deterrasverwarmerstore.nl in Amersfoort

Webshops - diensten

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 29 beoordelingen

29 Reviews

deterrasverwarmerstore.nl

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 29 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Helpen je erg goed, zowel in de showroom als via de whats-app/marktplaats berichtenservice. Ik heb geen enkele keer het gevoel gekregen dat ik teveel vroeg, terwijl ik toch erg veel vragen stelde i.v.m. mijn relatief lastige ruimte waar ik een heater wilde gaan ophangen en waar hij nu inmiddels hangt Bedankt!

  5 / 10/ 5

  Positief: Neemt de tijd voor je en geeft buiten openingstijden advies via whatsapp! Zelden zon goede service meegemaakt,zeer blij met aankoop.

  5 / 10/ 5

  Positief: goed voorgelicht en zijn blij met onze heaters

  5 / 10/ 5

  Positief: Wij zijn erg positief over het bedrijf en over de terrasverwarming. Goede en correcte communicatie. De terrasverwarming maakt het boven verwachting aangenaam onder onze veranda.
  Negatief: geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Telefonisch advies ingewonnen welk type terrasverwarmer in onze veranda het beste past. Goed geholpen en online onze bestelling gedaan. Keurig geholpen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle response en uitstekend advies. Kwalitatief goede apparatuur tegen prima prijswaarde.
  Negatief: On-line vindbaarheid kan beter.

  5 / 10/ 5

  Positief: Wij hebben uitstekend advies van Hendri gekregen over de terrasverwarmer. De oude (slecht 2 jaar oud van jullie concurrent) was nu al kapot en was op de verkeerde plaats gemonteerd. Marinus heeft de heatstrip perfect en op de juiste plaats geïnstalleerd. Hij is echt een perfectionist. Hij beloofd wat hij doet en doet meer dan hij beloofd. Hendri en Marinus bedankt. Ga zo door. Jullie weten wat leefcomfort inhoud. 4lifecomfort!!
  Negatief: Wij zijn totaal verrast dat er nog steeds bedrijven zijn die zoals jullie werken. Verander niet!!

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede service
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Chat contact gehad met verkoper. Die overtuigde ons om toch naar de showroom te komen. We hebben gelukkig de moeite genomen om naar de showroom te gaan. Online staat er zoveel aangeboden en met zulke verschillende verhalen over m2 verwarming. In showroom de verschillen kunnen ervaren. Bedankt voor het goede advies. Wij zijn er erg blij met onze ultra low glare heaters en nu maar hopen op een koude winter.
  Negatief: Geen verbeterpunt, maar wel een tip. Er mag nog wel meer reclame worden gemaakt door dit bedrijf. Ze hebben groot assortiment en alle kennis in huis op gebied van terrasverwarming. (vanuit mijn marketing ogen bekeken)

  4.5 / 10/ 5

  Positief: De snelle respons waarmee dit bedrijf werkt!Heb je een vraag dan krijg je bijna direct een reactie!Fantastisch!Snel schakelen,dat is een absoluut positief punt van dit bedrijf! Daarbij geven ze niet alleen een snelle reactie,maar wordt ook snel en vakkundig de opdracht zeer correct en netjes uitgevoerd.Echt klasse!
  Negatief: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Prettige, persoonlijke ontvangst Deskundig advies Degelijke producten tegen een concurrerende prijs
  Negatief: Uitstraling en inrichting. Eigenaren gaan voor kwaliteit van hun producten en willen weinig investeren in uitstraling om de prijs scherp te houden.

  5 / 10/ 5

  Positief: Uitstekend voorgelicht over de voor en nadelen van diverse terras verwarmingen . Uiteindelijk gegaan voor de Ultra low glare met remote ! Gezien mijn omstandigheden zou dat volgens hun de beste keuze zijn ! Thuis geinstaleerd en hij werkt TOP ! We zijn zeer tevreden ! [ En een leuke bijkomstigheid is dat hij overal veel en veel duurder is ] GEWOON NAAR TOE GAAN !!!!!!!

  5 / 10/ 5

  Positief: zeer klant- en oplossingsgericht, en binnen 24 uur geholpen aan een nieuwe afstandbediening
  Negatief: ga zo door

  5 / 10/ 5

  Positief: Duidelijke informatie. Aardige benadering. Prima terrasverwarmer.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: afgelopen week twee heaters gekocht voor in het tuinhuis. Mooi strak design en geen 'rode kleur'. Er werd verteld dat ze zo'n 20 minuten nodig hadden om warm te worden, maar dit gaat eigenlijk veel sneller. Installatie was redelijk simpel en prijs/kwaliteit ook. Kan het zeker aanraden!

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goed bereikbaar en professioneel advies.
  Negatief: Assortiment uitbreiden.

  5 / 10/ 5

  Positief: Ze geven goed advies bij de terrasverwarmers! We hebben ze nu een tijdje hangen en we hebben er goed plezier van.

  5 / 10/ 5

  Positief: Denken met je mee en geven goede adviezen. De terrasverwarmer die ik op het oog had was niet geschikt voor de plek die ik in gedachte had. Doordat er werd doorgevraagd werd er een terrasverwarmer aanbevolen die beter geschikt was voor mijn situatie en die ook nog eens stukken goedkoper was. De heater is vakkundig en netjes gemonteerd en aangesloten. ik ben erg tevreden.

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer vriendelijke service

  5 / 10/ 5

  Positief: Vriendelijke verkopers. Goede uitleg over producten. Goede prijs.
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Hartelijke ontvangst. Professionele uitleg en begeleiding bij onze aankoop.

  5 / 10/ 5

  Positief: Klantvriendelijkheid op en top! Zeer goede ervaring in de winkel, uitgebreid geïnformeerd en een super retourbeleid. Henrdi bedankt!
  Negatief: Geen

  4 / 10/ 5

  Positief: Advies op maat

  5 / 10/ 5

  Positief: Wauw bedankt voor de mooie gewonnen prijs ! Zeer vriendelijk werden mijn moeder en ik ontvangen. Het is een mooi ingerichte winkel met echte kwaliteitsproducten. Mijn terrasverwarmer kon ik in het echt bewonderen en het zag er prachtig uit. Succes met het bedrijf en ik kan iedereen aanbevelen om bij deze winkel een kijkje te gaan nemen.

  4 / 10/ 5

  Positief: goede service snelle levering

  5 / 10/ 5

  Positief: Vriendelijk ontvangst, goede voorlichting ,denken mee voor een passende oplossing, en heel belangrijk komen afspraken na, Al met al een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer klantvriendelijk en uitgebreid advies.
  Negatief: Geen.

  5 / 10/ 5

  Positief: zeer goede en snelle en vriendelijke service! er word snel kontakt opgenomen met je,als je vragen hebt.

  5 / 10/ 5

  Positief: Uitstekende service, snelle levering.
  Negatief: Geen.