Derks Der Deutsche Bäcker Bakker in Nijmegen

Bakkerij

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Derks Der Deutsche Bäcker Bakker

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor bakkerij in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  De bezorger had een babbeltje met mij, gaf mij een hand, goed kunnen praten en de broodjes waren heerlijk. Op zo een brakke dag als vandaag, koop ik mijn lunch alleen nog maar bij Derks

  5 / 10/ 5

  Iederen dinsdag halen wij ons brood hier. Niet van die supermarkt rommel waar je een half brood nodig hebt om je maag te vullen. Gezond brood zonder toevoegingen! Lieve mensen, rustige bediening, en het is nooit een probleem als je je bestelling een dag later pas komt halen. En de harde broodjes zijn super lekker vers, iedere keer weer. Ik vind dat de andere beoordeling hier niet terecht is. Wij halen voor het personeel van De Kaaij altijd de harde broodjes hier.

  1 / 10/ 5

  Erg jammer de harde broodjes zo vroeg al in de zakken doen, je koopt harde broodjes. Echter zijn al taai voordat je de winkel uit bent Als je iets van zegt dan krijg je een dom antwoord dat ik de zak open moet houden, In Kronenburg laten ze de versegebakken broodjes teminste eerst afkoelen in een bak voor dat ze die in de zakken doen voor de verkoop.