Dierenarts Arnhem - Dierenkliniek Arnhem Zuid-west in Arnhem

Dierenarts

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

11 Reviews

Dierenarts Arnhem - Dierenkliniek Arnhem Zuid-west

Foto en Video (1)

Overige informatie

Diensten

 • Dierenarts Arnhem

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Zeer kundige dierenartsen en goede prijs kwaliteit verhouding. Ingrepen zijn wat duurder maar ook met andere technieken en bied meer zekerheid en garanties dan welke dierenarts ik ook ken. Wilt alles het beste voor de dieren en ook hele vriendelijke assistenten!

  1 / 10/ 5

  Zeer commerciële dierenarts! Echt veel te duur.. Alles is gericht op verdienste... Er zijn in Arnhem zuid veel betere dierenartsen en zeker goedkoper!! Vraag vooraf goed wat het gaat kosten...

  2 / 10/ 5

  Lieve mensen, kon snel terecht, maar duur. Schaamteloos duur haast. Ik had mijn twijfels al over het bedrag dat ze me gaven voor het kleine beetje "werk" dat was gedaan, maar had het toch nagevraagd bij andere dierenartsen; en het bleek dat ze me het driedubbele hadden laten betalen. Ik voel me zo verschrikkelijk afgezet, dit was niet een bedrag van niks. En zo hoogdravend is de praktijk en de behandeling die ze deden ook niet. Mensen voor mij hadden al hun twijfels geuit over deze praktijk, maar ik moest er toch heen om het zelf te ervaren. Ondanks de waarschuwingen. Dat te hebben gezegd, ik sta er een beetje van te kijken dat er alleen maar positieve reacties hier staan. Al zijn sommigen oud en heb ik het idee dat ze op de vorige dierenartspraktijk slaan die op deze locatie zat.

  5 / 10/ 5

  Prettige dierenarts, zorgvuldige behandeling. Telefoontje enkele dagen later was heel prettig!

  5 / 10/ 5

  Al jaren en jaren onze dierenarts voor hond en kat(in het verleden katten)....en eigenlijk alleen maar complimenten!!!

  5 / 10/ 5

  het filmpje rechts op deze pagina is oud. wij waren hier laatst en toen was het helemaal vernieuwd. zowel buiten als binnen. en dan vergeet ik nog de goede zorgen voor onze bikkel.... goede dierenarts.

  5 / 10/ 5

  zeer fijne dierenarts,....toby... is weer de oude dankzij hen..iets wat de andere dierenarts niet heeft kunnen vinden. Ze overleggen eerst alles zodat we precies konden bepalen wat we wel en niet wilden of moesten doen. geen ander woord dan hulde.....

  5 / 10/ 5

  goeie dierenarts

  5 / 10/ 5

  hele fijne deskundige dierenarts,top, Hanno

  4 / 10/ 5

  fijne dierenarts, geen poespas maar goede zorg en kunde

  4 / 10/ 5

  eindelijk een goede dierenarts