Diepeveen Keukenstudio Jan in Veenendaal

Keukens

  Inductorstraat 36, 3903KB, Veenendaal

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 69 beoordelingen

69 Reviews

Diepeveen Keukenstudio Jan

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor keukens in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 69 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Vriendelijk en klantgericht.

  2 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Na een goed en leuk eerste gesprek een offerte ontvangen die helaas onvolledig was en enkele fouten bevatte. Kan gebeuren. Hierop een mail gestuurd met vragen en enkele punten benoemd. Botte reactie ontvangen dat wij geen vertrouwen zouden hebben in het bedrijf. Toch een vervolggesprek besproken aangezien wij verder onder de indruk waren van het bedrijf en de mooie ontwerpen. Bij dit gesprek werden wij direct zeer bot benaderd en kregen geen kans om wat te zeggen. Meneer sprak erg luid en beschuldigend en liet ons geen zin afmaken. Uiteindelijk wel wat antwoorden op onze vragen gekregen maar dit had geen zin want zij hadden al besloten dat wij we geen klant zouden worden. Doordat wij enkele kritische vragen hadden (niet gek in mijn ogen bij een project van ruim boven de €20.000) werden we als lastig afgeserveerd. Prima. Maar ik ben nog nooit zó onbehoorlijk behandeld door iemand! Schokkend.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Fijne en goede samenwerking gehad met adviseurs en monteurs. We zijn er blij mee!

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Prima en netjes geadviseerd.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Goed personeel dat meedenkt. Goede service

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Prima werk, goed afgewerkt en tijdig geleverd, tevreden klant

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Fijne contacten en een mooie kwalitatief goede keuken oo maat!

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht in mogelijkheden. Ook werd er goed meegedacht over de kleur en mogelijkheden bij een mat gelakte keuken. Fijn dat er kleurstalen vooraf werden aangevraagd. De 3D weergave gaf vooraf al een mooi realistisch beeld van de keuken. Super leuk dat jullie stoomworkshops geven, ik heb er een gevolgd.. Fijne showroom waarin alle opties zichtbaar zijn. Daarnaast werd ik altijd vriendelijk geholpen door alle medewerkers en monteurs. Ik zou zeker anderen aanraden om een keuken te kopen bij Diepeveen!

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Snelle reactie op vragen, zij houden zich aan de afspraken. Monteurs die netjes werken. Vakmanschap.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer goede begeleiding gehad in het samenstellen van onze mooie keuken! Alles verliep heel erg vlot, en in een goede sfeer wordt alles besproken. Ook het plaatsen van de keuken gaat vlot met een stel enthousiaste monteurs.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Prettig bedrijf.

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: een prima bedrijf met deskundig personeel. zijn uiterst tevreden met de gemaakte keuze en de uitvoering daarvan.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: hele proces van orientatie, ontwerp/offerte tot uitvoering zijn er korte lijnen en geeft bedrijf vertrouwen dat het goed komt wat ook is waargemaakt. Geen offerteronde bij andere bedrijven gedaan omdat je waar voor je geld krijgt. Redelijke prijs/kwaliteitverhouding, wellicht niet de goedkoopste, maar wel met zekerheid tav kwaliteit en betrouwbaarheid.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Vakkundige mensen, waarmee goed overleg mogelijk is. Inmiddels ook bij vrienden positief geadviseerd.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Op een prettige manier een keuken gekocht. Korte lijnen, persoonlijke aandacht, mogelijkheid om 's avonds af te spreken (heerlijk rustig want showroom is dan dicht)

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer vriendelijke en kundige verkopers en monteurs.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Deskundigen mensen en een goede keuken

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Nx .negatiefs. Goede service, lekkere koffie, gelijk klaarstaan voor je. Zeer aan te bevelen.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Naar volle tevredenheid geholpen kon niet beter.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: positief enthousiasme

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Snelle levering, goed advies en goede installatie van onze keuken

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Snelheid van handelen. Niet opdringerig Wensen van klant worden uitgewerkt Supermonteurs. Nette mensen bij Diepenveen. Klant wordt serieus genomen.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Afgelopen zomer hebben wij een nieuwe badkamer en keuken laten plaatsten door Diepeveen. We kregen heel goed advies, ze kwamen met creatieve ideeën waar wij zelf niet aan hadden gedacht! Hadden een leuk ontwerp gemaakt! Ook de monteurs werkten heel netjes en precies. Vakmensen! We zij heel erg blij met onze keuken en badkamer en genieten er iedere dag van!

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: NB: 'keuken en badkamer' moet in ons geval zijn 'keuken en toilet'. Vriendelijke ontvangst en samenwerking, prima monteurs, alles is goed verlopen!

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Goed advies over de inrichting. Snelle reactie op aanpassingen offerte. Verstand van zaken. Goede monteurs, net werk afgeleverd.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ik heb de keuken precies zoals ik wilde en mij voorstelde. Prettig is dat mij geen andere mening of adviezen is aangepraat.

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Goede uitleg meedenkend personeel klantvriendelijk

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Meedenken en de monteurs zijn vriendelijk en werken netjes en volgens planning.

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Goede kwaliteit

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ontzettend fijn geholpen bij het uitkiezen van de keuken, we hadden ook bij een ander bedrijf offerte aangevraagd, maar daar was geen "click" , wel bij Diepenveen, daarnaast hebben we ZEER ositieve ervaringen met de monteurs die de oude keuken sloopten en de nieuwe hebben gezet...werkelijk klasse zoals ze hebben gewerkt! Wij zullen dit bedrijf van harte aanbevelen bij potentiele keukenkopers! mbt nazorg, kan daar alwel een 9 voor geven, vandaag (de dag naoplevering) belde Aris Diepeveen om te horen hoe het allemaal was verlopen, heel attent en heb ze ook via hun Facebookpagina een dikke pluim gegeven!

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Goede service en goed afgeleverd werk.

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: De keuken is nu al weer een paar jaar oud en ik ben nog steeds heel tevreden. De nazorg en service na plaatsing van de keuken blijft prima, ook na enkele jaren en dat is heel plezierig. Ik adviseer dan ook altijd anderen aan, om zeker ook bij jullie te gaan kijken.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Heel fijn geholpen, je kunt rustig meerdere keren binnenlopen zonder concrete afspraken. Ze nemen de tijd voor de klanten, dringen niet aan, komen eerlijk over. Durven ook hun mening te geven vanuit hun ervaring. Wij zijn erg blij met onze keuken. Het resultaat mag er zijn!

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ben zeer tevreden over zowel verkoop, kwaliteit,vakmanschap van de monteurs. net en betrouwbaar personeel. flexibel en meedenkend bedrijf . goede prijs kwaliteit verhouding.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Super mooie keuken. Vakkundig geïnstalleerd, door zeer vriendelijk personeel. Ook bij het kiezen van de keuken werden alle voor- én nadelen van de verschillende apparatuur verteld.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: een fijne club om mee te werken. Weten waar ze het over hebben en zijn gedrven om het beste te zoeken voor haar opdrachtgever. ga zoo door, JP

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Keurige keuken geleverd!

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Jullie hebben de keuken prima afgeleverd inclusief badkamer spullen! Nazorg is ook perfect, ik vertrouw óók in de toekomst op een goede service:D.