Dierenvilla in Drunen

Dierenwinkel

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 329 beoordelingen

329 Reviews

Andere resultaten voor dierenwinkel in de buurt

Overige informatie

Soort aanbieder

 • Dierenwinkel

Dierenverkoop

 • Honden,
 • Katten,
 • Knaagdieren,
 • Parkiet,
 • Vissen,
 • Vogels

Voeding

 • Kattenvoer

Accessoires

 • Aquarium,
 • Drinkbak,
 • Drinkfles,
 • Hondenmand,
 • Kattenbak,
 • Kattenmand,
 • Kooi,
 • Krabpaal,
 • Voerbak,
 • Vogelkooi

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 329 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Positief: bedankt dierenvilla, top krabpaal

  5 / 10/ 5

  Positief: fijn bedrijf. aantal kattentuigjes besteld maar waren niet de goede maat, mocht deze snel terugsturen en na een week was de goede maat al binnen.

  5 / 10/ 5

  Positief: - snelle levering - top kwaliteit producten Na een lange zoektocht toch besloten om wat extra uit te geven voor een kwalitatief goede krabpaal, dierenvilla voldoet hier zeker in.

  1 / 10/ 5

  Negatief: Klantenservice zeer slecht. Ik heb in oktober een krabpaal besteld. Na 1,5 week moest ik er zelf achteraan om te vragen hoe het met de levering zat. Het zou nog een aantal weken duren voor de krabpaal geleverd kon worden. Omdat de katten inmiddels aan de meubels begonnen te krabben heb ik de bestelling geannuleerd. Ik zou het bedrag binnen enkele werkdagen teruggestort krijgen. Het is inmiddels 2 maanden verder en ondanks herhaaldelijke verzoeken om terugstorting van het bedrag, wacht ik nog steeds op mijn geld. Zeer slecht.

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: klanttevredenheid en klantvriendelijkheid staat in dit bedrijf met hoofdletters geschreven. Adequaat reageren, meedenken en oplossen van een klacht, vlotte reactie op mail(s), snelle levering en duidelijkheid m.b.t. levering indien niet voorradig. Kortom, een aanrader voor iedereen!!
  Negatief: Blijven bestaan!

  1 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering
  Negatief: Zeer maar ook echt zeer slechte service, klachten worden niet serieus genomen. producten die binnen maand kapot gaan schijnen normaal te zijn

  5 / 10/ 5

  Positief: We wilde een specifieke paal in grijs maar er was geen kussentje wat erbij hoorde (Devon Rex) Eigenaar duikt magazijn in en komt na 10 minuten zoeken terug en had gewoon het juiste kussentje gevonden....echt topservice!
  Negatief: Als ik iets moet verzinnen dan is de mogelijkheid om te kunnen pinnen in de showroom er eentje, maar dan houden we een wereldstad als Drunen niet van dichtbij kunnen zien dus....het is jullie vergeven!

  5 / 10/ 5

  Positief: Vriendelijk te woord gestaan goede service aardige mensen
  Negatief: Blijven bestaan !!!

  5 / 10/ 5

  Positief: Mijn krabpaal pink panter stevig, zelfs een dag eerder afgeleverd, helemaal geweldig, er was een paal stuk van het trapje, met een dag nieuwe bezorgd, goede service dus zeker de moeten waard heel blij mee.

  5 / 10/ 5

  Positief: Mooie website. Bestelling ging prima en bezorging ook top. Mooie krabpaal goede kwaliteit.
  Negatief: Handleiding voor het inelkaar zetten misschien iets groter en duidelijker

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  1 / 10/ 5

  Positief: Veel aanbod
  Negatief: slechte communicatie. Allereerst moet ik zelf navragen hoe het zit met de bestelling. Na 6 dagen. Daarna krijg ik maar de helft. Krijg verder ook geen bericht van dat iets niet meer leverbaar is. En moet alles zelf navragen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Nette afhandeling van klachten en mooie producten
  Negatief: Geen

  4 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering en adequaat reageren op vragen.
  Negatief: Mooie krabpalen voor onze Noorse boskatten blijven ontwikkelen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering, duidelijke handleiding en product is precies wat het beloofde te zijn op de site.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering, goede kwaliteit van dierenspullen, en nette manier van behandeling bij vragen. Bijna al mijn spullen komen er vandaan.
  Negatief: Zou ik niet weten.

  5 / 10/ 5

  Positief: Werd goed op de hoogte gehouden over de vertraging van de krabpaal. Vriendelijke mensen. Goede service

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Mooie krabpalen. Goede service, goede prijs-kwaliteitverhouding. Goede bereikbaarheid, klantvriendelijke mensen.
  Negatief: -

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle bezorging & prima kwaliteit krabpaal. RHRQuality Kilimandjaro Plus.
  Negatief: Geen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Heb een krabpaal besteld en deze werd binnen 5 werkdagen geleverd. Helaas was een onderdeel niet helemaal goed en hierover een mail gestuurd waar de volgende werkdag op werd gereageerd. Een nieuw onderdeel zou zsm verstuurd worden. Binnen 5 werkdagen nieuw onderdeel ontvangen maar ook deze was helaas niet goed. Wederom een mail gestuurd waar direct op werd gereageerd en de volgende dag hadden ik het juiste onderdeel binnen. Ik ben zeer tevreden hoe Dierenvilla dit heeft afgehandeld.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering, snelle reacties op mails. Prima nabezorging. Top
  Negatief: geen

  3 / 10/ 5

  Positief: Uiteindelijk wel snel geleverd. Goede prijs
  Negatief: Klant op de hoogte houden van bestelling. Ik had besteld, betaald en vervolgens hoor je niets meer. Ik heb gemaild. Als antwoord kreeg ik dat het nog een dag of 3 kon duren voordat de bestelling binnen zou zijn. Vervolgens had ik de volgende dag de bestelling

  5 / 10/ 5

  Positief: Snel antwoord op vragen via de chat-functie. Regelmatig kortingsacties en aanbiedingen. Goede service op maat. Het gevoel dat ik als klant echt gehoord wordt. Erg goede kwaliteit RHR-krabpalen. Zeer breed assortiment producten. Overzichtelijke website met uitgebreide productinformatie.
  Negatief: De bezorging vind ik niet zo handig. Wanneer je niet thuis bent, wordt het pakket afgeleverd bij een afhaalpunt. Daardoor moest ik twee keer zelf nog vervoer regelen van het afhaalpunt naar mijn huis! Het zou heel fijn zijn wanneer het pakket nog een keer extra op het huisadres wordt aangeboden.

  3 / 10/ 5

  Positief: Goede kwaliteit
  Negatief: Bezorg service duurde langer dan 3 dagen. Daarnaast wilde bezorger niet het pakket omhoog brengen. (3hoog trappen huis)

  5 / 10/ 5

  Positief: Snel, correct, eenvoudig
  Negatief: geen

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Zeer goede communicatie, duidelijk, snel en eerlijk. Probleemoplossend meedenken van de medewerkster. Een dikke pluim!
  Negatief: Bij terugkomende bestellingen: Pro actief nagaan of bestelde producten matchen met eerder bestelde producten.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede en Snelle reactie gehad kortom Top service

  4 / 10/ 5

  Positief: Goede prijs snelle levering !

  4 / 10/ 5

  Positief: goederen goed verpakt

  2 / 10/ 5

  Positief: overzichtelijke website, snelle levering
  Negatief: ik was niet thuis op moment van levering. het pakket werd dan maar op een punt geleverd zo'n kilometer van mijn deur, terwijl de buren gewoon thuis waren en anders steeds een pakket ontvangen. Dit is echter niets in vergelijking met de kwaliteit van het geleverde product: ik betaalde 35euro voor een bedekking van een kattentoilet dat tevens een kattenslaapplaats moest voorstellen. in realiteit waren dit 4vezelplaten beplakt met goedkope zwarte stof waar de lijmresten langs alle kanten zichtbaar waren. verder waren de voorgeboorde gaten overplakt waardoor ik genoodzaakt was alles 'blind' aan elkaar te vijzen. Niet voor herhaling vat baar!

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Super nette levering, keurig dat het word doorgeven dat de levering iets langer duurt
  Negatief: N.v.t

  4 / 10/ 5

  Positief: klantenservice bijzonder vriendelijk, duidelijk,geduldig en meedenkend.Ik raad dit bedrijf zeker aan.
  Negatief: Op de webside komt op mij over dat het een enorme showroom is, dit viel bitter tegen, zeker omdat ik er 100 km voor gereden om deze te zien en zij mochten geen kopje koffie geven

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer service gericht. Onze levering was niet conform de bestelling, MAAR we werden zeer correct telefonisch te woord gestaan met een excuus en prima verklaring. Onze waardering voor de snelle levering en oplossing. Volgende keer gelijk naar deze site!

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle oplossing voor een probleem gevonden waar ze zelf niet aan konden doen. Super professioneel opgelost!! Snelle verzending! Groot gamma.

  0.5 / 10/ 5

  Positief: Kwaliteit van de krabpalen.
  Negatief: Dierenvilla is zeer slecht in de communicatie. Ik had een krabpaal besteld en kreeg maar geen verzendbevestiging. Je kunt bellen wat je wil, maar er wordt toch niet opgenomen. Dan maar gemaild en pas een week later bericht dat het bij hun uit voorraad is en het nog 1,5 week langer duurt. Nou prima ik weer terug mailen wanneer ik het dan kan verwachten en weer geen reactie. Na een week maar weer een mail gestuurd en toen werd het dezelfde dag verstuurd. Krijgen we het pakket binnen. Is het een andere krabpaal die goedkoper is. Ik probeer nu nog steeds contact te zoeken. Ik wil hebben waar ik voor betaald heb!

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Ondanks latere levertijd fabriek af, toch snelle levering van Dierenvilla zelf via DPD. Tevens mijn complimenten voor de service bij foutieve levering van een artikel en de tegemoetkoming in deze, nog wel wachtende op het juiste onderdeel.
  Negatief: Vanuit magazijn meer oplettendheid verwacht m.b.t. order nummers en de daarbij bijbehorend artikelen. Dit voorkomt foutieve levering van artikelen en frustratie bij klanten die gelijk weer aan de telefoon moeten met tekst en uitleg!!!!

  0.5 / 10/ 5

  Positief: geen enkel !!!
  Negatief: Héél slechte levering !!! ik wacht nu al DRIE WEKEN, op de levering van een krabpaal ! Mijn vooruit betaling is daar goed ontvangen, maar over de levering wordt niet gesproken !! zelfs na verschillende mails géén antwoord... was een eindejaars-cadeautje... Heb om terugstorting gevraagd van het door mij vooruit betaalde aankoopbedrag van 47,02 euro

  0.5 / 10/ 5

  Negatief: Geen communicatie richting de klant met betrekking tot vertraagde leveringen. nog niks ontvangen na 4 weken, geen email met een status update of dat de bestelling is vertraagd ontvangen.

  2 / 10/ 5

  Positief: Overzichtelijke website en concurrerende prijzen.
  Negatief: Hopeloos trage levering en slechte/onjuiste informatie over de levertijd. Daarnaast staan er veel taalfouten op de website (en de bedankpagina van Kiyoh - na het invullen van een beoordeling)

  0.5 / 10/ 5

  Negatief: Service nul komma niks. BIj klachten over kussens die niet meer in model te krijgen zijn (krabton Cat Tower Relax) na het wassen, krijg ik te horen dat handwas 30 graden aanbevolen wordt en dat dit op de website staat. Ja, na mijn klacht! Daarvoor stond het er niet. Klacht op 26 december ingediend, 28 december de vraag hoe ik gewassen heb en de vraag om wat fotoś bij te voegen. Dezelfde dag antwoord ik, uiteindelijk 5 januari dit onbevredigde antwoord gekregen. NOOIT maar dan ook NOOIT meer zal ik hier iets kopen! Op de website vooral positieve beoordelingen, op de facebook pagina ziet dat er heel anders uit

  0.5 / 10/ 5

  Negatief: Mijn pakket is na 2 weken nog steeds onvindbaar. Geen antwoord van Dierenvilla op mijn emails. Nooit bestel ik hier nog

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goede en snelle levering

  4 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering Veel keus Leuke aanbiedingen
  Negatief: geen

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering

  4 / 10/ 5

  Positief: vlot verstuurd item zoals beloofd

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering zonder enkele problemen. Product voldoet ook zoals beschreven.