Dierenartsenpraktijk Stadskanaal in Stadskanaal

Dierenarts

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 19 beoordelingen

19 Reviews

Dierenartsenpraktijk Stadskanaal

Extra gegevens

Dierenarts voor gezelschapsdieren

Overige informatie

Type praktijk

 • Dierenarts,
 • Dierenkliniek

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ondanks dat er geen spoedwaarneming was toch fantastisch geholpen, helemaal tevreden met alle zorg en informatie!

  5 / 10/ 5

  Ik kom er al 20 jaar met al mn dieren, SUPER tevreden!! :-)

  1 / 10/ 5

  Zoek je dierenarts? Je kan beter 100x nadenken voordat je keuze valt op siegersma dierenarts in stadskanaal. Wij hebben onze kat om 9 naar hun toe gebracht om te castreren (het zou 51,50 kosten). Bellen ze s middags dat onze kat heeft een bal in zijn buik en dat het 105 euro gaat kosten en dat ze hem hebben AL OPEN GESNEDEN!!! Dus eigenlijk heb je geen keuze meer en je moet wel ja zeggen! Nog voor dit prijs verwacht je goede zorg voor je dier en denk je dat die goed behandeld wordt bijvoorbeeld door echo van zijn buik om die verloren bal te opzoeken! Maar dat gebeurt daar niet! Ze hebben buik van onze kat paar x open gesneden om die bal te zoeken!Het gaat ook niet oom dit prijs alleen hoe ze met mensen en dieren omgaan!!!

  5 / 10/ 5

  Zeer kundige, vriendelijke, zorgzame dierenarts. Met oog voor mens en dier. Staat altijd klaar en is altijd bereid om mee te denken en kijkt daarbij niet op de klok. En dat allemaal voor zeer mens- en diervriendelijke prijzen. Wij zijn inmiddels verhuisd, maar missen Siegersma nog iedere dag. Honden gingen er ook altijd met plezier heen. We hopen voor mensen uit de regio dat hij nog jaren zo doorgaat. Voor ons is het helaas te ver rijden.

  5 / 10/ 5

  Hij is gewoon de beste!

  4 / 10/ 5

  Een heel vriendelijke dierenarts en die staat voor zijn werk en leeft erg met zijn clienten mee.

  5 / 10/ 5

  19-2-2014 priema dierenarts stond altijd klaar al meer dan 20 jaar .geweldig

  5 / 10/ 5

  Ik kan alleen maar zeggen... perfect!

  5 / 10/ 5

  Hele fijne meelevende dierenarts, oog voor zijn werk en trekt je geen poot uit ;)

  5 / 10/ 5

  al jaren mijn dierenarts en altijd perfect!! goeie service kan altijd bellen als ik ff wat wil weten en neemt ook rustig de tijd voor onze dieren.. oftewel ik ben blij dat het mijn dierenarts is

  5 / 10/ 5

  Prima vakkundig, oog voor patiënt en baas.

  5 / 10/ 5

  Ik ben zeer tevreden over Siegersma. Hij is kundig en vergeleken met andere dierenartsen niet duur. Voor mij geen andere dierenarts voor mijn katten.

  5 / 10/ 5

  Zeer kundig arts, vriendelijke bediening, schappelijke prijzen en ook oog voor het baasje ! Hoop dat hij nog lang doorwerkt, voor mij de beste in de regio.

  3 / 10/ 5

  erg goed met huisdieren en rustig vooral!! voor groot vee zoals paarden enz. niet naar hem toe!! kan die niet mee overweg!! maar met katten honden konijnen enz raad ik hem zeker aan!! wij gaan er ook altijd heen!!

  5 / 10/ 5

  Een betrouwbare dierenarts die heel rustig overkomt. Onze hond wil altijd met veel plezier naar binnen. Gelukkig niet weekelijks nodig. ;-)

  5 / 10/ 5

  een top en een rusige arts

  5 / 10/ 5

  Hele fijne en rustige dokter. Hij behandeld onze katten, hond en ook ons vee( schapen en geiten) Hij heeft ons ook tips gegeven om zelf bepaalde tests te doen voordat we hem bellen. TOP!!!

  5 / 10/ 5

  Een hele goede en rustige arts.

  5 / 10/ 5

  een top arts