kleinschaligheid zijn wij zeer klantgericht en kunnen wij u altijd direct en op een persoonlijke wijze van dienst zijn.

We onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Dit doen we door de juiste combinatie van mensen, ervaring en materialen. Zo beschikt ons gehele personeel over een schildersopleiding en wordt er gebruik gemaakt van verf- en glas van hoogwaardige kwaliteit. Door het volgen van cursussen en trainingen is ons personeel bekend met de nieuwste ontwikkelingen en normen op schilder- en glasgebied. Dit zorgt ervoor dat we hoogwaardige kwaliteit schilder- en glaswerk leveren die voldoet aan de gestelde regelgeving en uw wensen.

Kiest u voor Dennissen, dan heeft u gegarandeerd de beste kwaliteit en bent u voor lange tijd verzekerd van mooi schilder- en glaswerk.

Dennissen Schilderwerken staat voor kwaliteit. Om dit extra te benadrukken zijn wij als gekwalificeerd onderhoudsspecialist aangesloten bij OnderhoudNL Garantie

Dagelijks houden wij ons ook bezig met het leveren en plaatsen van vele verschillende soorten glas. Glas wordt bij ons altijd geleverd en geplaatst volgens de NEN 3576 plaatsingsnormen en NPR 3577 richtlijnen. Dit betekent altijd correct geplaatst glas voorzien van garantie en hoogwaardige kwaliteit.

Glasschade of breuk is nooit leuk en komt altijd ongelegen. Bij dit soort calamiteiten staan wij dag en nacht voor u klaar met onze 24-uurs glasservice. Mocht er glasschade ontstaan dan kunnen wij altijd voor een tijdelijke noodvoorziening zorgen. Glasschade? neem dan direct contact met ons op!

Wij zijn gevestigd in Beuningen en zijn voornamelijk werkzaam in de omgeving van Beuningen – Nijmegen.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of op onze website het contact formulier invullen.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Onderhoud,
 • Periodiek onderhoud / meerjarenplanning,
 • Renovatie,
 • Reparatie,
 • Schilderwerk binnen,
 • Schilderwerk buiten,
 • Winterkorting

Specialisatie

 • Behang,
 • Dakcoating,
 • Gevelreiniging,
 • Glasvlies,
 • Glaswerk / glaszetter,
 • Hoogbouw,
 • Houtrot repareren,
 • Kleuradvies,
 • Lekkage / brandschadeherstel,
 • Monumentale panden,
 • Muren sausen,
 • Plafondafwerking,
 • Spuitwerk,
 • Timmerwerk,
 • Wandafwerking

Service

 • Erkend leerbedrijf SBB,
 • Gratis advies,
 • Gratis offerte,
 • OnderhoudNL,
 • OnderhoudNL Garantie,
 • Online offerteaanvraag,
 • Uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie,
 • VCA, Repair Care,
 • Weekendservice

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang

Betalingsmogelijkheden

 • Factuur

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging OnderhoudNL Garantie
 • Branche organisatie OnderhoudNL
 • Gecertificeerd door VCA, Repair Care
 • Overig Erkend leerbedrijf SBB

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 41 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Super service en top werk!De heren van Dennissen Schilderwerken - glas isolatie kwamen binnen om een offerte te maken en we zijn netjes van A tot Z begeleid.

  Zaken worden vastgelegd met een duidelijke offerte tot gevolg.
  Samen hebben we de zaken kunnen vastleggen en bespreken. Alles is naar wens verlopen.
  Werkmannen waren op tijd en correct.
  Complimenten voor allen.

  Fijn bedrijf en bij een volgende ruit leggen we weer contact. Ga zo door heren!

  Groetjes,
  Frank

  5 / 10/ 5

  Ik kan niet anders zeggen dan : UITSTEKENDDennissen heeft voor ons zowel nieuwe HR++ beglazing als het buitenschilderwerk verzorgd. Wij zijn absoluut tevreden over de medewerkers en de kwaliteit van het geleverde werk. Ook de communicatie en het meedenken is uitstekend.
  Owen , Dennis ( beglazing) Martijn en Nicky ( schilderwerk) : heel erg bedankt ! Jullie zijn allemaal nette, gezellige gasten om in en rond ons huis te hebben gehad!
  Dennnissen heb ik meteen al aan een collega aanbevolen.
  En als ons huis weer geschilderd moet worden, hoeven we niet meer te zoeken ;-)

  4 / 10/ 5

  Dennissen Schilderwerken al zijn verplichtingen, zoals afgesproken, nagekomen.Ondanks de spanningen in de bouw, de inflatie, het gebrek aan personeel enz. is Dennissen Schilderwerken al zijn verplichtingen, zoals afgesproken, nagekomen. We hebben meer werk voor hen, ik hoop dat ze ons daarbij willen helpen.

  4.5 / 10/ 5

  Goed, betrouwbare schilderVriendelijke en betrouwbare schilders die afspraken nakomen en goed werk afleveren.

  Dit schildersbedrijf heeft 2 keer bij ons geschilderd en dubbel glas geplaatst.

  Heel tevreden ermee.

  4 / 10/ 5

  Ervaren, gemotiveerd en terzakekundig personeel hebben het werk prima uitgevoerd.Het ervaren en gemotiveerd personeel dachten mee en gaven een heldere uitleg wat de beste opties waren voor het werk wat er aan mijn huis gedaan moest worden. Bij de volgende klus bel ik weer als eerste Dennissen schilderwerken.

  5 / 10/ 5

  Een dikke 10 voor de nieuwe dubbele beglazing, nieuwe voor-en achterdeur en nieuw afdak !!!!!We hebben ons huis laten voorzien van nieuwe dubbele beglazing met mooie InBlindz, een nieuwe voor- en achterdeur. Daarnaast hebben we een nieuw afdak boven de voordeur en de daklijsten van onze schuur laten vernieuwen. Dennissen heeft heel mooi werk geleverd. We hebben ervaren dat ze heel betrouwbaar zijn en steeds al hun afspraken zijn nagekomen. De medewerkers hebben ontzettend hard en netjes gewerkt. Het was een plezier om ze in en om huis aan het werk te hebben. Van ons krijgen ze een dikke 10 !!!!

  5 / 10/ 5

  WauwWauw, dat is het eerste wat in mij opkomt als ik mag vertellen wat ik van het schilderwerk vind, en niet alleen dat, ook het contact met de eigenaar en de schilders zelf. Het bespreken wat we wilde, de offerte en het schilderwerk is prima verlopen en van de afgesproken 3 weken, die uiteindelijk 2,5 werden hebben de schilders superhard gewerkt. Fijn dat alles in goed overleg is verlopen. Alles is bespreekbaar. Via deze review ook nogmaals dank voor het vooral goede maar ook snelle werk

  5 / 10/ 5

  Geweldig!Fantastisch teamwork. De mannen werkten vlot en vakkundig door. En het gezellige praatje, tijdens een koffiepauze hoorde er bij.

  5 / 10/ 5

  Vaktechnisch, professioneel, meedenkend en flexibelOnlangs heeft Dennissen Schilderwerken-Glasisolatie onze huiskamer en keuken opgefrist met vakkundig schilderwerk. Zowel plafond, kozijnen als wanden zijn voorzien van verschillende kleuren waarbij door professionele schilders actief is meegedacht. Dit heeft geresulteerd in een strakke moderne huiskamer en keuken.

  Ook is onze erker voorzien van nieuw glas- en kitwerk. Ook hier heeft Dennissen Schilderwerk-Glasisolatie vakmanschap laten zien!

  5 / 10/ 5

  Eersteklas vakwerk van aardige en betrouwbare schilders!De zin hierboven zegt genoeg. Ze leveren eersteklas werk, zijn prettig in de omgang, betrouwbaar, helpen graag waar ze kunnen helpen.
  Nooit meer een ander bedrijf!

  5 / 10/ 5

  uitstekend werk door professionele schildersIn het najaar van 2020 hebben Stefan en Glenn van Dennissen Schilderwerken onze woonkamer, keuken en buitendeur geverfd. We zijn hier zeer tevreden over. Ze hebben netjes gewerkt en ruimden tussendoor op, waardoor wij in het weekend gewoon in de woonkamer konden eten. Ze waren erg vriendelijk en het was gezellig om ze in huis te hebben. Ook met Tom Dennissen was de samenwerking prettig: de communicatie was helder en ze bleken flexibel in te kunnen spelen op wat extra werk (buitendeur) en een andere kleur op de binnenmuren.

  4.5 / 10/ 5

  Goed advies en vakkundige plaatsing van 14 zware warmte werende ruiten in serre.14 grote oude ruiten werden in de serre vervangen door Climaplus sun glas.
  Ze werden ze op een klantvriendelijke manier vakkundig geplaatst.
  Onder enthousiaste leiding van Sjors werd met hart en ziel gewerkt en alles werd keurig opgeruimd. Het resultaat was prachtig en waterdicht.
  In 1 ruit bleek een fabricagefout (deeltjes tussen het glas en coating afwijkingen). Deze wordt zonder probleem door Dennissen nog vervangen.

  4 / 10/ 5

  Bijna helemaal tevreden. Op het schilderwerk heb ik geen aanmerking.Ook over het plaatsen van de voorruit niet. Het dakraam is een teleurstelling!

  5 / 10/ 5

  Helemaal topNa jaren weet ik nu wat het verschil is tussen verfen en schilderen.
  Geweldig om te zien hoe de vakman schildert. Het is het geld meer dan waard
  Super werk geleverd door Dennissen schilder en glaswerken

  4.5 / 10/ 5

  Vakwerk door 3 sympathieke en professionele schilderskwaliteit

  5 / 10/ 5

  Prima werkAfgelopen najaar heeft Dennisen Schilderwerken-Glasinstallatie, na het geven van advies en het maken van een offerte, ons hele huis van HR++ glas voorzien. Hierbij werden natuurlijk ook alle glaslatten vervangen. Daardoor was ook een schilderbeurt gewenst. Die is de afgelopen week gedaan. De werkzaamheden, zowel glaszetten als schilderen zijn keurig en volgens afspraak uitgevoerd door vakkundige mensen. Alles werd netjes opgeruimd opgeleverd. Bovendien waren deze mensen ook zeer prettig in de omgang. Heren: bedankt

  0.5 / 10/ 5

  Asociaal Kit afval op de stoep laten vallen. Wel zien maar dan niet oprapen maar in de goot schoppen. Oude man met grijs haar

  5 / 10/ 5

  Top! Heel tevreden! Netjes, zorgvuldig, vriendelijk

  5 / 10/ 5

  DeskundigDe schilders hebben hun werk keurig gedaan. Ze hebben hard gewerkt, en hun werk professioneel gedaan. Wij weten geen punt wat nog beter kon. De samenwerking was ook uitstekend.

  4 / 10/ 5

  Heldere communicatie Prima werk geleverd. Er wordt goed meegedacht en personeel dat vaardig is. Ook vriendelijk in contact. Volgende keer iets beter opruimen. 😉

  5 / 10/ 5

  Vakwerk uitgevoerd door vriendelijke vaklui!Alles keurig volgens afspraak uitgevoerd op een vakkundige manier.
  Ik heb gekozen voor een bedrijf waarvan ik de indruk had dat het goed zou worden uitgevoerd, niet de goedkoopste! (ook zeker niet de duurste) Mijn indruk was juist.

  Dit was mijn “ramenklus”. In september de schildersklus; ik zie het met vertrouwen tegemoet!

  5 / 10/ 5

  uitstekend werk verrichtPeter heeft de kapotte ruit heel vakkundig en keurig netjes in no time vervangen.Dennissen schilders bedrijf zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  Ze doen wat ze beloven en nog veel meerEen Fantastisch bedrijf met geweldige vaklui die weten hoe met een klant om te gaan.
  vanaf de offerte tot uitvoering fantastisch heel beleefd en netjes en de boel schoon achterlatend. Mijn hartelijke dank

  4 / 10/ 5

  Prima vakkundig, goed, en vriendelijk personeel,

  afspraken worden goed nagekomen.
  werk goed afgewerkt .

  5 / 10/ 5

  Heel blijDe heren werken heel goed en schoon. Het ziet er allemaal mooi uit. Vooral Glenn werkte heel goed en schoon maar ook in de omgang een fijne jongen om die dagen om je heen te hebben. Toppers zijn het.

  5 / 10/ 5

  Vakmanschap is meesterschap! Mijn ervaring met deze heren van Dennissen Schilderwerken-glasisolatie BV zijn louter positief. Ze zijn kundig, communicatief vaardig en je hebt niet het gevoel dat er 'vreemden' in jouw huis zijn. Wij gaan nu ook het binnen schilderwerk zeker door deze firma laten doen. Een absolute aanrader!

  5 / 10/ 5

  Goede en professionele service Duidelijke en goede offerte, snelle service en goede garantie.

  4 / 10/ 5

  Prima. Volgens overeenkomst gewerkt. Vriendelijk personeel.In de voorwaarden vooraf is beschreven wat wel en wat niet wordt gedaan. Als leek is het lastig om precies te begrijpen wat daarmee wordt bedoeld. Nu ik het resultaat heb gezien en besproken met de medewerkers zou ik liever hebben gehad dat er vooraf sprake zou zijn van een aanvullend aanbod dat ik dan nog kan beoordelen. Ik begrijp ook dat de firma van te voren niet precies weet wat het resultaat zal zijn. Maar dan kunnen we samen eventuele vervolg activiteiten bespreken. Nu moeten nog bepaalde, meerdere plekken lichtjes gekit worden, geschuurd, geplamuurd en in de grondverf worden gezet. Eventueel ook worden afgelakt om ervoor te zorgen dat er geen regenwater op onbeschermd hout kan komen.

  3.5 / 10/ 5

  Duidelijke communicatie, netjes in omgang, kundigDuidelijke overleg/communicatie.
  Kundig
  Werkplekken netjes achterlatend

  5 / 10/ 5

  Goede kwaliteit en duidelijke communicatie Vaker ingeschakeld. Altijd goed werk!

  4 / 10/ 5

  Menselijk meedenkend, eerlijk en gezellig en netjes werkendHierboven genoemde woorden omvatten onze ervaring, 👍

  4.5 / 10/ 5

  prima werkzaamheden Prima werk geleverd

  4.5 / 10/ 5

  Prima schilders, vaklui, vriendelijk, op tijd en werken goed door en overleggen en denken mee!Al 15 jaar lang zeer goede ervaringen met dit schildersbedrijf

  4.5 / 10/ 5

  Goede service, vakmensen en zeer vriendelijk personeelChapeau, goed geregeld, snelle service, vriendelijk en netjes!
  echt mijn compliment, volgende keer weer hoor!

  5 / 10/ 5

  Is hieronder aangegeven.Zeer vriendelijk en vakkundig personeel.
  De werkplek is netjes en schoon achtergelaten.

  Wij zien de volgende werkzaamheden daarom met zeer veel vertrouwen tegemoet.

  MVG Piet en Evelien Remmers.

  4.5 / 10/ 5

  Vakmanschap, snelheid, flexibelDe twee muren waar het om ging zijn prachtig geschilderd. En terloops is ook de trapleuning nog even vastgezet. Helemaal tevreden!

  4.5 / 10/ 5

  Goed werk HR++ glas geplaatstPrima werk afgeleverd, netjes gewerkt en onverwachte korting i.v.m. BTW verhoging.

  4 / 10/ 5

  Bijzonder goede servicePrima service na klacht. Er is goed meegedacht en er is tot een goede oplossing gekomen zonder verdere kosten.

  4 / 10/ 5

  Goede service. Netjes en betrouwbaar gewerkt. Afspraak op tijd.Goede service. Netjes en betrouwbaar gewerkt. Afspraak op tijd.

  3.5 / 10/ 5

  goede afspraken gemaakt. goede offerte .goed werk.het schildersbedrijf heeft goede vakmensen in dient.
  de schilders kwamen op tijd en werkten goed.
  ik bevel schildersbedrijf Dennissen aan.

  5 / 10/ 5

  Goed contact, snelle reaktieVaklui, leveren na de klus de zaak schoon op. Vriendelijk personeel.

  5 / 10/ 5

  Plezierig contact en prima werkgenieten van goed schilderwerk