Dierenambulance Amersfoort eo Stichting in Amersfoort

Dierenambulances

  Postbus 967, 3800AZ, Amersfoort

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Dierenambulance Amersfoort eo Stichting

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor dierenambulances in de buurt

Beschrijving

De dierenambulance is opgericht op 1 oktober 1988 met als doel eerste hulp te verlenen aan gewonde en zieke dieren en het vervoeren van zieke of gewonde dieren naar de dichtstbijzijnde dierenarts of kliniek. De dierenambulance is een stichting en heeft derhalve geen winstoogmerk. De stichting is afhankelijk van zijn donateurs en sponsors.

De dierenambulance:
- vervoert dieren naar elke gewenste bestemming in het gehele land, bijvoorbeeld veterinaire kliniek voor kleine huisdieren in Utrecht.
- geeft eerste hulp en vervoert gewonde (verkeersslachtoffers) en zieke dieren naar dierenarts, dierenziekenhuis of opvangcentra.
- vervoert overleden dieren naar een huisdierencrematorium, begraafplaats of destructie.
- begeleidt en adviseert eigenaren bij het afscheid nemen van een overleden huisdier.
- vervoert geopereerde dieren van dierenarts of dierenkliniek naar elke gewenste bestemming waar u dat wilt.

Als uw geliefde huisdier is overleden, dan kunt u ook de dierenambulance bellen. Wij zorgen dat uw overleden huisdier bij uw thuis of bij de dierenarts wordt opgehaald om geheel volgens uw wens te laten cremeren in een huisdierencrematorium, begraven op een dierenbegraafplaats of de goedkoopste manier aanbieden voor massa crematie. De dierenambulance begeleidt en adviseert u bij het nemen van een juiste beslissing.

De dierenambulance haalt dode dieren die langs de weg liggen op en maakt daar een registratie van, ze worden genummerd en worden dan 14 dagen in de koeling bewaard, als zich dan een eigenaar meldt kunnen ze bij ons kijken of het hier wel om zijn of haar diertje gaat. De eigenaar kan dan ook gelijk afscheid nemen en ons vertellen wat er verder met het diertje moet gebeuren. Komt er geen eigenaar dan worden zij na 14 dagen naar de massa crematie afgevoerd. Deze services verlenen niet iedere dierenambulance in Nederland.

Overige informatie

Service

 • Alleen op afspraak,
 • Dierenambulance,
 • Dierencrematoriums,
 • Dieren EHBO,
 • Dierenhulpdiensten,
 • Dierenuitvaarverzorging,
 • Eurosponsor,
 • Knaagdierenpension,
 • Landelijk dierenhulpdiensten nummer,
 • Online doneren,
 • Schenkservice

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Op 18-4-2019 heb ik de dierenambulance amersfoort gebeld over een meerkoet met een haak in zijn bek. Komen er na 4 uur wachten 2 mannen op de totaal verkeerde plek zoeken. Omdat ik ze toevallig tegen kwam heb ik ze de bewuste meerkoet aangewezen. De heren pakte allebij een klein schep netje en dachten zo de meerkoet wel even te vangen...niet dus...ik wil maar even zeggen wat on proffesioneel dit. Ze hebben niet eens een vogel net. Dus de meerkoet maar laten lopen...vreselijk gewoon...en zo kansloos!!