Dierenarts Annemieke Calis in Uithoorn

Dierenarts

  Oranjelaan 32/A, 1421AK, Uithoorn

5.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Dierenarts Annemieke Calis

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor dierenarts in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  2 / 10/ 5

  na diverse foutieve beoordelingen behandelingen, een kat bij een andere dierenarts in moeten laten slapen. bij andere kat bij beter ingrijpen had er geen amputatie hoeven plaats te vinden, en elke keren consulten ook al het een vervolgconsult betreft. kortom helaas gaat het financiele gedeelte voor het dierenwelzijn, jammer.

  5 / 10/ 5

  Goede ervaring bij deze dierenarts. Ze nemen de tijd voor je dier. Onze kat is doodsbenauwd voor de dierenarts, geeft niets, bij Annemiek kan ie in een speciale alleen voor katten bestemde kamer behandeld worden! Dit geeft minder stress voor het diertje. Ook nemen ze de tijd voor haar en was het geen enkel probleem dat ze even op de grond sprong. Dat heb ik wel eens anders mee gemaakt, voorheen werd ze gewoon met handschoenen aan uit het hokje gesleurd! Alle lof dus. Verder ben ik verzekerd voor mijn dieren en krijg dus veel van de gemaakte kosten gewoon weer terug!

  5 / 10/ 5

  Heel goede ervaringen bij Annemieke Calis. Ze neemt alle tijd om rustig met je dier om te gaan, zeker als je een diertje hebt dat wat angstig is ben je hier in goede handen. Al mijn dieren zijn verzekerd dus over de kosten hoef ik me niet druk te maken. Ook is er een speciale katten behandel kamer waar letterlijk geen hond binnenkomt. Een rustig gevoel dat ze er alles aan gelegen is om stress te vermijden. Een aanrader voor iedereen die graag met respect en geduld behandeld wil worden.

  1 / 10/ 5

  Hier hetzelfde nare gevoel over de oplopende kosten bij deze kliniek van Annemieke Calis. Ze sturen graag aan op allerlei mogelijkheden die ze nog willen 'onderzoeken', waardoor je dus zo de nodige vervolgconsults, prikken en tests verder bent. Dat valt je op wanneer vervolgende bevindingen en aanbevelingen niet stroken met de uitgangspunten/aanvliegroute van het eerste consult. Dan had het meteen die kant van behandelen op gekund. Meedenken vanaf het eerste consult met een goede inschatting van de situatie, en daarbij richting een daadwerkelijke spoedige oplossing, is er niet bij. Nee, hier nemen ze graag de tijd om hun beroep uit te 'oefenen'... op jouw kosten als je niet oppast. Sinds Jeannette het heeft overgedragen is bij mij de klik met deze dierenkliniek helemaal weg. Jammer.

  1 / 10/ 5

  Ik ben werkeloos en heb dus weinig geld. Nu is mijn kat allergisch voor vlooien en heeft dus 1x in de twee maanden een injectie nodig. Deze injectie kost ongeveer 15 euro.Dat is te doen. Maar dierenarts Annemieke wil er elke twee maanden gewoon 50 euro consult bij hebben,terwijl ze binnen 5 minuten klaar is.Wat een dierenvriend maar niet heus.Jeanette deed dat wel.Ik moet dus op zoek naar een andere dierenarts in de buurt. Iemand een suggestie?