Dierencrematorium Noord Nederland in Drachtstercompagnie

Dierencrematorium en dierenbegraafplaats

7.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

9 Reviews

Dierencrematorium Noord Nederland

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Centraal gelegen in het Noorden, op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe, is sinds begin 1985 Huisdierencrematorium Noord Nederland gevestigd.
Het crematorium dat één van de modernste van Nederland genoemd mag worden, biedt U de mogelijkheid om op een waardige manier afscheid van uw huisdier te nemen.

Overige informatie

Specialiteiten

 • collier,
 • eigen vervoersdienst,
 • huisdierencrematorium,
 • uitstrooien,
 • urn of asbus meenemen,
 • zilveren medaillons gevuld met as

Service

 • eigen vervoersdienst om uw overleden huisdier op te halen

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

 • Pin

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Zeer vriendelijke mensen! Weten wat ze doen en zijn zeer meelevend. Ze nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en nemen de tijd voor jou en je huisdier. Ik beveel dit crematorium zeker aan en zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van dit crematorium en de goede service!!

  1 / 10/ 5

  Die website is hopeloos. Geen email adres. Mijn hond is al 10 dagen dood, in vervoerd via DAP naar hen, en vandaag pas een briefje: "Bij deze delen we U mede dat uw hond ... is gecremeerd. Veel sterkte met dit verlies." Met een krabbel/ krul als handtekening, z?nder naam. Geen foto`s/ filmpjes te zien hoe het intern gaat. Krijg ik as van een bult ?ndere honden erbij? Geen idee.

  5 / 10/ 5

  Helaas hebben wij 18 febr afscheid moeten nemen van ons lieve hondje. Dezelfde dag konden we haar brengen om 18.00u. We moesten wachten op de vorige mensen die ook afscheid moesten nemen van hun dier. Er werd niks gehaast en vonden het normaal dat het uitliep, want zulke dingen doe je niet gehaast. We zijn zeer correct en respectvol behandeld. Natuurlijk zijn we heel verdrietig om het verlies van ons hondje, maar gingen daar met een goed gevoel naar buiten. We willen de medewerkers van het crematorium dan ook bedanken voor hun goede zorgen.

  3 / 10/ 5

  Ik ben tevreden over de manier waarop ik ben geholpen. helaas heb ik al twee van onze honden hier laten cremeren. Ik vond het heel prettig dat ik nog een keer extra afscheid kon nemen van bobby. Dit heeft mij goed gedaan. Namens bobby en Amber, bedankt!!!

  5 / 10/ 5

  Prettige ontvangst, aardige medewerkers. Laat mijn huisdier in goed vertrouwen achter voor waardig afscheid

  2 / 10/ 5

  dit jaar helaas al twee keer geweest om een poes te laten cremeren. het valt op dat ze net doen alsof ze geïnteresseerd zijn, maar er wordt niet geluisterd, en daardoor dus verkeerde antwoorden gegeven. Ze doen de juiste dingen als een robot, maar het gevoel is er niet, en dat is zeer duidelijk. Het ophalen van de as kan de dag na de crematie vanaf 12 uur. Tot twee keer toe kwamen we er terwijl er dus andere mensen zitten om afscheid te nemen. De eerste keer werden we bij de buitendeur opgewacht en nu mochten we bij die mensen naar binnen om de as op te halen. Dit moet toch anders kunnen. Je hoeft het leed van anderen ook niet mee te maken. ja, het is handig, het is dichtbij, maar modern zijn ze zeker niet meer...

  1 / 10/ 5

  slecht voor een urn die je zelf mee neemt moet je 10 euro exstra betalen en op e-mails wordt niet gereageert

  5 / 10/ 5

  Fijn bedrijf en goede ervaring ( helaas) mee gehad

  5 / 10/ 5

  Ik vind dit echt een fantastisch bedrijf. Ik heb hier van de week mijn katje Misty heen gebracht en ze gaan met zo veel respect met je om, ook met je overleden diertje. Alles wordt netjes besproken en ze stellen je vragen over je pas overleden huisdier. Alles is keurig verzorgd en je hebt alle tijd om echt afscheid te nemen van je diertje. Jammer dat ze geen e-mail adres hebben, had graag een e-mail gestuurd als bedankje. Ik weet niet of ze een e-mailadres hebben, ik kan hem in ieder geval niet vinden. Had hun graag wat foto's gestuurd, want ze waren ook erg geinteresseert in de dochter van Misty, omdat het een hele mooie kat is. Hoop dat ik nog een e-mailadres kan vinden. Nogmaals, heel veel respect voor dit bedrijf. Veel liefs en bedankt, Marlies en Misty