Dierenartsen Frowijn en Vermeulen in Enschede

Dierenarts

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Dierenartsen Frowijn en Vermeulen

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor dierenarts in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ondanks het feit dat wij niet de inentingen ed hebben laten doen zijn wij altijd goed geholpen. Vakkundig vanuit een no nonsens cultuur en meedelevend. Je krijgt hier een luisterend oor en goede zorg voor je dier en voor jezelf. Nu hebben wij pas ons hondje moeten laten inslapen wat veel met ons gedaan heeft en nu zelf zie je hoe betrokken ze met je zijn. Wie verwacht er nou een kaartje van dierenarts en secretaresses om je veel sterkte te wensen met het verlies. Kortom een hele fijne praktijk voor dier en mens!!

  5 / 10/ 5

  Hele fijne artsen en assistenten. Altijd goed advies gekregen Ook toen onze vorige hond op straat een hartstilstand kreeg en.ik er meteen naartoe ging werd ik fijn geholpen. Onze overleden hond heeft een paar dagen.bij hun gelegen en daar hoefden we niks voor te betalen. Wel duur omdat er steeds 38 euro consultkosten bovenop komen. Maar de meeste artsen hanteren die kosten nu. Ook fijn dat ze alleen op afspraak werken. Meestal kun je dezelfde dag nog terecht Wij blijven bij deze praktijk

  5 / 10/ 5

  Altijd duidelijk advies en gericht op het welzijn van ons huisdier. Ook na het (onvermijdelijk) overlijden van ons "kindje" een liefdevolle en betrokken reactie. Ook ons volgende hondje vertrouwen wij toe aan de zorgen van deze dierenartspraktijk.

  1 / 10/ 5

  Pas bij derde bezoek juiste diagnose, beestje was pas 2,5 jaar oud en moest inslapen. Vervolgens wordt je 2x medegedeeld dat men alles eraan heeft gedaan, want aan een levend dier verdienen ze meer geld. De tweede keer was tijdens het toedienen van euthanasie spuit.

  5 / 10/ 5

  Bij deze willen wij de dierenartsen Frowijn en Vermeulen en hun personeel bedanken voor de goede zorgen, welke wij en onze huisdieren in een lange reeks van (meer dan 25)jaren, mochten ontvangen. Wij hebben nu, gezien onze leeftijd, besloten geen huisdier meer te nemen. Mocht ons iets overkomen, dan willen wij niet een ander opschepen met een door ons "verwende" hond of kat. Wij wensen jullie het allerbeste toe. Fam. Aarts Enschede.

  5 / 10/ 5

  Sinds mijn jeugd (inmiddels ben ik 50) komen wij bij Frowijn en Vermeulen, dus dit zegt genoeg.

  5 / 10/ 5

  Zeer kundige en persoonlijk betrokken dierenartsen die ik een ieder van harte kan aanbevelen. Zelfs als de kat na twintig jaar trouwe dienst op is krijg je nog in het laatste traject goede en betrokken begeleiding. Een bezoek aan huis is niet teveel gevraagd. Fam. Gortmaker