Driessen Grondwerken en Speciaal Transport in Horst lb

Grondwerk

Driessen Grondwerken en Speciaal Transport

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (4)

Beschrijving

De Driessen Groep is een familieonderneming die bestaat uit een aantal bedrijven die een specifieke vorm van dienstverlening aanbieden. De Groep is aktief in speciaal transport, grondwerken, machineverhuur t.b.v. spoorwegonderhoud en techniek & service.

Onze onderneming werd in 1942 opgericht door de heer Hubert Driessen en heeft zich in 70 jaar ontwikkeld tot een innovatieve organisatie waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan. Zo beschikt Driessen over volledig op de wensen van klant uitgerust materieel t.b.v. speciaal transport, over een uitgebreid dienstenpakket m.b.t. grondwerken, over spoorkranen met een uitgebreid pakket aan hulpstukken en over een goed uitgeruste garage en wassstraat voor onderhoud en service.
Wij zien het als onze opdracht een kwalitatief hoogstaande innovatieve dienstverlener te zijn. Meedenken, ontwikkelen en uitvoeren is kenmerkend voor de mensen achter Driessen.
Tegelijkertijd streven wij ernaar om al onze medewerkers de kansen te bieden om hun eigen capaciteiten volledig te kunnen ontplooien.
Wij hopen dat de informatie op deze website u ertoe zal bewegen om onze vormen van dienstverlening toe te passen voor uw commerciële doelstellingen.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven

Diensten

  • Afvoeren,
  • Machineverhuur,
  • Transport,
  • Verharding,
  • Wegenbouw

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst