Dierenartsen J de Jong in Heiloo

Dierenarts

  Commandeurslaan 1, 1851XP, Heiloo

6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Dierenartsen J de Jong

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor dierenarts in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Zeer kundige en vriendelijke dierenarts en altijd zeer tevreden met de adviezen .

  2 / 10/ 5

  Niet zulke goede ervaringen met deze praktijk. En 1 zelfs behoorlijk traumatiserende, helaas. Met als resultaat dat onze poes een week lang in de praktijk in de stress heeft moeten zitten (met dagelijks de ADHD hond van de assistente in een hok pal tegenover haar), wij een week lang daardoor niet hebben kunnen slapen, onze poes direct daarna alsnog is overleden en een rekening van meer dan €550 op de koop toe. Onze poes werd opgenomen nadat ze al ruim 2 dagen niet meer wilde eten. Bleek achteraf dat het dan al te laat is om er nog iets aan te kunnen doen. Dat hadden ze kunnen weten als ervaren dierenartsen. Ik voel me dan ook behoorlijk ontdaan en verdrietig dat onze poes in haar laatste week nog zoveel is aangedaan.

  4 / 10/ 5

  Gewoon een goede dierenarts. Kundig en staan altijd klaar als je ze nodig hebt. Prijzig? Ja maar ze hebben dan ook alles.

  1 / 10/ 5

  Op zich een kundige dierenarts. Wel erg duur en met een vlotte babbel. Sinds de andere partner Schaap weg is, lijkt het erg veranderd. Wij kregen het gevoel dat bij diverse katten van ons onnodige onderzoeken werden uitgevoerd. De artsen binnen de praktijk spraken elkaar over het nut ervan ook tegen. Ze lijken erg in te spelen op de emotie. Na het inslapen van onze katten (5 min binnen) kregen we eerst een condoleance kaartje en daarna een gepeperde rekening. Vrienden van ons vertelde over een soorgelijke ervaring met hun hondje. Voelt niet goed meer en we zijn nu overgestapt op de Ridder, een no nonsense arts die met zijn hart werkt. Ik ken hem nog als jong kind, 25 jaar geleden. Destijdes heeft hij zeer goed gezorgd voor onze uiteindelijk, stervende kater. Ik mocht onze kat bezoeken wanneer ik wilde.